5 av de morsomste trådene på kvinneguiden. Hahaha!

Foto; pixabay zizitom

Kvinneguiden har noen tråder som har nokså stor underholdningsverdi. Her er en liste med noen morsomme tråder i kvinneguidens historie som jeg måtte flire godt av; (Tilfelle du trenger en latter eller ett tidsfordriv)

Engelsk norsk flauser

Det kan hende det var fordi jeg var overtrøtt når jeg leste denne tråden at jeg syntest det var hysterisk morsomt. Men jeg lo høyt opp til flere ganger, og det var noen bra sitater her. Jeg bare elsker sånne engelsk-flauser, det kan være så morsomt.:-)

Pinlige ting barn sier og gjør

Jeg måtte flire godt av ett par av disse gullkorna i denne tråden om hva barn har sagt og gjort av morsomme ting.

Han fridde med pikken helt knust nå

Vi har alle våre ilandsproblemer og knuste drømmer. Og her var det en kvinne som hadde drømt i åresvis om det perfekte og romantiske frieriet – men som ble litt skuffet idet frieriet skjedde..

Suge bensin farlig sent i svangerskapet

Trolletråd, men jeg måtte le godt mange ganger over den utrolig sinte gravide kvinnen som startet tråden. Jeg fikk noen rare bilder i hodet av den stakkars mannen som satt uti campingvognen, og den gravide kvinnen som skulle ta hevn å “suge ut bensinen.” “Fehuet” av en mann som hadde gjort henne gravid, og svigermoren hun kalte”hora” som døde midt i tråden. Jeg ble skikkelig bekymret for den babyen i starten som mulig skulle komme til tidenes mest dysfunksjonelle familie.

Glemte å lukke skjellaget

Handler om en kvinne som glemte å lukke skjellaget før hun gikk ut i kulden, hehe. Og for de som ikke vet hva skjellaget er, så sies det jo at man bør bruke balsam i håret. For sjampoo åpner skjellaget og balsam lukker det. Men jeg tror ikke akkuratt det blir så krise av å glemme balsam som trådstarteren her skal ha det til her, hehe. Sannsynligvis en trolletråd, men litt morsomt ettersom at problemstillingen egentlig ikke er ett problem.

 

NOEN ANDRE SOM MÅTTE TREKKE PÅ SMILEBÅNDET AV NOEN AV TRÅDENE?

8 kommentarer
    1. Litt søt han gutten på kjøpesenteret da..hehe.. Har så vidt vært innom kvinneguiden en gang..men har ikke skjønt noe av hvordan man «surfer» rundt der jeg..men har skjønt at det er masse trollete kommentarer der..Men sånn morsomheter er jo gøyalt da.. 🤗

      1. Ja, det er de både morsomme tråder, interessante tråder, trolletråder og koselige tråder. Og så er det jo både fornuftige kommentarer og trollete kommentarer. De to første trådene jeg linket til her vil jeg si er bare morsomme og nokså uskyldige. Men det er jo også tråder der folk provoserer med vilje, og greit å styre unna slike som ofte er litt trollete kommentarer. Ikke alt som er verd å bruke tid på, men det er endel morsomt der inne også.:-) Jeg er ikke den mest mest erfaring der inne da, jeg er bare innom iblant å ser om det er noen artige tråder. Det er jo mye rart der:-)

      1. Ja, det kan være underholdendes.:-) Men det er ikke sånn at du får glipp av veldig mye om du ikke tar turen inn altså. Jeg synest som sagt mye er kjekt og morsomt, men det er også endel ting jeg ikke liker med KG, så jeg er prøver å være litt selektiv med hva jeg leser.:-)

Siste innlegg