Dagens planer.. Rolig dag.

Pixabay

Jeg håper at dere vil få en fin dag idag. Selv er det ikke den beste dagen her, men jeg håper at dagen blir bedre og så god som mulig. Mitt selskap for kvelden blir mest sannsynlig kattene. Så det blir nok ikke noe hæla i taket party (tror jeg, hehe), men likevel helt fint for meg idag.

Jeg håper at Nille snart kommer hjem fra nattens vift. For han pleier å få “innetid” denne dagen helt fra ettermiddagen. For det pleier å være endel “prøveoppskytning” fra ettermiddagen.

Det er jo anbefalt at husdyrene holdes inne idag. Og noen steder tipses det om å dekke noe over vinduet der de er, ta på noe musikk, at de har noen gjemmesteder i rommet, og at man klapper og prater veldig rolig og betryggende til de..

Jeg håper de firbente her vil ha det best mulig.

Jeg har veldig lyst å få sett noen raketter også, men jeg kommer sannsynligvis til å være litt opptatt med å småprate til kattene en god del av det tidsrommet. Så det blir nok til og fra for å få med meg litt.. For det er jo mye vakkert.. 🙂

Ha en fin dag idag! <3

2 kommentarer
    1. Blir stille og rolig, som vanlig her også. Jeg og samboeren i pysjen 🙂 Deilig synes jeg . Elementary på dvd, og halvfabrikata mat 😀 Skikkelig hæla i taket 😀 Godt nytt år til deg <3

    2. Hei og godt nytt år!
      Jeg ble sittende inne med tre hunder hvor av valpen Wilma aldri hadde opplevd raketter før, litt stresset men roet seg raskt. Håper Nille kom seg inn i tide?

Siste innlegg