Anbefaler ny netflixserie!!:-) Dere må sjekke ut denne!

Nå har jeg startet på den nye miniserien til netflix, “When they see us,” Og jeg synest den er utrolig bra! Så da vet dere hva serie dere skal se neste gang.

Serien er bygget på enn sann historie om 5 gutter som ble uskyldig dømt for ett brutalt overgrep i Central Park på 80 tallet. Og uten å spoile for mye så er første episode full av avhør av barn/ungdom på sitt verste. Og jeg får helt vondt inni av de utrolig slu metodene de bruker for å få guttene til å gi en falsk forklaring som kan felle de. Og det selv om det er tydelig at guttene ikke kan ha vært innblandet.

Skuespillerne er helt utrolig gode. Den minste lille birolle spiller brilliant, og det var jo artig at Felicity Huffman spiller etterforsker. (Og jeg håper vi får se mer til den skuespilleren, tross universitetsskandalen.)

Ifølge den sanne historien som serien “When they see us” er bygget på skal også Donald Trump som en av USAs mektigste eiendomsmagnet ha stått i bresjen for å få guttene dømt. Så jeg er spent på om vi får se Trump i serien. Hvit overklasse mot afroamerikanske og latinoamerikanske familier. (Jeg blir sikkert ikke mer begeistret for Trump).

Jeg skal snart se videre på serien nå. Men måtte bare dele serietipset! Og muligens jeg skriver mer om den når jeg har sett hele serien ferdig og med tanker om den. For tror det vil gjøre inntrykk!

HAR DU SETT DENNE SERIEN?

10 kommentarer

Siste innlegg