CLICKBITES JEG SKAL SPARE DEG FOR!

Jeg må innrømme at jeg har en guilty plessure i kjendismagasiner som Se og hør. Og det er sikkert en av grunnene til at jeg har nokså mye unyttig kunnskap i topplokket. For hva skal jeg egentlig med informasjonen om hva barna til hollywoodskuespillerne heter? Eller hva som er de seneste tabloide ryktene? 

Likevel.. Det er ett lite irritasjonsmoment for tiden på underholdningssider som lever av KLIKK. Og det er at det blir mer og mer clickbites. Og det er jo snart ingen artikler som gir det overskriften tilsier..

Så for å spare dere fra å kaste bort dyrebar tid på å bli lurt, så kan jeg forklare hva repotasjene nedenfor egentlig handler om;

1. “Denne Jennifer Aniston forsiden blir gjort narr av- ser du hvorfor?”

Du leiter deg kanskje grønn etter å finne ut hva som er feil med forsiden med jennifer Aniston.. (Bildet til venstre oppe). Men selvfølgelig handler ikke repotasjen om det bildet av henne, men ett inni reportasjen..

– Og kritikken var at hun var for brun i huden på ett forsidebilde i magasinet InStyles. Så vet dere det.

2. “Skuespilleren slaktes – Burde slette dette”

En svært dårlig (eller god, alt ettersom) clickbite. Klippet handler om Nicolai Cleve Brochs instagram, og man tror kanskje at han har trådt over en grense med ett bilde han har lagt ut på insta, sånn ut fra overskriften. Men ingenting er galt med noen bilder, og han har ikke gjort noe galt eller støtt noen. Så det er ikke noe spesielt bilde som bør slettes. Men reporteren tuller med at han ikke er så god på instagram.

3. “Derfor forsvant den ikoniske drakten.” 

Denne artikkelen handler om den rosa drakten som Jackie Kennedy hadde på seg da president kennedy ble skutt. (Bildet i midten over)

Men jeg kan spare dere for å bli unødvendig bekymret for at ikoniske drakten er rotet bort eller stjålet. For drakten til Jackie Kennedy er ikke forsunnet, men familien har ønsket den skjult for almennheten i 100 år. Så ja, den er “ikke å bli sett.” -Men den er ikke forsvunnet slik jeg trodde når jeg leste overskriften. For familien vet jo hvor den er. Og foresten forstår jeg at de vil ha den i familien en tid, det er jo tross alt fra en familietradagedie- og drapet på noen gjenlevendes far og bestefar. 

 

4. “Ugjengjenkjennelig.” 

Her har Se og hør funnet det styggeste bildet de fant av den ene datteren til Obama. (Bildet oppe til høyre) Men repotasjen handler om den andre dattera, hehe.

Er det ikke mulig å bruke bilde av personen man skriver om på fremsiden? Forstår ikke engang at det kan bli mindre klikk av det..

5. “Influenser tatoverte øynene – mistet synet.”

Jeg kan spoile med en gang at influsenseren ble “blind” i TO UKER, og så var hun ikke blind mer. Så det gikk fint! Men jeg synest ikke det hørtes særlig smart ut likevel.. Så håper ikke den influenceren for så mye oppmerksomhet egentlig til å påvirke andre.

 

 

Vil dere ha flere slike typer innlegg, eller er det kjedelig?

Gjerne tilbakemelding!

 

6 kommentarer
    1. Litt lett og unyttig informasjon tror jeg er bra jeg..er så mye alvor i livet ellers ! Klikker meg lite inn på utenlandske kjendiser..men av og til om det er noen kjente norske.. Som du sier har ikke innholdet så mye med overskrifta å gjøre..og noen ganger er det vel bra at det ikke er såååå ille som det ser ut til før man har klikka seg inn..hehe..Artige innlegg dette…som jeg har nevnt før liker jeg at folk blogger litt variert..og gjerne om noe di/du selv syns det er gøy å lage innlegg om… det er da det blir litt særpreg på bloggen 🙂 Klem <3

      1. Ja, det er nok en av grunnene til at jeg leser flere underholdningsnyheter enn vanlige nyheter for tiden.. Ja, det er ofte litt overdrevet på overskriften 🙂 Takk, ja jeg blogger visst om litt forskjellig som opptak meg. Kjekt dunsyntes det var artig!:-) Og fint bilde på Tv2.. <3 Fikk med meg gjennom en blogger. Klem <3

      1. Ja, men det er så forskjell på hvordan man bruker det. Tror jeg vil si at det er litt forskjell på en blogg og ett stort magasin/nettside også, selv om begge må jobbe for å få klikk. Fengende overskrifter er jo en kunst, og du er god på det. Tror jeg er blitt så vant til dine, hehe. 😉

Siste innlegg