BARBERE DE LYSE HÅRA PÅ ARMENE OG LÅRA TIL SOMMEREN?

Ettersom vi har fått kjenne på litt solstråler de siste ukene, så tenkte jeg å komme meg ett lite barberingsspørsmål. Hvor mye er egentlig “nødvendig” å barbere seg til bikinisesongen? Hva med de lyse dunhåra på armene?

Jeg vil anta at svarene på hva som er “nødvendig” å barbere vil variere fra person til person. Det går vel både på vane og hva man føler seg vel med. Men jeg må innrømme at jeg synest det er litt for fristende å ta de låra iblant, selv om de lyse håra knapt vises. Og ja, jeg gjør det noen ganger..

Egentlig så tror jeg man gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å barbere slike steder som strengt tatt ikke er nødvendig, ettersom man kan risikere å få mørkere vekst og måtte begynne å barbere. Eller hva tenker dere?

Jeg barberer foresten ikke armer og har heldigvis aldri hatt behov for noe i ansikt bortsett fra å nappe bryn.

 

HVA SYNEST DERE OM Å BARBERE LYSE DUNHÅR PÅ ARMER OG LÅR?

6 kommentarer
  1. Nå har jeg pent lite hår på kroppen. Så de lyse hårene får være, såvidt de synes og jeg vil ikke risikere at de blir mørkere å nødvendige å fjerne. Så er det jo som du skriver opp til hver å en hva som føles riktig 🙂

   1. Du høres fornuftig ut:-) Ja, det er noe med å risikere at hårene blir mørkere og at man etterhvert “må” fjerne dem. Ja, det er opp til hver og en:-)

  2. Jeg tar en kjapp overhøvling av leggene med voks i det disse skal ut i offentligheten etter vinterdvalen, og that’s it. Hadde jeg ikke vært dum nok til å begynne å barbere på ingenting i 17-18 årsalderen ville ikke det vært nødvendig heller.
   Høvel bruker jeg kun under armer og bikinilinjen.

   1. Ja, det er noe med når man først begynner med det. Jeg føler meg mest vel med å barbere jevnlig, og jeg tar nok legger m.m. også vinterstid. Jeg tror barbering, for eks av lyse hår, ikke egenntlig er nødvendig. Og rart hvordan kulturen er blitt slik at mange unge jenter føler skam om de ikke er glattbarbert under armene på ett bilde.

Siste innlegg