Blogger jeg leser fra A-Å. Del 1.

Her kommer en liste med hvilke blogger jeg leser fra A til Å. Så kanskje noen får tips til nye blogger.

A- Annbe; Dette er en blogg som jeg har fulgt i mange år. Det er en hyggelig og positiv blogg med flotte bilder og temaer som mote, mat og annen hverdagsinpirasjon. En flott dame både inni og utenpå!

B- Bunnytrash; En blogger med sterke meninger som jeg har lest de fleste innleggene til i det siste. Jeg er ikke enig i absolutt alt, men jeg er likevel veldig enig i veldig mye. Og det kan være bra at noen skriver om temaer som gjerne går litt imot majoriteten.

C- Carolinebergeriksen. Jeg må innrømme at jeg har vært sjelden innom denne bloggen det siste året. Men jeg føler likevel den fortjener en plass på lista ettersom jeg har fulgt Caroline Berg Eriksen periodevis i mange år. Og man kan si hva man vil, men inspirasjonsblogging og flotte kvalitetsfoto det er dette ekteparet eksperter på. Fotballfrue var ellers en av de første bloggene jeg fulgte før jeg selv startet med blogging. (På ett litt annet nivå da..).

D – Jeg kommer faktisk ikke på noen blogger jeg leser fast som begynner på D. Har dere en å anbefale meg?

E- Evaswindow; Jeg har fult denne bloggeren i flere år nå. Dette er en flott blogg som jeg liker å lese, og det er en flott dame bak bloggen. Bloggeren skriver godt om ulike hverdagstemaer og har mange fine bilder.

Jeg følger også EliseAmanda og Elineredderverdenlitt på E.

F- Frodith. Denne damen har den bloggen som jeg muligens smiler mest av når jeg besøker av alle. Så den er absolutt anbefalt. Frodith er en fargerik og varm person, og er en av de aktive bloggerne som jeg har fulgt lengst. Jeg tror egentlig ingen som har blogget lenge på bloggplattformen ikke vet hvem Frodith er? Bloggen inneholder temaer rundt hverdag, aktuelle temaer, litt fjas og litt alvor, og hun illustrerer gjerne med tegninger og kloke ord.

G – Gryende; Jeg har fulgt denne bloggen en god stund nå, og dette er en dame som tørr å skrive sine sterke meninger uten filter Hun kjører sin egen stil i språkbruk og bilder, og skriver om mange engasjerende og aktuelle saker. En blogg høyt på favorittlisten.

 

Resten av alfabetet skal jeg forsøke meg på i ett annet innlegg..

12 kommentarer

Siste innlegg