5 guilty pleasures

Photo: Pixabay

Her er fem av mine guilty pleasures:

1. Binge watching: Dersom jeg finner en serie som jeg liker ekstra godt og som er spennende, så klarer jeg ofte ikke å avslutte til anstendig leggetid. Plutselig er klokka 4 på natten og jeg har sett ferdig hele sesongen..

2. Kaffi med sukker. Jeg har en rar vane med at is, sjokolade eller sukker kan dyppes i kaffien eller lignende.

3. Unyttige tester: Ja, hvem har ikke tatt noen av de i ett svakt øyeblikk? Det er jo greit å vite hvilken type Disneyprinsesse man er, om man er en ananaspizza eller fredagstaco, eller om man er mest løve eller flodhest.. Ja, dere må bare spørre om dere er interessert i resultatene.;)

4. Don’t stop believin: Låten “Don’t stop believin’ blir kategorisert som en klassisk guily plessure låt har jeg lest. Så da blir dette punktet egentlig en dobbel guily plessure ettersom jeg i tillegg poster den i Gleeversjon. Ouch!

5. Personlighetstester: Bare spør meg hvilken personlighetstype hvilken som helst av de ulike i den britiske kongefamilien har, eller for den slags skyld Britney Spears, Johnny Depp, Donald Trump, Michelle Obama, Audrey Hepburn eller Erna Solberg. Burde jeg vært litt flau over nørdenivået på dette? Jeg bare synest det er interessant med mennesker og atferd, og jeg har fått noen aha-opplevelser.

Og forresten ettersom jeg nevnte den britiske kongefamilen så må jeg også nevne at jeg synest litt synd på dronning Elizabeth akkuratt nå med prins Phillip. Han har stått støtt ved hennes side i mange år.

Har du noen guily pleasures?

2 kommentarer
      1. Haha! Ja, jeg er litt usikker på om jeg egentlig har tatt en matrett-test. Men skal ikke se bort fra det. Jeg tror jeg har blitt delfin en gang. Og jeg blir visst Ariel eller Bell. Greit å vite. Hehe. Hvilken Disneyprinsesse er du? 😉 Og har DU en guily pleasure?

Siste innlegg