GODE OPPFINNELSER TIL KJÆLEDYRA?

God kveld!

Her har det vært en litt hard dag, og ikke den beste kvelden. Men akkuratt nå prøver jeg å finne kveldsroen, og jeg har funnet frem sesongens første HamarLillehamers julebrus. Jeg trodde jeg plukket med meg den sukkerfrie varianten, men jeg har visst tatt den med sukker. Men den er jo ekstra god- men jeg får hvert fall dekket sukkerbehovet for idag får man si..

Jeg havnet for noen minutter siden inn på noen videoer på youtube som endelig fikk meg til å dra litt på smilebåndet. Egentlig litt rart å underholde seg med reklamer, men.. Youtube anbefalte meg en video om “kattedo-tips“- Og siden tipset skulle være “lifesaving, amazing!!!!!! (sånn cirka) klikket jeg meg innpå..” Og så kom det opp mange videoer med amerikanske oppfinnelser. Så jeg må nesten bare dele noen av disse bare for underholdningen sin del.;)

NR 1 Smart scoop cat litter box

Denne reklamen tror jeg faktisk gav meg dagens første gode latter- så det er bra.

Jeg ser for meg utrrykket til en av mine katter hvis jeg i ett tenkt tilfelle hadde fått en sånn, hehe.

Tror dere at denne oppfinnelsen ville funket optimalt? Nå gjør jo katter fra seg alt fra stort til smått til løst og fast for å si det forsiktig.. Og går ikke en kattespade like fort?

NR 2 Litter Robot Kattedo

Video nr 2 ser ut som en sci-fi kattedo fra space, hehe. Ville katten din ha våget å gå inn i den greia der? 😉

Denne kattedoen er vel gjerne for litt rike katter- 5-6000 er jo litt, og tar jo litt plass.

3. Hundedo

Jeg håper jo de fleste med hund går på tur med den når en må på do. Men jeg lurer litt på om hunden vil skjønne så lett at han ska gå på do på denne? Man kan jo selvfølgelig lære de opp til det meste, men.. hmm..

3. Miniplen for hund

Jeg er ikke helt overbevist om at det er en genial oppfinnelse. Men det skader jo ingen om noen ønsker å være snill med hunden å tenker de vil gi den en miniplen. Men om den blir så fin og hygienisk som det fremstår i videoen etter en tid vet jeg ikke..

 

TANKER?

MIN DAG, THE AFFAIR, UFOKUSERT

 

Hei på dere! Hvordan er mandagen deres? 

Foto- pixabay

The affair-prat

Her startet dagen klokken 7- etterfulgt av ett par stressende timer med diverse “to do-things.” Men som tradisjonen sier- etter at roen senket seg litt hjemme – så fikk jeg sett dagens episode av The affair. Og det var en fin og spennende episode!

Nå er det kun er en epiode igjen av hele serien, og det er avsluttende sesong. (Buhuu) Hva i all verden skal jeg erstatte denne mandags- tradisjonen med? Jeg kommer sikkert til å ha en slags kjærlighetssorg etter siste episode, haha. Og hvordan skal alle spørsmålene i serien som gjenstår få plass i en siste episode? Feks det med Alison. Jeg blir foresten veldig skuffa om Noah og Helen ikke blir sammen igjen.. Har dere noen tanker?

 

Gresskar 

Jeg har faktisk aldri feiret Halloween før- bortsett fra en Halloweenfest i ungdommen. Og det er ingen rundt meg som virker til å feire det. Feirer dere? (Det virker jo som endel bloggere er opptatt av Halloween.)

Jeg har faktisk aldri kjøpt ett gresskar noen gang eller skjært ut gresskar. Men jeg synest det virker kjekt å skjære ut, og har litt lyst å prøve en gang. Men da måtte jeg  jo hatt en plan på hva jeg skulle brukt “maten” i gresskaret til også. Det blir nok ikke ett prosjekt i år.. Men det er mange som er flinke til å skjære ut.

Foto-pixabay

 

Litt ufokusert..

Ellers så er jeg litt trist og nedfor idag. Det har sin grunn, og jeg vil ikke skrive så mye mer enn at det går innunder kategorien “relasjon”. Jeg prøver å fokusere på hyggelige ting idag å ha det så fint som mulig. Så litt fint har jeg det, men det ligger noe å plager meg “baki der.”

Jeg håper jeg klarer å ha motivasjon og fokus på å blogge senere idag- men det var litt vanskelig å fokusere på det meste akkuratt nå hvert fall. Men jeg vil ønske dere en fortsatt fin dag! <3

 

HVORDAN ER DAGEN DIN?

FREDAGENS SHOPPING AV “JULEHVERDAGS-ANTREKK”

Hei! Jeg håper dere har hatt en fin helg og at dere har en nydelig dag! 

På fredag fikk meg litt nye klær- og gjett hvem som kan bli julefin nå! 😉

Jeg deler det siste innkjøpet med dere jeg:

 

Man må jo bare bli i godt humør av de søte reinsdyra?

 

 

Og så blir man jo i alle fall ikke i dårlig humør av disse øredobbene?

 

 

Nå var vel egentlig planen å ha ny bukse.. men så kom hjem med skjørt..

Er det ikke typisk.. 😉

 

 

Så da må man ha tykke strømpebukser til..

 

 

 Nye støvletter som jeg tror vil passe antrekket over..

 

 

Helt ok hverdagsko

 

 

Body.

Litt vanskelig å få ett inntrykk av på bildet, men jeg tror den kan bli fin til dongriskjørtet.

 

 

Litt “puffskuldre” og “diamanter” på svart stoff.

 

 

Og så fikk jeg meg joggesko- høye hvite.

 

 

Joggesko har jeg tenkt lenge jeg burde skaffet meg..

..og at jeg burde.. ehem.. jogge..

 

 

LIKTE DU NOEN AV KLÆRNE?

 

NETFLIX-NYHETER, KVINNEGUIDENS BESTE & VERDENS VERSTE OPPFINNELSE

Da er det helg igjen! Jeg har funnet frem noen film-nyhetene på netflix som jeg vurderer å se i helgen. Jeg har “kåret fredagskvelden beste” på kvinneguiden, og jeg slenger på den som må være en av verdens verste oppfinnelser- kun for underholdningens del..

 NETFLIX NYHETER:

1. Tell me who am I- Lewisbrødrenes historie

Dette er en ny dokumentar som nå ligger ute på Netflix. Kort fotalt handler dokumentarfilmen om to tvillingbrødre, der den ene får hukommelsestap og får hjelp av broren til å huske fortida. Det eneste problemet er at broren finner opp alt som har skjedd og konstruerer nye minner. Han forteller om en normal og kjærlig familie og oppvekst og gode minner- mens sannheten egentlig en helt annen- og mer brutal. Jeg har selv ikke sett denne dokumentaren i skrivende stund, men den høres spennende ut.

 

 

2. Fractured

Fractured er en ny psykologiskthriller/spenningsfilm fra Netflix. (Trailer over) Og ifølge Netflix er handlingen oppsummert slik: “En mann leter fortvilet etter kona og den skadede datteren sin som er forsvunnet fra et akuttmottak, og blir mer og mer overbevist om at sykehuset skjuler noe.”

Jeg har iskrivende stund ikke sett filmen selv, så jeg kan ikke anbefale den direkte. Men jeg ser mange gir den gode tilbakemeldinger. Jeg elsker thrillere og spesielt psykologisk thriller, så mulig jeg hadde likt denne. Meeeen ettersom jeg ser at denne filmen i kommentarfelt på youtube også har gitt noen nærmest “panikkanfall”, så jeg må se hva jeg har godt av alene, hehe. 🙂

 

FREDAGENS BESTE PÅ KVINNEGUIDEN

Jeg lo høyt når jeg leste denne tråden på kvinneguiden. Men samtidlig fikk jeg mye sympati for dama som skrev det.. Huff og huff.

Ja, jeg fikk faktisk litt vondt inni på hennes vegne av å sette meg inn i den situasjonen. Og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort- om jeg hadde kvittet meg med vaskemaskinen eller mannen 😉 Neida.. Men dersom jeg kom ovenfor en situasjon der “mannen” hadde farget alle de hvite klærne mine rosa ved ett uhell i vask- da hadde jeg nok kommet over det nokså snart med humor. Men om dokosten (med bæsj) på settes i oppvaskmaskin, den er liksom hakket mer alvorlig.

Ja, jeg tror ihvert fall  jeg hadde vasket opp koppen min for for hånd en stund jeg.. 😉

Hva hadde dere gjort? Bare satt på noen tomme maskiner og brukt den som før? Eller mer drastiske tiltak?

 

VERDENS VERSTE OPFINNELSE?

Til slutt må jeg legge ved det jeg tror må være verdens verste oppfinnelse- (ja, hvis man ikke synest ekstra stor camel toe er veldig flatterende da;))

 

Ha en fin fredagskveld videre!

<3

PUS SER PÅ KATTE-TV (VIDEO) &TOPPLISTE-REKORD

Jeg vil ønske alle en fin dag! 

Idag har topplista klikka, og av en eller annen grunn sendt meg litt høyere opp på lista enn før. Ja jeg er ikke akkuratt Topp10- men for min del er rundt 600 klikk veldig mye. Muligens det høyeste, eller en av de høyeste talla jeg har vært etter blogsoft. 

Det er sikkert fordi jeg skrev bedre enn vanlig igår… :p ….eller posta ting jeg fikk hetta for en stund.. Rart med de der klikka, hvordan det funker. Men jeg skrev og posta litt av hvert igår da. Hvis du har blogg selv- hva har du fått mest klikk på?

Kattevideo med Pus

Jeg legger ved en “stillevideo” med den ene katten min som ser på katte-tv. Hun er bare så utrolig skjønn!! Mulig jeg er ekstra forelska i den katten da 🙂

Hun kan sitte lenge å se på de der fuglevideoene. Men jeg må bare beklage at jeg ikke fikk kameraet til å fokusere- men jeg måtte også le høyt når jeg såg den elendige filmingen i starten og kameraet som bare ikke ville fokusere!

Jeg har klippet videoen mye, for jeg rekner med at “en times” kattevideo ville blitt for de heeeelt spesielt interesserte, hehe. Men det er jo inn med litt “stille tv”- “Pus minutt for minutt, inkludert fuglesang” 😉

 

Ha en fin dag!

ER DET EN RIKTIG AVGJØRELSE?

NRK/ FOTO: CARINA JOHANSEN / CARINA JOHANSEN

Ikveld leser jeg på nyhetene at Durek Verrets bok “Spirit Hacking” ikke blir utgitt i Norge likevel. Og grunnlaget for denne avgjørelsen fra Cappelen forlag er mye på grunn av avsnittene der han skriver nokså kontroversielt om kreft og kreftbehandling.

Jeg skrev jo ett litt kritisk innlegg om tanker rundt boken bare for noen dager siden, HER, så derfor tok jeg opp tråden nå..

På en måte ble jeg litt lettet når jeg leste at boken ble stoppet. For det viser kanskje at sunn fornuft og etikk i denne sammenheng går over kommersielle krefter. For jeg tipper jo det ligger litt penger i den boka.

Men hva synest dere om denne avgjørelsen om å kansellere utgivelsen- sånn iforhold til ytringsfrihet, og det å ha ytre tanker som ikke er helt A4 i samfunnet? Er det en riktig avgjørelse av forlaget?

Jeg lurer på om Martha Louise vil få noen spørsmål fremover også, ettersom hun reklamerer for en bok på instagram som “kan inneholde skadelige og støtende innhold” ifølge flere artikler. Altså, jeg tror ikke det får noe konsekvenser på noen måte. Men det gir jo ett kraftig signal når boken ikke blir utgitt.

Ellers så hadde det jo selvfølgelig vært ideelt om Cappelen tok denne avgjørelsen FØR de la ut boka for salg og trykte opp eksemplarer.. Men bedre sent enn aldri. Likevel er det nok sikkert trist for bokforfatteren også, og antagligvis overraskende at ting snur i siste liten. I forhold til NRKs artikkel HER er jeg litt usikker på om boken ikke blir gitt ut i Norge i det hele (det står i artikkelen) eller om dette kun er Cappelens avgjørelse- mens boken kan bli gitt ut på andre norske forlag. Jeg tror andre forlag kan ta opp stafettpinnen hvis de vil.. Så det blir spennende hvor “etiske” de andre forlaga er, og om de havner på samme avgjørelse 😉

Man kan sikkert diskutere avgjørelsen frem og tilbake- og reflektere rundt hvilke meninger som blir akseptert og ikke i samfunnet- og hvem som har makt til å bestemme sannheten i ett innhold, hvor stor makt det vitenskaplige har over det mer svevende- og hva som får publiseres.

 

TANKER?

DETTE ER IKKE FINT, OG JEG MÅ FIKSE PÅ DET…

Jeg har en bodytopp jeg synest er veldig fin. (Bildet over) Men hvis det er en ting som jeg ikke synest er særlig fint på ett antrekk så er det når BH-en stikker langt utenfor antrekket.

det er bakgrunnen for mitt lille nye prosjekt.. For her skal det lekes “Symesterskapet light”

Og beklager ett litt halvvulgært bildeutsnitt, men for å vise hva jeg mener:

Det der går jo ikke.. Jeg kan jo ikke gå ut sånn..

 

Jeg har derfor to valg slik jeg ser det:

1. Jeg kan gå i toppen uten BH under.

2. Eller jeg kan begynne å sy, eller på en eller annen måte feste toppen fast  slik at BH-en ikke synest..

 

MED ELLER UTEN?

Hvis jeg skulle vurdere antrekket med eller uten BH, så vil jeg si at toppen er fin uten BH også. Og ettersom den er litt i minste laget føles den romsligere og mer behagelig uten. MEN alt i alt tror jeg konklusjonen er at jeg føler meg mer komfortabel, “mer påkledd” og finere med BH. Så konklusjonen er at Vestfrøkena har funnet frem nål og svart tråd og vurderer å sy..

TIPS & TRIKS?

MEN før jeg begynner.. Har noen gode kjerringråd for ett slikt i-landsproblem som dette? For det hender jo “ofte” at BHen synest i veldig utringede kjoler o.l.

Jeg prøvde med en teip en gang som dessverre ikke funket….

BH- HACKS, YOUTUBE

Jeg slenger med noen “Bra-hacks” fra youtube. Det var noen bra her, hehe 😉 (Tok du den :P) Kanskje jeg prøver noen av triksa i videoen en dag. Men jeg tror ikke jeg bruker limpistol på antrekket mitt idag, hehe. Jeg har ellers aldri funnet teip som virkelig holder klær på plass, det ser så lett ut på videoen….Men det finnes kanskje sterk teip til tekstiler som funker?

 

 

HAR DU NOEN GODE TIPS?

HA EN FIN DAG! 

<3

JEG KLARTE IKKE Å MOTSTÅ ..

 

Gjett hva Frøken lurifax dro meg seg hjem denne uka?

…..

Taa taaaaaaaaaaaaaaa…

 

 

“Greit å få en julebrus i hus” sa jeg til meg selv…

Jeg skulle jo ikke drikke den enda..

Men…..

Jeg rakk jo ikke å ta bilder av en full brusflaske engang..

Uuuuuuuuups!

Jeg har ikke smakt på pepperkakene da..

For der går grensa..

Men ja, jeg innrømmer at det visstnok har kommet pepperkaker i hus også..

Altfor tidlig.. 

Kattene har sine ting de ikke klarer å motstå..

..Egentlig så bryr meg ikke så veldig mye om julebrustidspunkt, så lenge små lykker gjør dagen bedre.

Det er mange prinsipper som er viktigere, og vi lever bare her og nå.

 

ER DU SLIK SOM HARDNAKKET STÅR PÅ PRINSIPPENE OM Å IKKE DRIKKE JULEBRUS SÅ TIDLIG? ELLER ER DU SOM MEG?

MIN DAG & THE AFFAIR- PRAT

Hei!

Nå er jeg litt lettet her. Og litt gåen. Det jeg grudde meg sånn til idag gikk nokså fint. Og det er SÅÅ deilig å få slikt man gruer seg til unna.

Humøret og formen idag har vært veldig bra også, som hjelper på. (Nå hørtes det ut som jeg er i dårlig humør hele tiden, hehe. Men jeg mente bare at jeg kanskje var litt ekstra “lett” uten at jeg vet eksakt hvorfor.)

“Belønningen” min nå etter mye stress er som noen av dere kanskje kan tippe- The affair.

The affair er en serie på HBO. Og det kommer ut ny epiode hver mandag. Så jeg har  (som jeg har fortalt her før,) fått det som tradisjon å se The affair på mandager. Og ettersom jeg ikke såg det sist mandag, som ett engangsunntak- så fikk jeg to episoder å kose meg med idag!..:D

Jeg elsker den serien!

Jeg følte meg nesten litt lykkelig her. Haha.

Jeg har Cola Zero OG The affair (trengs ikke mer for å glede meg litt) ..Men ikke minst så er jeg ferdig med noe jeg grudde meg til- og det er deilig!

Og for å ta ett avsnitt med internt The affair prat, men uten for mye spoilers til andre som liker serien:

I S5 E8. Jeg syntes så synd på Sierra med fødseldepresjon og som ett klassisk eksempel av barn av narsessistisk mor. Hundre prosent narsessistisk personlighetsforstyrrelse eksempel får man si. Ikke rart Sierra slet som ungdom. Og Helen da. Jeg skulle ønske jeg hadde en venn som Helen, eller at jeg var som Helen som venn for å snu det om slik. (Ift Sierra i ep 8) Helen er en karakter mange burde sett opp til- for en sterk men rettferdig og omtenksom kvinnekarakter. Og tror dere forresten at Helen og Noah blir sammen igjen? Jeg liker ikke den nye rike kjæresten…

 

Håper dere har en fin dag! <3

GOD KVELD

Foto: Pixabay.

Jeg vil bare ønske dere en god ny uke imorgen!

Jeg håper vi blogges imorgen, men det er veldig vanskelig å vite og planlegge noe som helst sikkert for tiden. Så det blir mye kanskje, hvis og om.. Men jeg pleier å ha bloggen høyt på prioriteringen.

Helgen har vært veldig rolig, men imorgen tidlig blir det mer texas. Og jeg gruer meg utrolig mye. Jeg håper så utrolig sterkt alt går bra.

Ellers streiket telefonen min idag. Nå er ikke jeg den som er mest aktiv på telefon. Men når man bor alene å telefonen hverken vil på eller av, da blir det litt panikkstemning. Så jeg håper virkelig at jeg har fungerende telefon imorgen tidlig..og helst at fungerer lenger- eller blir det enda mer texas imorgen.

Ha en fin kveld! Og god ny uke! <3