Betty Boop filmer. God helg!

Liker dere Betty Boop? Det gjør jeg! Og her kommer to filmer;

Film 1. Betty Boop, House cleaning blues, 1937.

Denne filmen er veldig søt!

Jeg holder selv på å rydder og styrer for tiden, og jeg kunne godt likt å ha hatt en sånn kreativ venn som Betty Boop som tok over her en dag. Det bilhornet og entreen måtte jeg ellers flire av, hehe. Og hvem kan ikke kjenne seg igjen på 2.38- 3.08 og sympatisere på det sterkeste.

Jeg vil si at det er en fin beskrivelse av hvordan en klassisk drittdårlig dag kan kjennes ut, der man er sliten og virkelig ikke har lyst å gjøre noe, og alt bare raser raskere enn man klarer å rydde opp. Så på slutten av dagen har man egentlig bare mer rot enn når man startet. Og da kan man kjenne seg litt overveldet. Så hvem kan ikke trenge en god venn når ting går på tverke? (Og en milkshake. Det hjelper også på).

Film 2. Betty Boop, Judge for a day, 1935.

Nå ville nok ikke jeg ha valgt samme straffemetodene som Betty Boop. Men jeg er helt enig i at det er mange “irriterende mennesker” som virker som de ikke tenker på hvordan oppførelselen deres påvirker andre. Og spesielt i den tiden vi er i nå så vil jeg tro mange skulle ønske de var “Judge for a day” når de må ta kollektivtrafikk..

Håper dere har en fin dag! God helg! <3

0 kommentarer

Siste innlegg