5 Kveldtanker.

1. Jeg har sålangt sett 5 episoder på sesong 2 av Exit, og jeg synest sesongen er bra. Men jeg fikk så vondt av Hermine i andre episode, uff. Jeg har prøvd å finne ut hvilken mann jeg synest er mest dust. Men de scorer veldig høyt alle sammen. Men jeg tror faktisk jeg vil sette William på topp forløbig faktisk, for det han gjorde mot dama var ekstremt ondskapsfult og utspekulert. Men alle de karene er jo psykisk og/eller fysisk voldelige og får nok plass i “the dark triad” alle sammen, med høy score.

2. Man skal ikke undervudere hvor mye bedre en dag blir av sjokoladegg og kaffi etter middag.

3. Jeg føler at det siste året har gått rekordrask samtidig som om det også er det året som har føltes mest stillegående- og som om det omtrent ikke har skjedd noe som helst i selve privatlivet. Det gir egentlig ikke helt mening, så sikkert bare en følelse. Men er det bare meg?

4. Jeg føler meg veldig alene for tiden. Ikke som ensom. Men som at jeg egentlig er veldig alene. Som at det på en måte ikke er noen naturlig hånd å ta tak i ..hvis man trenger det.

5. Jeg må flire litt av meg selv, for jeg har til tider vært en ultrameganørd de siste månedene på hva jeg har søkt på på nettet. Dere er herved advart om at det kan komme noen innlegg her etterhvert på mine “nye fascinasjoner”, og jeg innbiller meg at jeg blir litt klokere. Jeg har en sånn veldig nysgjerrighet rundt mennesker og enkelte samfunnsting og hvordan ting kan henge sammen. Altså ofte på det mellommenneskelige plan, men også den litt dypere meningen bak hvorfor- og å lete etter linjene imellom. Og hjelpes, det var svevende forklart.

 

Ha en fin lørdag!

4 kommentarer
      1. Haha. Ja, jeg er hvert fall veldig entusiastisk på temaene selv, og jeg håper såfall at du vil like noen av disse sære emnene. Hyggelig å høre. 🙂

    1. He-he, ja håper de ikke er så “ulne” når du skal skrive om de i innleggene 😀 Jeg synes også at året har gått veldig fort, og samtidig ikke 😀

      1. Hehe. Ja, det er jo en fordel noen forstår hva man skriver hvert fall. 🙂 Ja, det har jo vært ett merkelig år, og det kan sikkert føles litt ulikt også. Men jeg synest det har gått fort, men uten at man har fått så mange nye fine opplevelser privat. Og pleier jo være sånn at tiden går fortere når man er aktiv og har det kjekt, hvis du skjønner hva jeg mener.

Siste innlegg