Caitlin Reilly- karakterer

For noen uker siden binget jeg omtrent alle videoene til Caitlin Reilly på youtube, for jeg fant ut at de var litt underholdende.. Hun har laget seg noen karakterer basert på personligheter hun finner litt “irriterende”, og noen av de personlighetene som går igjen er “Waspmum, La mum, the girl who bullied you in highschool,” m.flere. Jeg tenkte bare å dele noen klipp;

1. LA Mom;

Noen synest LA mum minner litt om Kourtney Kardashian, og jeg må vel si meg litt enig.

2. Girl Who Overshares In The Club.

Jeg håper ikke dette fenomenet kunne vært meg, hehe. Men tror alle har opplevd oversharing-tilfeller fra noen etter ett par glass.

3. WASP Mom

Uff, denne karakteren er så vondt å se på, haha. Er vel også ett tydlig eksempel på en viss personlighetsforstyrrelse. Men godt spilt ettersom det er så “pinlig smertefult” å se på..

4. Australia got talent.

4. Det kunne jo vært forsøket verd, hehe. Jeg tror det var jo endel som kom gjennom de første sesongene av slike program hvertfall også pga av litt x faktor/trynefaktor. Men er nok litt høyere nivå idag. Jeg må smile godt av den åpeningen på sangen, der det er lagt opp til store forventninger når hun snur seg, haha.

5. Every Lounge singer..

Denne lounge-sangeren, hehe.. Litt oversharingstendenser i klippene til denne damen også. Men parodien er god ettersom den får sagt så mye på kort tid, og at flere element er gjenkjennelig med en “typisk lounge singer” på en hotellbar. Men det er jo mye trist med den karakteren. Overskriften med at baren er tom sier jo litt i seg selv, hvilken dag det er og flere hint til ett kaotisk privatliv gjennom videoene. Flirer litt av alle videoene om den lounge-sangeren. Jiiinglee beells.

Jeg har forsøkt å sove i over 4 timer før jeg gav litt opp å havner her.. Men jeg håper dere andre sover godt nå ❤

0 kommentarer

Siste innlegg