Dagens youtube- underholdningsvideoer!

Jeg vil bare dele noen videoer med dere fra youtube som jeg syntes har god underholdningsverdi. Nå vet jo ikke jeg hvilken type humor dere har, og kanskje dere har sett noen av de før, men jeg måtte hvertfall smile litt. 🙂

1. Ylvis – Radio taxi

Jeg kunne anbefalt flere av videoene til Ylvis som går på talestyrt radio og talestyrt heis. Det er utrolig underholdende synest ihvert fall jeg, hehe.

2. Ylvis fjernstyrer skavlan

Denne videoen er jo gammel og mange har sikkert sett den før (inkludert meg). Men den var igrunn like pinlig og morsom enda, og jeg synker ned i stolen på Skavlans vegne, haha. “Her kommer Skavlan!”

3. Ellen fjernstyrer Adele

Det kan være veldig underholdende med slike talestyrte videoer. Og Adele klarte seg veldig bra da. Av og til blir det nemlig litt kleint og ubehagelig, men hun spilte det jo helt ut, hehe. (Foresten; Det spekuleres i om Adele har operert nesa nylig og forstørret lepper, hva tror dere? Jeg tenker at det er vanskelig å si fordi det gjerne bare er vinkelen og bruken av sminke som gjør endringen på nesa ut fra bilde. For det har faktisk mye å si. Og lettere å se på videoer, enn bilder som kan være photoshoppet. Men hun er nokså forandret, men like pen som alltid).

Bilde fra; Adeleofficialfanpage instagram.

4. Ylvis improvisert radio

Nok en Ylvis video.. Bra den med han “raneren med røde sko, svart skinnjakke, hvit t- shorte og solbriller”, hehe.

Ha en fin kveld! 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg