Marilyn Monroe

Jeg husker at min “interesse” for Marilyn Monroe startet for fult etter at jeg vi hadde om henne i ett fag som het musikkteaterhistorie på en skole jeg gikk på.

Jeg hadde en meget inspirerende lærer. Og jeg tror faktisk ikke at det finnes en mer kunnskapsrik person i hele Norge på fagområdet. -Spesielt når det gjelder norsk musikkteaterhistorie. Og jeg koste meg helmax i de timene. (Vi “slapp” også dans på timeplanen den dagen og kunne sitte å spise is og drikke brus i timen, hehe).

(Han kan sees på klippet under, men han er bittelitt eldre idag;)

– Kreativ og morsom koreografi med å ake i trappen, hehe. 

Dette innlegget skal ikke handle om musikkteaterhistorie, men jeg startet egentlig på ett langt innlegg om Marilyn Monroe som jeg innsåg at aldri ville bli ferdig. Og jeg tenker at dersom man innser at man kunne fylt en hel bok om Marilyn Monroe, så er man over gjennosnittet nørd, og da er det kanskje best å ikke vise det så tydelig, haha.

Jeg skal ikke skrive så mye i dette innlegget. Hverken om filmer, livet hennes, mine filosofier, konspirasjonsteorier eller andre ting. Og ikke vet jeg om noen andre her har interesse for det. Men jeg kan dele to historiske klipp bare for underholdningens del, med noen kommentarer;

Klipp 1: Marilyn Monroe. Hennes første tv opptreden, live. Rick Benny show. 1953.

Klippet under fra Jack Benny show og ble sendt live i 1953.  Marilyn Monroe var vissnok veldig nervøs før den sendingen ettersom det var hennes første tv opptreden og man “ikke kunne gjøre noen feil” når det var livesending..

Og som en funfact het hun privat forsatt Norma Jeane her, for hun skiftet ikke offensielt navnet før i 1956;

Muligens dette var alle menns fantasi på 50 tallet. Og selv om det ligger mye ironi her og er en sketj, så er det jo litt sannhet i at kvinner helst skulle være vakre og litt yngre enn den litt eldre og sterkere “forsørger-mannen.” Og selv om hun var flink til å spille “blond” og “dum og deilig,” så skulle jeg ønske hun fikk noen roller der hun slapp det- og kunne ha mer intellektuelle roller som hun selv ønsket..

Klipp 2: Happy birthday, Mr President. 1962.

Sangnummeret Marilyn Monroe er mest kjent for er når hun sang “Happy birthday” på President Kennedys 45-årsdag.

Jeg må le litt av introduksjonen: “Mr. President. The LATE Marilyn Monroe!” Haha. Jeg lurer på hvor lenge de ventet. Men hun måtte jo faktisk sys inn i den trange kjolen, så det må jo være god grunn i seg selv.

Hun var vissnok kjent for å være litt ofte sen. Og flere tror hun var påvirket av noen form for rusmidler her. Det skal ikke jeg spekulere i her. Men hun nailet jo de blondinefaktene og spilte godt. Og jeg måtte flire litt på slutten av klippet, (1.37-) for hun er jo morsom.

På denne tiden hadde allerede ryktene begynte å svirre om en affære mellom Marilyn og “Kennedyene.” Og ryktene ble jo ikke  mindre av at hun stilte med en tettsittende lys kjole med diamanter, som egentlig sparte lite til fantasien uten undertøy på. Men jeg syntes det var tøft gjort. Og dette var på tidlig 60 tallet, og MM var litt forut for sin tid på flere områder.

Hun hadde ellers hvert fall full kontroll på det publikumet, og hun brukte god tid og mye pauser til bygge opp max forventninger.

Men man kan jo lure på hvordan Marilyn egentlig hadde det denne perioden, og det er mange konspirasjoner rundt denne tiden.

Ha en fin lørdagskveld!

Betty Boop filmer. God helg!

Liker dere Betty Boop? Det gjør jeg! Og her kommer to filmer;

Film 1. Betty Boop, House cleaning blues, 1937.

Denne filmen er veldig søt!

Jeg holder selv på å rydder og styrer for tiden, og jeg kunne godt likt å ha hatt en sånn kreativ venn som Betty Boop som tok over her en dag. Det bilhornet og entreen måtte jeg ellers flire av, hehe. Og hvem kan ikke kjenne seg igjen på 2.38- 3.08 og sympatisere på det sterkeste.

Jeg vil si at det er en fin beskrivelse av hvordan en klassisk drittdårlig dag kan kjennes ut, der man er sliten og virkelig ikke har lyst å gjøre noe, og alt bare raser raskere enn man klarer å rydde opp. Så på slutten av dagen har man egentlig bare mer rot enn når man startet. Og da kan man kjenne seg litt overveldet. Så hvem kan ikke trenge en god venn når ting går på tverke? (Og en milkshake. Det hjelper også på).

Film 2. Betty Boop, Judge for a day, 1935.

Nå ville nok ikke jeg ha valgt samme straffemetodene som Betty Boop. Men jeg er helt enig i at det er mange “irriterende mennesker” som virker som de ikke tenker på hvordan oppførelselen deres påvirker andre. Og spesielt i den tiden vi er i nå så vil jeg tro mange skulle ønske de var “Judge for a day” når de må ta kollektivtrafikk..

Håper dere har en fin dag! God helg! <3

Hvorfor alle har samme strenge regler per idag..

I går skrev jeg ett innlegg som het “Spør nrk/Har dere tråden i gjeldende regler”.

I grove trekk så stilte jeg der blant annet noen kritiske spørsmål til hvorfor de fullvaksinerte og de som hadde hatt korona måtte følge de samme strenge reglene som andre, og hvorfor folk som alle var fullvaksinerte også ble anbefalt å ikke besøke hverandre.

Idag ble flere av mine kritiske spørsmål besvart fra FHI. Og jeg valgte derfor å fjerne dette gårsdagens innlegg siden det allerede var “utdatert” og mulig da litt missvisende.

Jeg legger ved svarene fra FHI angående hvorfor de har valgt at vaksinerte har like regler som de andre;

– Det tar tid fra man er vaksinert til man bygger opp beskyttelse mot covid-19. Det betyr at det vil være noen som blir syke hvis de blir smittet rett etter at de er vaksinert. Og full beskyttelse har man ikke før det har gått cirka en uke etter at man har fått andre dose, sa avdelingsdirektør Line Vold i FHI.

– Vi venter fortsatt på helt pålitelige data om hva vaksineringen gjør med evnen til å smitte andre. Derfor er det ennå ikke sluppet opp for de fullvaksinerte ennå, forklarer hun.

– Fullvaksinerte personer blir også smittet. Det har vi sett flere eksempler på den siste uka

De vaksinerte ser ut til å være beskyttet mot alvorlig sykdom og får et mye mildere forløp, som er det viktigste. Det som er usikkert er hvor mye de eventuelt smitter videre.

(..) opplever at den muterte engelske virusvarianten er langt mer smittsom enn den vanlige. Det gjør det også arbeidet med smittesporing mye vanskeligere (..).

–  Smitten hopper videre på en helt annen måte enn viruset i fjor. Det kan se ut som en kort samtale på ett minutt i vanlig prateavstand kan være nok. Man kan bli smittet nærmest i forbifarten.”

Kilde; nrk 24.03.21.

 

Ønsker dere en god dag! Nå skal jeg ikke fokusere på korona på bloggen på en stund (Skal jeg ihvert fall prøve på, hehe).

 

Astra Zeneca- Mine tanker.

Igår såg jeg litt på nyhetene rundt Astra Zeneca-vaksinen og pressekomferansen som EMA (Det europeiske legemiddelverket) hadde. Og her kommer noen tanker fra meg rundt gårsdagens “AstraZeneca- nyheter.”

Igår ble det offentliggjort at leger og forskere ved rikshospitalet i Oslo har kommet frem til at det høyst sannsynlig er en sammenheng mellom noen tilfeller av blodpropp/hjerneblødning og Astra Zeneca- vaksinen.

De konkluderte med at de personene som hadde fått disse sjeldne og alvorlige tilfellene av blodpropp/fall i blodplater /hjerneblødning såg ut til å ha fått en kraftig immunrespons utløst av vaksinen.

Her ett utdrag fra Vg, sitert Pål André Holme fra Riksholpitalet;

Det må sies at det kun 7 av 120 000 i Norge per idag som har fått disse alvorligste bivirkningene. Så det kan derfor tyde på at det statistisk sett er veldig liten sjanse for å få slike bivirkninger. Men Norge har likevel valgt å sette Astra Zeneca på pause, og vil vurdere om de vil ta vaksinen i bruk videre eller ikke. Det er ellers meldt om flere lignende tilfeller med bivirkninger i Europa forøvrig.

Jeg synest det er tillittsverdig at FHI og forskere i Norge tar bivirkninger på alvor, og at Norge går imot EMA og WHOs gjeldende råd.

Who og EMA er jeg ikke like imponert over. Men så føler jeg at å be EMA om å vurdere om en vaksine er trygg, er som å be Tine melk vurdere om vurdere hvorvidt melk er sunt. Jeg tar det derfor med en klype salt, selv om jeg hører på hva de sier.

På pressekonferansen igår konkluderte EMA noe forventet med at vaksinen var trygg og effektiv. Fordelene mente de at ville overgå bakdelene, noe som er “regelen” legemiddelverket alltid går ut fra, og som alltid er vanskelig si imot.

Man kan nesten spørre seg om mot- motargumenter mot Astra Zeneca vaksinen krever mer beviser -og forskning enn hva argumentene i EMA og vaksinens favør trenger? (Det er jo veldig mange ubesvarte spørsmål.. ..rundt bivirkninger, vaksinens effekt, hvor “immun” man blir, langtidseffekt av vaksinering, flokkimmunitet m.m.) Men jeg sier likevel ikke at jeg ikke tror det er meget dyktige folk som er med å dyrker frem en vaksine, og at de tror det er en trygg vaksine for de aller fleste. Men er det ikke litt tidlig fra EMA å konkludere så bombastisk med at det ikke er noen indikasjon på at vaksinen kan gi alvorlige bivirkninger hos noen?

Jeg syntes EMA opptrådde litt “bastant” i ordlyd på pressekonferansen.

Vaksinen ble omtalt som trygg og effektiv. Men EMA hadde ikke gått gjennom forskningen til Norge og rikshospitalet hadde gjort før konklusjonen. (Er ikke det litt merkelig?)

Jeg lurte litt på hvordan EMA kunne komme til en bombastiske konklusjonen uten å ha lest svært relevant forskning? -Hvordan kom de frem til konklusjonen om at “det ikke er indikasjoner på sammenheng mellom vaksine og blodpropp?” Det er ikke da samsvar mellom uttalelsene til rikshospitalet, FHI og EMA.

Who har på sin side ikke oppdatert så mye. De har ligget langt bak med de meste hele pandemien etter min mening. Der er det anbefalt å fortsette vaksineringen med Astra Zeneca som vanlig.

Jeg tror (som sagt) det er meget liten sannsynlighet for å få blodpropp og hjerneblødning av vaksinen. Så jeg ønsket ikke å skremme noen med dette innlegget. Jeg ville bare å lufte noen tanker ut fra nyhetsbildet igår, og de fleste kildene jeg har brukt er fra NRK, VG, WHO og FHI.

Jeg vil også rose Norge for å ønske å gjøre litt mer reaseach og ta en egen vurdering, og ikke bare følge rådene til WHO og EMA. (En avgjørelse også flere andre land i Europa gjør). Selv om det er minimal sannsynlighet for at en person skal få alvorlig bivirninger så bør jo sikkerheten settes høyt. Og jeg tenker at det utrolig trist at helt frisk unge  har mistet livet. Mennesker som sannsynligvis ikke ville blitt særlig syke av covid, men “tok en for laget.” En temmelig stor en. Og da er det viktig å prøve å finne årsaken til hvorfor noen får alvorlige bivirkninger, og slik prøve å forhindre at andre med “mulige disposisjoner” får vaksinen. Og de kunne jo kanskje også undersøkt tilfellene med de eldre som fikk store bivirkninger eller ikke tålte reaksjonene utløst av vaksinen.

Det blir spennende hva FHI kommer frem til de neste dagene. Det kan godt være de kommer frem til at nytten i befolkningen forøvrig overveier risikoen for alvorlige bivirkninger. Og det får jo konsekvenser om de forkaster AstraZeneca som alternativ også, så det er sikkert en vanskelig avgjørelse.

Har du noen tanker?

Ha en fin dag!

Melde seg på nakendating? Naked attraction.

Naked attraction har gått i flere sesonger i England, og det er ett datingprogram der en deltaker velger datingpartner basert på utseende uten klær. Den som er på jakt etter en date får derfor se seks aktuelle partnere nakne,- (der personen først bare får se nederste del av kroppen (ben og underliv), så brystpartiet, og til slutt ansikt og stemme) og må selektere bort en etter en. Til slutt står deltageren igjen med én han vil date.

Jeg har tidligere skrevet ett innlegg om Naked attraction som kan leses her.

Når jeg skrev forrige innnlegg om Naked attraction for 1,5 år siden, så skrev jeg at jeg ikke kunne se for meg ett slikt program i Norge. Og jeg var litt overrasket hvor manger briter som faktisk hadde meldt seg på. Men nå har det vært kjent noen uker at Naked attraction nettopp kommer til Norge snart, med Tuva Fellmann som programleder.

Jeg blir litt fascinert av mennesker som faktisk melder seg på noe slikt som nakendating på tv. De må ha en stor trygghet på både seg selv og sin egen kropp. For en ting er å være naken på tv for ukjente, det er kanskje ikke det verste. Men det vil jo alltid være veldig mange man kjenner som kommer til å se på. Og Norge er ikke så stort.

Selv tror jeg nok at jeg foretrekker å i det minste ha truse og bh på hvis jeg skulle stått forann ett kamera, hva med dere? Så desverre (eller heldigvis) er jeg nok ikke så frigjort at jeg hadde turt å være med.

Men dersom DU er over gjennom snittlig frigjort og på utkikk etter en kjæreste så er det ikke for sent å melde seg på. 😉 De søker fremdeles etter deltagere.

Skal noen melde seg på?

Guidlines til oppklaring hvis du er forvirret. (Korona/Humor/Parody).

God kveld!

Jeg håper dere har en fin kveld! Jeg vil bare dele en video med dere som fikk meg til å flire godt;

Dette var jo nesten som å høre på pressekomferansene med Bengt Høye noen ganger, hehe. Neida. Men jeg tror igrunn at vi alle kan kjenne på en forvirring noen ganger. Og selv om videoen over nok er fra tidligere i pandemien, så er det jo fortsatt veldig mange uklarheter.

De siste dagene tipper jeg at mange har hatt ekstra mange spørsmål/tanker med alt fokuset i nyhetene på vaksinering, økt smittetrend, stopp av vaksinering, blodproppbivirkninger, og innføring av mer restriksjoner. Og jeg følte det litt som “hun i videoen” når jeg såg pressekonforansen idag om den vaksinenstoppen (mulige alvorlige bivirkninger hos noen). Men det blir forhåpentligvis mer som blir avklart snart.

Jeg er nok ikke den som er mest missfornøyd med håndteringen av pandemien til nå, spesielt ikke i starten. Men jeg er litt spent på hvordan man velger å løse ting fremover, for det kan jo bli konsekvenser for mange. Og jeg vet at det finnes mange ulike meninger om hvordan man skulle ønske at ting ble håndtert.

Jeg føler ellers med alle de som synest at dette med viktigheten av å ta vare på sin psykiske helse virker som ett paradoks nå. ♡

Ønsker dere en fin kveld!

Hvilke av disse 10 konspirasjonsteoriene tror jeg på.

1. Konspirasjonsteorien om at Elvis lever;

Nei den tror jeg ikke på. Tror egentlig noen på den teorien idag? Altså at han levde i mange år etter at han angivelig var død.

2. Konspirasjonsteorien om at månelandingen var fake;

Jeg har ikke satt meg særlig mye inn i denne teorien. Men jeg håper da virkelig ikke det. Det hadde vært totalt insain om det hadde vært tilfellet. Men “hvis og dersom” så skulle nokså mange ha samarbeidet om denne villedningen. Men jeg tror nok mest på at dette er en konspirasjonsteori.

3. Konspirasjonsteorien om at Korona kun er en “hoax” og ikke egentlig eksisterer.

Fy så deilig med må være å være så hjernevasket der, men jeg tror desverre koronaviruset er reelt. Det er sikkert mye med hånderingen som kan diskuteres i etterpåklokskap, men jeg tror ikke noen har påført oss en fake pandemi.

4. Konspirasjonsteorien rundt Marilyn Monroe;

Ja! Etter å satt meg mer inn i saken så mener at skulle stått minst “possible murder” og ikke “possible suicide” på dødsårsak. Dette er vel en av de konspirasjonsteorien som jeg tror mest på og som kanskje ikke burde kalles konspirasjonsteori engang. Men når bevis så tydelig spoleres så blir det jo vanskelig å få noen dømt. Men i motsatt ende; hva er bevisene for selvmord? Hvis dette kan gå gjennom som selvmord da kan jo mange bli “suididert” tenker jeg.

5. Konspirasjonsteorien rundt Dorothy Kilgallen

Ja, ettersom jeg tror på den med Marilyn Monroe med stor sannsynlighet er noe i, så tror jeg også på denne teorien. De henger liksom litt i hop. Dorothy Kilgallen var jo en av Usas fremste og mektigste mediekvinner på den tiden og det var hun som lekket repotasjen om den påståtte affæren til Marilyn og presidenten. Den damen var svært dyktig og en skarp reasearcher og hadde endel “inside information” som hun planla å ville publisere. Hun døde noen få år etter Marilyn Monroe, av “possible suicide” og det var nesten mer shady med omstendighetene og “stagingen” av dødsfallet enn med Marilyn.

6. Konspirasjonsteorien om at jorden er flat.

Denne konspirasjonsteorien synest jeg er fascinerende at mange oppegående personer tror på, og jeg blir nesten litt nysgjerrig. Men dersom det skulle være slik. Hvor er kanten? Burde det ikke vært flere med dødsårsak “Falt utenfor jorden”? Og er alle planetene da flate, slik at dersom man man vil bytte planet så kan man hoppe av jordkloden og lande på for eksempel mars? Søke etter intelligent liv der..

7. Konspirasjonsteorien om at Micheal Jackson ble drept.

Ja, det ble han jo. Men det er vel mer ett spørsmål om det var forsettelig eller ikke, og dr Murray har jo allerede sonet noen år. Jeg er åpen for at det kan ha vært mer enn ett uhell.

8. Konspirasjonsteorien om Angela Merkela og Hitler.

Nei, Angela Markel er ikke barnebarnet til Hitler. Og denne teorien er utrolig at lever i beste velgående sammen med at “Hitler lever”.

9. Qanan konspirasjonsteorien; 

Jeg har ikke satt meg veldig godt inn i denne teorien, men som jeg nevnte i ett annet innlegg så synest jeg at mye høres meget usannsynlig ut, og noe høres til og med litt psykotisk ut. Men jeg tror likevel at det finnes mye shady i det hvite hus og det kan godt være det er en promille sannhet ett sted i ryktene men som er slått ut av proposjoner og kontekst?

10. Konspirasjonsteorien rundt ulykken med prinsesse Diana.

Tja. Jeg er faktisk åpen for denne, men jeg vet jo ikke. Jeg synest det er mange ting som virker svært misstenkelig, uten at jeg vet om jeg klarer helt å tro at hverken kongefamilien eller myndigheter har gått så langt. Det mest urovekkende synest jeg er at hun skrev at noen planla en bilulykke og hvem det var, før det faktisk skjedde. Men det er en rekke misstenklige ting og ubesvarte spørsmål rundt selve “ulykken” og det er heller ikke vanskelig å finne ting som kunne ha vært motiver selv om akkuratt det blir konspiratorisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro, så jeg stiller meg som sagt åpen.

 

Tror du på noen av disse konspirasjonsteoriene?

Definisjonen av insanity, og status quo.

Nå har jeg og Nille nettopp spist litt middag, (ja, ikke den samme middagen da, hehe) og jeg har inntatt en behagelig posisjon for “max fredagsavslapning.”

Nille er egentlig en særdeles intelligent katt, samtidig som han også noen ganger passer inn under Einsteins definisjon på insanity. For på noen områder lærer han liksom ikke. (Eller kanskje han bare tenker at det er verd konsekvensen og da bryr seg katta.)

Den siste tiden har han blitt sperret inni naboens garasje sikkert over ti ganger. Og ellers vet jeg ikke om han skjønner at han egentlig er litt tung for å hoppe opp visse steder, og at det er noe som heter tyngdekraft. Men han skal ha for optimismen!

Ja, nå hvisker Nille meg i øret at “du er ikke så særlig unndratt fra den definisjonen på insanity du heller”

Og akkuratt det har Nille helt rett i!

Jeg er fullstendig håpløs der på mye, og spesielt på ett område. Jeg overgår nok faktisk Nille en høy gang. Og det er jo insanity å gjøre de samme feilene igjen og igjen, og forvente en endring. Fullstendig bananas.

Så hvordan omprogramerer man egentlig sin egen programeringsfeil? Er det håp å endre veldig inngrodde (u)vaner og mønster?

Er du fri for “insanity” og å gjøre de samme feilene om igjen?

Håper dere har en fin kveld!

Ps! Kledde ikke Nille Popart? 😉

Blogger jeg leser fra A-Å. Del 1.

Her kommer en liste med hvilke blogger jeg leser fra A til Å. Så kanskje noen får tips til nye blogger.

A- Annbe; Dette er en blogg som jeg har fulgt i mange år. Det er en hyggelig og positiv blogg med flotte bilder og temaer som mote, mat og annen hverdagsinpirasjon. En flott dame både inni og utenpå!

B- Bunnytrash; En blogger med sterke meninger som jeg har lest de fleste innleggene til i det siste. Jeg er ikke enig i absolutt alt, men jeg er likevel veldig enig i veldig mye. Og det kan være bra at noen skriver om temaer som gjerne går litt imot majoriteten.

C- Carolinebergeriksen. Jeg må innrømme at jeg har vært sjelden innom denne bloggen det siste året. Men jeg føler likevel den fortjener en plass på lista ettersom jeg har fulgt Caroline Berg Eriksen periodevis i mange år. Og man kan si hva man vil, men inspirasjonsblogging og flotte kvalitetsfoto det er dette ekteparet eksperter på. Fotballfrue var ellers en av de første bloggene jeg fulgte før jeg selv startet med blogging. (På ett litt annet nivå da..).

D – Jeg kommer faktisk ikke på noen blogger jeg leser fast som begynner på D. Har dere en å anbefale meg?

E- Evaswindow; Jeg har fult denne bloggeren i flere år nå. Dette er en flott blogg som jeg liker å lese, og det er en flott dame bak bloggen. Bloggeren skriver godt om ulike hverdagstemaer og har mange fine bilder.

Jeg følger også EliseAmanda og Elineredderverdenlitt på E.

F- Frodith. Denne damen har den bloggen som jeg muligens smiler mest av når jeg besøker av alle. Så den er absolutt anbefalt. Frodith er en fargerik og varm person, og er en av de aktive bloggerne som jeg har fulgt lengst. Jeg tror egentlig ingen som har blogget lenge på bloggplattformen ikke vet hvem Frodith er? Bloggen inneholder temaer rundt hverdag, aktuelle temaer, litt fjas og litt alvor, og hun illustrerer gjerne med tegninger og kloke ord.

G – Gryende; Jeg har fulgt denne bloggen en god stund nå, og dette er en dame som tørr å skrive sine sterke meninger uten filter Hun kjører sin egen stil i språkbruk og bilder, og skriver om mange engasjerende og aktuelle saker. En blogg høyt på favorittlisten.

 

Resten av alfabetet skal jeg forsøke meg på i ett annet innlegg..

Hvilket forhold har du til konspirasjonsteorier?

Jeg har ett elsk hat forhold til konspirasjonsteorier. Det vil si; det kommer egentlig mest ann på hvilke konpirasjonsteorier det er snakk om. For noen synest jeg er veldig spennende, mens andre synest jeg er ordentlig skremmende at folk i det hele tatt tror på.

For at jeg skal tro på en konspirasjonsteori må det være flere (evt mange) ting som heller mot at det er en mulig sannhet enn hva som er tilfellet i motsatt retning. Og ofte synest jeg de mer krimbaserte konspirasjonsteoriene er mest interessante, mens jeg ikke har helt sansen for mange av de andre.

I 2020 fikk ordet konspirasjonsteorier en litt dårligere assosiasjon etter mitt syn enn tidligere. For det året kom mange nye konspirasjonsteorier (som jeg ikke skal gå særlig inn på her, og som jeg heller ikke gått så mye inn i selv)

Men kort fortalt ut fra det jeg har lest, så tenker jeg at det er svært lite sannsynlig at både Biden, Clinton og Obama er pedoer, og at Trump skal redde verden. (Virkelig riktig mann)

Og det er litt skremmende at mange i Norge og andre land tror på  at “alle” verdens statsledere har gått sammen om å misslede befolkningen til å tro vi har en pandemi, men at korona ikke finnes eller er overdrevet. Kari Jaqueson mener jo blant annet noe av det. Og desverre er det til og med noen barn i Norge som er blitt foret opp med dette av sine foreldre! (Det gjør meg litt oppgitt).

Jeg tror likevel at det er sant at det er mye snusk innad i politikken og at det er mye maktmissbruk i verden.

Det er sannsynlig at det finnes mange “pedoringer” og at noen maktpersoner også missbruker mindreårige. Men det er litt tvilsomt at alle demokratene skal være så onde.. Og mye av de spinoffene til konspirasjonsteoriene høres mer psykotiske ut enn noe annet. Som at Biden egentlig er død og presidenten er en klone, eller at Trump allerede er president men utkledd som Biden. (Det er faktisk sant at noen tror på det).

Som en digresjon får jeg lyst å spørre om det er  riktig at det er Britney Spears som er den som ikke er “egnet nok” til å få lov å stemme til valg?

Men jeg tror på at noen konspirasjonsteorier kan være sanne. Og fellesnevneren på de er vel at det også går mye på makt, men omhandler drap som blir dekt over som selvmord. For det tror jeg desverre det har vært endel av oppgjennom. Og når det er null beviser for selvmord og 100 misstenkeligheter, motiver og forspilling av beviser så taler det jo veldig i en annen retning.

 

Tror du på en konspirasjonsteori?