A-Å- Gleder.

Her er noen ting som gjør meg glad fra A-Å. Jeg valgte noe av det første som kom opp i hodet på de ulike bokstavene..

A– Antijanteloven. Selv om janteloven har en tendens til å dukke opp. Og at ALLE har det bra!

B– Bingewatching, og det å bli fortryllet av en ny serie man fant.

C– chinamat.. ja, vet jeg jukset litt med c..

D– Dans. Klippet under var ellers en særdeles god dongerireklame- stretchy jeans. Energi,  The expert, hehe.

E– Ekorn. De er verdens søteste.

F– Fugler

G– Grillukt.

H– Hengekøye om sommeren.

Photo by Sabina Sturzu on Unsplash

I– Iskrem

J– Følelsen av å få en Jobb eller mulighet man har ønsket.

K– Kjærlighet og klemmer.

L– Lego. Jeg har ønsket meg voksenlego lenge. Sånne hvite klosser. Jeg vet det sikkert er sært. Men hvem bryr seg 😉

M– Male. Det å male bilder og få være kreativ.

N– En skål med Nonstop

O– Osteretter, og frityrstekt ost.

Pixabay, Petrovhey.

P– Gode Parfymer

Q – Qmelk med jorbærsmak Føler meg litt som en glad 5 åring når jeg får det.

R– Regn etter at det er lenge siden sist det regnet.

S– Nyvasket Sengetøy

T– Tur i skogen

U– Fint undertøy

V– Vin. Det er en fin ting, med måte vel å merke.

Photo by Wout Vanacker on Unsplash Photo by Alexander Krivitskiy on Unsplash

W– www. Jeg vet nesten ikke om jeg hadde overlevd uten internett..

X– X-faktor. Realityprogram og talentkonkurranser kan være grei “underholdning til maten.”

Y– Ylvis. Jeg liker humoren deres.

Z– Å få sove godt. Som i zzzzz.

Æ– Ærlighet

Ø– Ønsker som blir oppfylt.

Å– Åpenhet

Innlegget ble innspirert av fine Leneetarnes sitt innlegg her, men med ett annet tema. 🙂

Jeg tar snart noen dagers bloggpause igjen, men jeg og evt kom.f. kommer forhåpentligvis tilbake veldig snart.:)

Norsk teater

Foto: KNUT FALCH, NTB/SCANPIX

Jeg vet ikke om noen her liker teaterstykker. Men jeg fikk lyst å dele ett stykke som jeg selv synest er litt morsomt.

Nå fungerer jo teaterformatet virkelig bedre live på teateret, enn gjennom en skjerm. Og det tar liksom litt tid å komme inn i det.. Men jeg syntes det er underholdenes.

Jeg såg denne oppsetningen når den gikk i Oslo med dette ensamblet, så det var litt moro å se igjen.

Men for de som ikke kjenner stykket, så handler det kort fortalt om en mann som sjonglerer det å ha ett forhold til hele tre ulike kvinner. Disse vet da selvsagt ikke om hverandre. Og det hele går veldig fint, helt til det ikke går så fint lenger, hehe.

Tempoet, og de mange dørene kan nok minne litt om klassikeren “Den spanske frue.”

Jeg synest Kjerti Holmen og Ingar Helge Gimle spiller så godt. Men hele dette ensamblet er jo bare satt sammen av veldig flotte norske skuespillere. Jeg liker igrunn alle sammen.

Håper dere har en fin kveld!

Burde bloggere legge ut bilder av seg selv?/Ny rekord.

Photo, pixabay

God lørdag!

Idag tror jeg at jeg har egen rekord på listeplassering på topplista etter nye blogg.no. Nå skal det sies at det er sommertid, lesertallene jevn over er lavere, og det er lettere å komme høyt opp. Så veldig imponerende er det ikke! Jeg har også  hatt  høyere klikktall før, bare lavere plassering.

Men blogging er litt sånn; “Opp som en hjort ned som en lort” Det vil si. Man faller jo som regel snart ned, og (vi små) gjerne ut av lista når man ikke blogger. Selv om noen er innom. Og så går man opp igjen når folk ser at man har lagt ut noe nytt.

Jeg fikk høre for noen uker tilbake at jeg som blogger burde legge ut bilder av meg selv innimellom. For å “vise bloggeren bak.” Jeg har ikke helt tatt stilling til det enda. Men jeg tror faktisk ikke jeg har lagt ut ett eneste bilde av meg i år, så jeg kom jeg på at dersom jeg har nye lesere siste året, så har de muligens ikke sett hvordan jeg ser ut. Men jeg kommer ikke til å legge ut daglige bilder med det første hvert fall, og jeg har syntes en mer anonoym bloggstil (tross at jeg også er litt personlig skriftlig) har fungert nå.

Takk for at noen vil lese det jeg skriver her. Og takk til dere som er innom. 🙂

Ønsker dere en fin dag!

Burde volsoffer som Valérie Bacot havne i fengsel?

Pixabay, Free-Photos.

Jeg vet ikke om dere har hørt om rettsaken det skrives endel om for tiden, der det skal avgjøres om franske Valérie Bacot skal få fengselsstraff eller ikke.

Jeg skal ikke gå inn i noen detaljer om saken i dette innlegget, men dere kan lese artikkelen her selv. Det er ingen hyggelig sak, så er dere advart om det. Men veldig kort fortalt så drepte Bacot til slutt personen som missbrukt henne grovt i flere tiår med ett skudd.

Og mitt spørsmål er om dere synest “slike tilfeller” burde få fengselstraff?

Jeg synest selv at det er ett litt vanskelig spørsmål om “slike saker” burde gi fengselstraff. Man kan selvfølgelig heller ikke svare på det generelt, ettersom hver sak er ulik.

De har jo tatt liv. Og det burde vel i de fleste tilfeller få konsekvenser uansett. Men i flere caser blir det jo nærmest ett selvforsvar. Så i enkelte spesielt grove tilfeller, der personen ikke er til fare for noen andre, så synest jeg faktisk de burde slippe fengsel eller få veldig kort tid inne. Spesielt om straffen blir vurdert til for stor belastning. Og jeg håper egentlig litt på at Bacot tilfellet slipper fengsel og istede får hjelp, eller får ett helt minimum. Hun har jo allerede sittet inne ett år. Og over en halv million underskrifter er visstnok undertegnet av folk som ønsker hun slipper fengsel.

Jeg synest ellers at det er trist at systemet sviktet, og synest det burde få konsekvenser også. Og jeg måtte google om “missbrukt kvinnesyndrom” som de skrev om i artikkelen, var en reell ting. Det er så mange “syndrom”. Og det er jo hvertfall ingen offisiell diagnose, så lurte på om det var ptsd, eller en rar norsk oversettelse på noe annet. Google. Men det er hvert fall stor mediedekning på den tragedien.

Hva er din mening?

God fredag/ Spørsmål og svar

Photo, pixabay.

Her kommer noen standard klassiske spørsmål. Jeg har prøvd å gi noen svar. Og jeg vil gjerne høre hva du ville svart på noen av disse spørsmålene. 

Hva er det første du gjør om morgenen?

Ofte er noe av det aller første å sjekke klokka. Og så havner jeg merkelignok ofte innom blogg og evt mail.

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Jeg tenkte ikke så fine tanker om noen som jeg nylig leste i nyhetene hadde misshandlet noen fugler med vilje.

Introvert eller ekstrovert?

Ambivert

Hvem/hva vil du hylle og hvorfor?

Jeg vil hylle alle som sprer glede, løfter andre opp og gjør verden til ett bedre sted. Og jeg vil hylle de som står opp for urett som ikke direkte angår dem selv. Og også de som står opp for seg selv.

Hva får deg glad?

Lukt av nyklipt gress, kaffe, god mat, iskrem, lyd av bølger, morsomme mennesker, fuglekvitter, spise bær i skogen, sand mellom tærne, kvalitetstid med noen jeg trivest med, å føle seg ønsket og elsket, nye ideer, engasjement, forståelse, å skrive, bloggen.

Photos, pixabay, m.a. congerdesign, Free-Photos, RitaE, Silviarita.

Hva er du stolt av å ha oppnådd det siste året?

Helt ærlig så føler jeg ikke at jeg har oppnådd så mye i år, hehe. Ikke synlig hvert fall. *Tenk tenk*.. Jeg er stolt over at jeg gjør det beste ut av dagene som de er. Og jo.. Jeg har klart å redusere brusdrikking og drikke mer vann. Ikke den største ting å skryte over, men det er faktisk en bragd for en brusoholiker. Så får vi se om det varer 😉

Hva gjør deg provosert?

Maktmissbruk.

Politisk korrekthet og krenkorama – er det et tegn på at samfunnet utvikler seg til det bedre eller det verre? 

Det kan etter min mening bli for mye politisk korrekthet, og for mye krenkorama ja. Man burde fokusere på de viktige sakene, gå fremover, og ikke “lete etter ting” som kan krenke.

Dagsnytt eller Farmen?

På dagsnytt er det vel 80 prosent koronasaker for tiden, så jeg vil velge Farmen. 😉

Involvere seg eller passe sine egne saker

Involvere seg der det er viktig og ønsket, og ellers prøve å passe sine egne saker på de aller meste som angår andres liv.

Nøye planlagt eller tar det som det kommer?

Definitivt å ta det som det kommer. Noen ganger kan jeg være kanskje være i overkant hyperoptimistisk, og kunne planlagt bittelitt bedre. -Som når jeg har reist på ferie uten å booke overnattingsted. Men ja, jeg er mest spontan. Og jeg er av den som oftest har lyst å si ja noe gøy spontant om jeg kan. Jeg kan selvfølgelig planlegge ting også. Men en helt fullbooket detaljert kalender er faktisk litt mareritt for meg.

Hva er det modigste du har gjort?

Det er ulike typer modig. Å skulle synge på idol var èn av de modigste tingene iforhold til prestasjonsangst og seere. Og å flytte alene til Danmark nesten på impuls ila to uker uten å kjenne noen. Men noe av det modigste ellers er å ta særdeles vanskelige valg, stå opp for seg selv, og å tørre å være hundre prosent seg selv.

Hva ville DU svart? 🙂

Flere av spørsmålene er hentet inspo fra nettavisen og andre magasiner. Kun for underholdningens del.

Menn vil ha yngre kvinner/”Kravstore kvinner i 50- åra.”

Photo Pixabay, user Pexels.

Bloggeren Karidansen skrev for noen dager siden ett innlegg som jeg ble litt inspirert av. For hun tok opp ett tema som jeg selv hadde grublet litt på gjennom egne tidligere datingerfaringer. Dette med at menn ofte ønsket mye yngre kvinner.

Her ett utfrag fra artikkelen “Det kvinner i femtiåra vil ha.”

“De mennene disse kvinnene kikker etter, kikker ikke tilbake. Kjekke, velstående, smarte menn i femtiårene er ikke interessert i kvinner i femtiårene, sa han, de kan velge og vrake blant 35-åringer. Og gjør det.”

Jeg blir så oppgitt av å lese den artikkelen. Men likevel så er det dessverre mye sant i det.

Artikkelen (og også mange andre artikler jeg har lest) beskriver ellers kvinnfolka i 50 års som kravstore. Som om det er problemet. Her har vi menn som forventer å få en kvinne i resten av sitt liv som er 20 år (!) yngre enn seg. Mens kvinner er kravstore for(med mine ord) å ønske en mann som klarer å koke poteter selv, vaske sine egne klær, som tar vare på seg selv, og har noenlunde stell på livet sitt.

Det finnes naturligvis både kvinner og menn som er for kravstore når det kommer til dating. Men jeg tenker at visse forventninger innafor rimelighetens grenser er viktig. Man skal tross alt finne en livspartner som man vil fungere og trivest samme med i ett hverdagsliv. Og man vet jo selv hva som er viktige for en.

Jeg tenker at de i 50- åra ellers har opparbeidet seg mye mer erfaringer enn de på 20 år, både når det kommer til seg selv, og erfaringer når det kommer til kjærlighet og forhold. De har lært av hva som ikke har fungert for de, og har prøvet, lykkes og feilet.

En ung kvinne 20 åra har ofte mindre krav, men også mindre erfaring. Mange på den alderen vet ikke hva som er viktig for seg enda, eller hva de ser etter. De har jo ikke engang funnet seg selv alltid, noe som får endel veldig unge par til å rett og slett vokse fra hverandre. Som 20- åring var hvert fall jeg temlig naiv, og har endret meg mye.

Det som ellers er sant når vi først prater om alder, er at hvis vi da går til de kvinnene på 35 år, som etter artikkelen “det kvinner i femtiårene vil ha” tilsynelatende da kan velge å vrake i menn i 50-åra;

Disse kvinnene ønsker gjerne oftest enn mann som er noelunde jevngammel. Det er jo mest praktisk også med hensyn til å få barn (hvis de ønsker det), og med tanke på at mannen i eksempelet er nærmere 70 når de er 50. But guess what?! Menna på 35 kan velge og vrake blant unge jenter på 25 år.

..Og spesielt flotte menn i 30 åra uten barn og exer på slep florer det ikke av. Disse menna ønsker gjerne yngre kvinner, ikke kvinner over 30. Så denne tendensen gjelder ikke bare for kvinner i 50 åra, selv om jeg vil tro 40-60 er en av de vanskeligste aldrene når det kommer til aldersdiskriminering i dating.

Når dette er sagt så tror jeg dette med alder er ett ekstra stort “nettdatingfenomen.”

Man går inn på en datingside som om det skulle være en nettbutikk og søker opp preferanser. Og jeg har synest det har vært rart å se at menn på 32 år setter sine alderkritere på parter på 20-30 år. De utelukker de faktisk å bli kjent med mange på helt samme alder. Mens de som har alderspreferanse 0-100 er ofest ikke ute etter fast forhold..

Dersom man møter noen i det virkelige liv derimot, så vil man jo kunne bli tiltrukket eller forelsket i noen uten at alderen betyr noe. Alderen står ikke svart på hvitt og lyser eller definerer helheten av en person. Men jeg tror mange kvinner (og helt sikkert menn også) kan føle dating som en selvtillitsknekk, ved at mange ytre faktorer, deriblant alder, skal komme til å avgjøre litt av ens verdi “på markedet”. For alderen er faktisk ikke ubetydelig i dating, uten at jeg sier alle menn ønsker yngre kvinner. For det finnes heldigvis unntak, dette er bare å sette en tendens litt satt på spissen. Men kall gjerne kvinner kravstore, og publisert mange artikler om disse kravstore kvinnene i 50 åra som liksom “kan takke seg selv”. Men når såg du en artikkel om kravstore menn forrige gang? Og er flertallet av kvinner virkelig så kravstore?

Tanker?

Status quo.

God kveld! Jeg var veldig usikker på om jeg fikk blogget denne uka i det hele. Men det var veldig fint å få logget inn her idag. Og jeg håper at alle har hatt en veldig fin uke sålangt?

Jeg har vært plaget av store brystsmerter og hodeverk  for tiden. Så det er mulig noen av innleggene mine fremover blir mer av den “lettere sorten enkelte dager, dersom jeg får blogget i det hele. -Litt i samme gaten som “velg én” innlegga. For det krever litt mindre av meg, og jeg føler hodet blir litt sløvet ned når man tar smertestillende. Men sålenge smertestillende virker er jeg fornøyd, og jeg håper jo at jeg snart blir bedre 🙂 Og tidligere idag var jeg bra.

Har dere forresten tenkt på hvor mye “tryggere” det føles å ha smerter når man bor med noen, enn når man er alene? Da er det noen som kan kjøre en til legen, eller se litt etter en hvis det blir verre.

Men for å skrifte helt tema.

Jeg oppdaget her én dag at alle legninger har ett eget flagg. Visste dere det? Det er kanskje bare meg som er ordentlig treig. Men estetisk sett (uten at det er estetikken som teller) så likte jeg flagget til Pan, Demi og transe ekstra godt. Mens hetro må ha blitt tildelt de aller kjipeste fargene de kunne klare å komme opp med, hehe. Svart og hvitt er jo teoretisk sett ikke engang beregnet som farger. Men jeg leste om symbolikken i fargevalgene.

Ha en fin kveld! <3

Britney Spears

Jeg har fulgt Britney Spears-saken lenge. Og igår krysset jeg virkelig alt jeg hadde av fingre og tær for at Britney ville gjøre en god jobb- og tørre og klare å si sannheten i retten.

Dersom jeg hadde vært i Oslo så skulle jeg gjerne joinet den éne fanen som stilte opp i markeringen. Men jeg var hjemme og holdt meg jevnlig oppdatert i media. Og på kvelden så satt jeg å såg noen livesendinger med Britneyfansen i LA.

Britneysaken har preget meg. Og jeg har prøvd å sett saken fra alle tenkelige vinkler jeg kan komme på. Men samme hvordan jeg klarer å se det, så er det frihetsfrarøvelse, muligens brudd på menneskerettigheter, og med stor sannsynlighet missbruk av makt og kontroll. Både på system-, og individnivå.

Britneys instagram

Britney Spears har lagt ut mange videoer på instagram de siste åra som ofte har vært direkte vonde å se på. Jeg kunne skrevet mye om mine antagelser om hvorfor denne atferden. Men jeg kan være mer konkret å si at jeg har lagt merke til at hun nesten alltid gjør videoene sine innendørs. Hun har sett veldig overmedisinert ut, som jeg tror påvirker atferden. Hun har i mine øyne sett litt traumatisert ut, dvs redd, anspent, svært nervøs, trist, intens eller tomt blikket, virker litt dissosiativ og manisk.. Hun prater tidvis veldig raskt.. er childlike.. Og det er tydelig gjennom det hun sier at hun har prøvd å formidle at hun føler seg fanget. Og hun virker til å gjøre det beste ut av situasjonen og dele av det begrensede livet hun har, med mye fokus bakover på de gode øyeblikkene. Men det har jo vært umulig å “vite noe sikkert”.

Igår bekreftet Britney Spears endel av det fansen har trodd. (Selv om det er mye man ikke vet fremdeles). Så her er litt fra det Britney fortalte; varity.

Traumatisert

“I’ve lied and told the whole world I’m OK and I’m happy. It’s a lie. I thought that maybe if I said it enough, I would maybe become happy because I’ve been in denial. I’ve been in shock. I am traumatized … I’m so angry it’s insane. And I’m depressed.”

(..) “I’m traumatized. I’m not happy, I can’t sleep,”

Frihet til å kunne fortelle sin side av saken, og bli hørt;

“I’d like to be able to share my story with the world,” she said. “I want to be able to be heard. By making me keep this in for so long, it’s not good for my heart. It concerns me I’m not allowed to be able to heard. I have the right to use my voice. My attorney says I can’t let the public know what they did to me.

Ikke følt seg hørt av systemet

“The last time I spoke to you…made me feel like I was dead, like I didn’t matter, like nothing had been done to me, like you thought I was lying,” Spears said. “I want to be heard. I’m telling you this again so that maybe you understand the depth and degree and the damage…I want and deserve changes going forward.”

Tvunget til å ha i spiral.

“I’m not able to get married or have a baby,” Spears said. “I have an I[U]D inside of myself right now so I don’t get pregnant. I wanted to take the IUD out so I could start trying to have another baby, but this so-called team won’t let me go to the doctor to take it out because they don’t want me to have children, any more children.”

Tvunget til å jobbe 

“I’m not here to be anyone’s slave.” (..) The singer claimed her management used “threatening” and “scary” measures to force her to do the Piece of Me tour in 2018, adding that she was forced to change her medication “to punish me” after she opted out of an additional Las Vegas residency show. -Usatoday.

” I rehearsed four days a week. Half of the time in the studio and a half of the other time in a Westlake studio. I was basically directing most of the show. I actually did most of the choreography, meaning I taught my dancers my new choreography myself. I take everything I do very seriously. There’s tons of video with me at rehearsals. I wasn’t good — I was great. I led a room of 16 new dancers in rehearsals.”

Er det noe som krever fokus og hukommelse så er det koreografier. Fra øving;

Og de gir ikke en slik stor tv-jobb til noen som er helt ute;

Tvangsmedisinert med Lithium

“Lithium is a very, very strong [medication] and completely different medication than what I’ve been on. You can go mentally impaired if you take too much, stay on it longer than five months,” Spears said. “I felt drunk. I couldn’t even stick up for myself. I couldn’t even have a conversation with my mom or dad about anything. I told them I was scared and they had six different nurses come to my home to monitor me while I was on this medication that I didn’t want to be on to begin with.”

Tvangsbehandling hun betalte selv.

(She was) sent her against her will to a “small rehab program” that they “made up” for her in a “small home in Beverly Hills” for $60,000 a month. “I cried on the phone for an hour and (James Spears) loved every minute of it,” she said. “The control he had over someone as powerful as me. He loved the control to hurt his own daughter.”

Hun beskriver noe av forløpet i behandlingen; “(i was) forced to work seven days a week, lived with nurses and was subjected to security 24/7. “They watched me change every day naked, morning, noon and night. I had no privacy door for my room,” Spears said, adding she had to get blood withdrawn weekly. “If I didn’t (go to) any of my meetings or work … I wouldn’t get to see my kids or my boyfriend.” She added, “I never had a say in my schedule. They also told me I had to do this.”

Også om behandling..

They also threaten me and said, If I don’t go, then I have to go to court. And it will be more embarrassing to me if the judge publicly makes the evidence we have.

You have to go. I was advised for my image, I need to go ahead [to rehab] and just go and get it over with. They said that to me. I don’t even drink alcohol — I should drink alcohol, considering what they put my heart through.

Kan ikke gå ut uten godkjennelse

And I’m not able to see my friends that live eight minutes away from me, which I find extremely strange. (..) I’d like for my boyfriend to be able to drive me in his car.

(..) I’m tired of feeling alone. I deserve to have the same rights as anybody does, by having a child, a family, any of those things, and more so.

Britney om de rundt henne..

It’s not fair they’re telling me lies about me openly. Even my family, they do interviews to anyone they want on news stations. My own family doing interviews, and talking about the situation and making me feel so stupid. And I can’t say one thing. And my own people say I can’t say anything.

Hun forteller også at hele familien mot hennes vilje har levd på henne.

Jeg kunne skrevet veldig mye om Britneysaken. Men jeg skal prøve å ikke skrive for langt innlegg. 

Men for de som dømmer Britney. Ja, det er tydlig at Britney sliter, noe hun ikke har noen problem med å innrømme selv også. Men det er forskjell på hjelp og kontroll. Og man jo ta fra “hvem som helst” omtrent ALL valgfrihet i eget liv uten visshet om de noen ganger får den tilbake, og se hva som etterhvert skjer med deres helse.

Tving de til å jobbe, mens de nesten ikke får styre noe av det som tjenes selv. Kontroller omtrent alt de gjør, hvem de får snakke, hva de får si offentlig, når de må jobbe, hva prosjekt de må jobbe med. Ta fra de muligheten til å kjøre bil, og i det hele gå fritt ut døra. (Men samtidig kan personen være frisk og pålitlig nok til å bli sendt på lufta som fast dommer i x-factor ukentlig.) Ta fra de retten til å se sine egne barn, og bruk det som en kontroll og herske-metode mot de. “Hvis du ikke gjør dette, får du ikke se barna”.Tving de til å ta sterke medisiner som sløver de ned, tving de til å ha prevensjon som gjør det umulig å få flere barn når det er ett av deres største ønske. Ta fra de retten til å stemme ved valg eller å kunne gifte seg. La andre få prate fritt om de i media og “ydmyke de,” eller prate om noe personlig, uten at de får lov å si noe selv eller forsvare seg. Osv osv. Og det verste av alt, gjør det nærmest umulig for dem å komme seg ut av det.

Jeg har liten respekt for de av familiemedlemmene som ikke har gjort noe stor innsats for å hjelpe henne, men som sannsynligvis har latt seg manipulere til at det var det beste for henne, eller ikke har turt å gå imot.

Det er også trist at Britney etter alt å dømme er en personlighetstype der det å miste friheten er enda vanskeligere enn for mange andre typer (selv om det er drepen for de fleste på det nivået), så jeg vil tro hun har hatt det forferdelig tøft.

Go Britney!! Og dette handler ellers om mye mer enn Britney, men etter mitt syn om rettferdighet, frihet, verdier, ytringsfrihet, kontrollerede mennesker, menneskerettigheter, og maktmissbruk. Mange mennesker, spesielt kvinner verden over opplever noen former av kontroll. Og det skremmer meg at til og med en av verdens mest kjente og bestselgende artister kan oppleve noe slikt forann nesa på en hel verden. – Og det blir akseptert.

Idag er det bursdagen til..

Bildene tilhører Evaswindow. (Jeg håper det var greit jeg lånte de her, ellers er det bare å si fra).

Idag har en veldig flott blogger og person bursdag! Så jeg fikk bare lyst å skrive ett bittelite bursdagsinnlegg. 🥳

Jeg har fulgt bloggen Evaswindow i flere år nå. Og jeg vil beskrive personen bak bloggen som hyggelig, artig, snill, sterk, morsom, smart, tøff, flott, vakker, innsiktsfull, varm, åpensinnet, optimistisk, godhjertet, ung til sinns, sprudlende, ben i nesa, fotogen, kreativ, flink fotograf, positiv og inspirerende. Og så har hun så vakkert smil.

Det er så veldig mye mer jeg kunne ha skrevet, for hun er en nydelig person. Men dersom du leser dette, så ville jeg bare si at jeg håper at du får en helt fantastisk dag! Og jeg håper at du blir skjemt bort som en dronning i hele dag;

Hipp hipp hurra! Salutter og alle gode ønsker! 🥂