Vixen

De første årene jeg blogget så husker jeg at jeg pleide å skrive på Vixenkvelden. For flere bloggere syntes utdelingen var spennende rundt år 2016, og fulgte med.. Selv pleide jeg å kommentere vinnerne på bloggen min.

I år skriver jeg også på Vixenkvelden.. Men i år er det litt mer tilfeldig, og ikke fordi jeg synest at Vixen er like spennende som før. Ja, dersom jeg ikke tilfeldigvis hadde havnet innpå en nyhetsoverskrift om at Leah Isadora Behn vant på Vixen, så hadde det nok gått meg hus forbi at det var Vixenutdeling ikveld i det hele. Men etter at jeg først leste om de nominerte og vinnerne, så ble det visstnok ett vixeninnlegg her likevel, hehe.. Bare noen få kommentarer..

Jeg er veldig fonøyd med at Skaug vant av de som var av de nominerte i gullpenn- gruppen. Han er flink og flott. Jeg kunne nominert han selv, men kom ikke til å koble han til “influencer” , men mer som ett poetisk geni. Men han er en påvirker såvisst..

Bloggere er visst tydlligvis “ut” på Vixen, ut fra de nominerte. Og det er en overgang ettersom bloggere nesten “var” Vixen før. Men instagram er tydeligvis den største influenserarenaen.

Det er ellers få mannlige influencere som er nominerte.. Og jeg undres ellers om disse nominerte er det beste landet har å by på av influencere?  Og hvordan er egentlig prosessen med å finne vinnerne?

Jeg har selv nominert noen influencere til Vixen i år. Jeg skal ikke si alle her. Men jeg stemte frem ett par bloggere, og andre.. som Christina Fraas. Mammapåhjul fikk aller flest nominasjoner fra meg.

Hva synest du om Vixen?

Hverdagsbilder

Maleprosjektet er kommet litt lenger..

Bilder fra hagen;

Det er viktig å fylle opp sjokoladelageret;

Kveld..

Munnen hadde begynt å komme naturlig. Så jeg kunne ikke motstå å tulle litt med det ene;

Utsikten ut det ene vinduet der jeg bor, tatt tidligere idag. Jeg kan se to epler. Hvor mange ser du?

Jeg tror jeg har drukket kaffilatte hver dag i det siste. Og jeg har nok D- vitaminboost i høst hvertfall;

Babyselbuvotter er ferdig (det er flere uker siden da), og leggvarmerne er ferdige, minus trådene.. Men leggvarmerne er nok mer spennende å eventuelt vise frem som del av ett antrekk enn i seg selv.

Jeg har ryddet, vasket og sortert mye i helgen, og har holdt på idag også. Så det var godt å ta kveld.

Det går litt treigt, men kanskje jeg blir ferdig til neste år. 😉 -Og så holdt jeg plutselig på å tenke på ett annet prosjekt. Jeg har nemlig samlet sammen litt ulike planter o.l som jeg tenkte jeg muligens kan bruke i islykter til vinteren. We’ll see!

Nå regner det ute, og jeg liker godt å høre lyden av regn på kvelden. ..Og helt til slutt vil jeg gi ett tips de med “ADHD hjerner” kan prøve. (Ja du trenger ikke ha ADHD, men at du mister lett fokus m.m…) Still youtubehastigheten på 1,25 på trege “pratevideoer”.. You’re welcome!

Ønsker alle en god ny uke. 🙂