Serienytt/ Tips; Beforeigners & The Affair sesong 5

The Affair

I tilfelle det er andre som elsker “The affair” som ikke har fått med seg dette…Sesong 5 har begynt på HBO!!!!:-) Første episode er lagt ut, og jeg gleder meg ihvertfall!:-)

Beforeigners

Jeg har såvidt startet på den nye norske storsatsningen til HBO, Beforeigners. Den virker lovendes.

Hele handlingen må sies å være særdeles surrialistisk ettersom det handler om tidsinnvandring, og folk fra steinalderen og andre tidsepoker plutselig kommer opp av havet. Men iforhold til integreringen av disse nye landsmenna, så kan nok noen problemstillinger knyttes til aktuelle problemstillinger i samfunnet og innvandring generelt.

Jeg skal ikke skrive så mye mer om serien før jeg har sett mer. Men det er godt mulig jeg skriver ett eget innlegg om Beforeigners og min mening om serien etterhvert. Men nå er dere hvertfall tipset.

Jeg synest det kan være litt artig med norske serier, og her utspiller jo starten av første episode seg på operataket i Oslo, så det stedet er jo kjent for veldig mange.:-)

 

Skal du se The Affair eller Beforeigners?

INFLUENCERBEGREPET, ABIP, SELVERKLÆRTE INFLUENCERE

Photo by Elijah O’Donnell on Unsplash

Ordet influencer/influenser blir brukt mer og mer. Men når går man over fra å være blogger til å bli influencer? Er det i teorien nok å påvirke en person for å si man er influencer, eller må man ha tusenvis av følgere? Vel.. Dette sier wikipedia;

Influenser (..) er et låneord fra engelsk der personbetegnelsen influencer betyr «påvirker»

En influenser eller påvirker kan i videste forstand være alle karaktersterke privatpersoner som noen lytter til, stoler på og følger rådene fra. (..)

Innen markedsføring og medier brukes betegnelsen om personer med større publikum. Det kan være kjendiser fra sport, underholdning og andre bransjer. (..) eksempel fotografer, journalister, akademikere,  bransjeanalytikere, rådgivere, aryister, forfattere, skuespillere og modeller.

Influensere kan også være bloggere, youtubere (..) og andre som har et stort publikum eller mange følgere på internett. -wiki.

Ifølge wikipedia er altså influenser ett nokså vidt begrep, og man kan være influencer både som lærer, som fotballtrener og som dyktig fotograf. Men jeg tenkte å fokusere mest på SO-ME influencere her..

Influencer er ikke en beskyttet tittel, så hvem som helst kan i teorien kalle seg nettopp “influencer.” Og jeg har fått med meg at det gjøres av bloggere med omtrent like mange/få følgere meg. Jeg har ikke sett det mange ganger, men noen bruker ordet influencer konsekvent om seg selv på bloggen.

Jeg skal ikke prate ned de som kaller seg influencer, de viser jo egentlig bare stor selvtillitt, og ett ønske om å påvirke mange med ett budsdap. Men det føles likevel litt fjernt for min egen del å bruke ordet influencer om meg selv, og jeg forbinder det mest med folk som lever av bloggen og har veldig mange følgere.

Dersom man har veldig mange følgere har man gjerne større påvirkningskraft enn flertallet i samfunnet og makt til å nå ut til mange med sine meninger. Hvis alle skulle gått rundt å kalle seg influencere fordi man hadde påvirket ett par personer den uka, da ville vel ordet mistet sin makt.

Photo by Hipster Mum on Unsplash

Jeg havnet av nysgjerrighet inn på siden til blogghuset en dag. Og der stod de mindre bloggere oppført som “mikroinfluencere“. Så det var jo  ett nytt og fint ord. Så bloggere med 200-2000 lesere kan altså på fint språk kalles mikroinfuencer. Så har vi lært noe idag..;) Hva synest dere om det ordet? Er bloggerne som jevnt holder seg på plass 50-100 på topplista microinfluencer?

Ordet influencer høres jo finere ut enn “blogger,” og nå er det jo veldig i vinden. Det er som en yrkestittel som blir gitt noen. Og Anne Briths influencer program er jo bare ett eksempel der ordet influencer blir brukt, og der målet er at deltakerne skal bli nettopp influencere eller nå ut til flere.

Ellers er det en spennende diskusjon om hvorvidt toppbloggerinfluencerne er gode og sunne påvirkere, og hva de egentlig påvirker mest med. Det temaet skal jeg ikke få mye inn på nå. Men det er interessant hva gjør at de største bloggerne holder seg på topp, hva folk vil lese, og hva blir folk flest mest påvirket av? Har influencerne mer makt enn de tror til å påvirke mange mennesker med alt fra hva de spiser, hva de har på seg, hva komplekser de har (og hvordan de håndterer kompleksene) og hva livsstil og reisemål de velger m.m.?

Jeg vil avslutte med å linke til en morsom historie. For det begynner å bli ganske mange influencere, og såkalte selværklærte influencere og microinfluencere. Og en isselger i USA ble så lei av influencere som spurte etter “gratis is mot eksponering” at han reklamerte for dobbel pris for is nettopp influencere. HER.

 

TENKER DU PÅ DEG SELV SOM INFLUENCER?

HAR DU NOEN GANG SPURT OM NOE GRATIS/REDUSERT PÅ GRUNN AV BLOGGEN?

NAKED ATTRACTION/ REALITY-DATING DRAR DET LANGT!

Tidligere denne uka kom jeg over en artikkel på se og hør på nettet, som omhandlet det britiske realityprogrammet Naked Attraction. Har dere hørt om det programmet før? Selv hadde jeg aldri hørt om det showet før, og måtte google det.. Og hjelp, haha !

Naked attraction har gått i flere sesonger i England, og er ett datingprogram der deltakerne velger datingpartner basert på utseende uten klær. Den som er på jakt etter date får derfor se seks aktuelle partnere nakne,- der personen først bare får se nederste del av kroppen (inkludert edle deler), så brystpartiet, og til slutt ansikt og stemme.

En av de tinga jeg spurte meg selv om når jeg hadde søkt “Naked attraction” opp på yoube var hvordan så mange briter kunne melde seg frivillig på ett slikt datingprogram; de blotter streng tatt alt. Det var nesten litt ubehagelig kleint med hele stemningen iblant.

Det som kan trekkes frem som positivt med programmet var at det såg ut som de valgte ut mennesker med nokså normale kropper (på det jeg såg), noe som er en bra ting. De viste at alle mennesker er ulike og også at folk har ulike preferanser på hva de synest er fint i en partner. Og ingen er perfekte. Men likevel er det jo kroppsfiksert så det holder når de studerer andres kropper og eliminerer.

De fortalte også i showet litt om tiltrekningspsykologi o.l. Og jeg kan forstå at mange synest programmet er underholdene, for det var på ett sykt vis underholdende. Men hvor langt kommer dagens reality egentlig til å gå? Dette showet har nå gått flere sesonger i uk, men kunne ett slikt program kommet til Norge? Jeg ser ikke for meg at så mange nordmenn hadde kastet seg over en slik deltakelse, eller tar jeg feil?

Jeg håper fortsatt det viktigste i dating og i en partner er hode og hjerte. Når deltaker eliminerer noen for en rar tå så er det jo tragikomisk, hehe- men selvfølgelig skal det være TV-underholdning.:-)

Klipp fra naked attratction er nok for drøye å legge ut på bloggen, men det finnes på youtube om noen vil se.:-) Jeg må si at jeg aldri i mitt villeste mareritt hadde meldt meg på ett sånn program, grøss! haha. De sier jo folk fra paradise hotell blir litt stemplet etterpå.. Men det må være hakket verre om sjefen har sett “Naked atraction?”

Og som en tanke til slutt; Før sa jo mange unge håpefulle som meldte seg på idol at de ville ha en bekreftelse på om de kunne synge eller ikke. Og her virker det som noen usikre menn ville ha bekreftelse på om kroppen deres er bra nok for kvinner?

 

HVA SYNEST DU OM KONSEPEPTET TIL DETTE REALITY PROGRAMMET?

TROR DERE DETTE  SHOWET KUNNE GÅTT I NORGE?

SERIEANBEFALING- EUPHORIA

Jeg nevnte såvidt serien Euphoria (HBO) for noen dager tilbake. Og nå som jeg har sett ferdig hele sesongen vil jeg skrive litt mer utfyllende om den. Jeg vil prøve å ikke spoile viktige detaljer, men noe beskrivelse av serien vil komme i innlegget. 

 

HOVEDPERSONEN

Rue (bildet over) er seriens hovedpersonen og rusavhengig.

I seriens første episode får vi møte  “lille Rue” som var en veldig senstitiv unge som tidlig begynte å vise tegn på å slite med tvangstanker og det som ser ut som panikkanfall. Hun mistet sin far i tenårene, og begynte omtrent  på samme tid med narkotika (og narkotika blir virkelig ikke blir rosenmalt i serien altså, men det blir gitt ett realitisk bilde) Det vises tydelig hvordan hele familien blir preget av rusmissbruket, og Rue prøver gjennom serien å bli rusfri, noe som ikke er en lett kamp.

Rues nye bestevenn Jules er transe. Og ellers handler serien om blant annet karakterene Nate, Kat, Cassie og Lexi, som alle har sitt å stri med.

 

KARAKTEROPPBYGNING

I hver episode blir man mer kjent med en ny karakter (Lexi, Kat, Jules, Nate osv) gjennom en veldig kjapp og artig gjennomgang av barndommen og frem til dags dato. Og på få minutter skjønner man litt mer hvorfor karakterene er blitt som de er blitt. Hele oppveksten blir vist med mye humor og alvor i en fin miks, og starten av ett slikt bakgrunnshistorieklipp her;

 

Jeg fikk igrunn vondt av de fleste av karakterene -som man kom så tett innpå, og som alle hadde ulike vanskelige ting i bagasjen eller “realtime” de slet med. Og så var de jo i den alderen hvor man ofte er ekstra usikker på seg selv. Og uten å spoile noen detaljer om hva som skjer møter man på blant annet;

– Paret som har vært av og på kjærester i åresvis og aldri klarer avslutte selv om forholdet er utrolig destruktivt, codependent og voldelig.

– Den litt “tykkere*” jenta som begynner med sassy internettjeneste og merker hun får selvtillitt av det..* (hun er ikke tykk men tykkere enn de andre, og hun har dårlig selvtillitt i starten pga blant annet det

– Den pene jenta som forelsker seg raskt, men som guttene ikke behandlet fint og virker til å objektiviserer/seksualisere.

NAKENHET

Det som overrasket meg litt allerede fra episode 2 var at det ikke var likt andre amerikanske show i forhold til sensur av nakenhet. Amerikanske serier og filmer er jo ofte veldig sensurerte der. Men her vises ganske mye, og serien drog ting mye lenger enn andre serier jeg har sett. HBO advarer også imot at noe innhold kan være støtende på noen. Og det kan være greit å være obs på at noe innhold kan trigge enkelte. Men serien ble kanskje litt mer realistisk av lite filter på noen områder.

 

Ny HBO-serie gir penis-sjokk

Kan være den drøyeste ungdomsserien som noensinne er laget.

(..) I dag har «Euphoria» seriestart. Og det med hele 30 peniser, og det allerede i andre episode. -Dagbladet

 

TRIGGER WARNING

Selv om jeg nevnte det i avsnittet over, så føler også for å si tydelig at noen kanskje vil kunne bli trigget av noen av scenene, som inneholder alt fra overgrep til rus. Serien handler om mye mer enn det altså, men noen scener blir sterke, også fordi man føler man kommer så tett på.

 

KREATIV FILMING

Filmingen og fortellerteknikken i serien var nokså oppfinnsom og artig, og jeg synest det var en utrolig kul scene når de skulle vise hvordan Rue hadde det inni og hele rommet begynte å spinne rundt for eksempel. Og omtrent hele settet til Euphoria er visst laget fra streetch i studio, både skolen, utested og hjem.

DEPRESJON

Serien handler som sagt blant annet om Rue som sliter med rusavhengighet, men det gir også ett nokså brutalt og ærlig bilde innblikk av en grad av depresjon. Og jeg tipper endel som har opplevd å slite psykisk kan relatere til skildingen i noen scener. (Som når Rue ikke orker/ klare å gå på do eller komme seg ut av senga, og ser to dager med love island og reality tv.. Eller å ligge i timesvis på senga å glo i taket) 

 

STERK SCENE 

Jeg vil dele to scener med dere. Og første er en låt fra siste episode. Og den dyktige skuespilleren i hovedrollen er også vokalisten. Jeg tolker fremførelsen som Rues indre liv i kampen mot avhengighet og depresjon. Utmattelse. Motgang. Medgang. Minner. Kjærlighet, Sorg, Desperasjon, Å falle og reise seg og falle og reise seg igjen.. Og falle tilbake. Hvordan tolker DU fremførelsen?

 

STERK SCENE 2

Jeg har lyst å dele en kort scene til som er utrolig bra, men også utrolig vondt å se på. Og jeg vil si at jeg synest den gir ett utrolig realistisk bilde av å være addicted eller obessed på noe. Det er utrolig hvor desperat ett menneske kan bli når målet (i dette tilfelle rus) virker som den eneste løsningen i hele verden man kan leve med akuratt da. I serien er Rue egentlig rusfri på tidspunktet scenen er, så derfor er det nok ikke fysiske absinenser hun kjenner, men hun vet bare ikke hvordan hun skal håndtere de store følelene fra den dagen uten den ruseffekten.

 

TERNINGKAST

Jeg ville gitt serien terningkast fem. For serien var utrolig god, og den hadde en fin utvikling hele veien. Men Euphoria var som sagt sterk kost innimellom, selv om den også inneholdt humor og varme. Og jeg må også nevne at det er virkelig glimrende skuespillere. Jeg ble dratt med i universet deres fra første episode, og kan anbefale alle å teste serien ut. Enten hater du den, ellers elsker du den tror jeg. 🙂

 

HAR DU SETT EUPHORIA?

FIKK DU LYST Å SE DEN?

Serienyhet, metoo og Lawinskyskandalen.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/REX/Shutterstock (9448982en)
Monica Lewinsky
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA – 04 Mar 2018

Kanskje noen av dere allerede har fått dette med dere gjennom ulike nyhetssider- Men neste år blir Lewinsky-skandalen tv serie!

Monica Lwinsky og president Bill Clinton fikk som mange sikkert husker ekstremt mye oppmerksomhet i media på slutten av nittitallet for deres affære i det hvite hus. Og jeg tror ett av de mest minnerike sitatene fra en president i nyere tid er når Clinton satte pekefingeren mot kameraet og sa “I did not have sexual relations with that woman”

Jeg tror verden ville reagert helt anneredes på en slikt scenario som “affæren” mellom med Lewinsky og Bill i 2019 enn man gjorde for 20 år siden. Og jeg tror og håper man ville håndtert det litt annerledes i pressen med tanke på hvordan de hengte ut Monica lewinsky i etterkant.

Lewinsky var ung prakikant på det hvite hus når affæren fant sted, og Bill Clinton var 30 år eldre og verdens mektigste mann. Idag hadde det mest sannsynligvis blitt satt spørsmålstegn ved om presidenten uynyttet sin posisjon og også denne unge jenta som innbilte seg at de var kjærester. Ikke at 22 år er så ungt at man ikke kan ta sine egne beslutninger og stå for sine handlinger. Men etter metoo har det jo blitt satt litt mer fokus på maktmissbruk og missbruk av tillitt, og det må sies å være utrolig stor maktforskjell mellom partene. Og var det riktig person som tok mesteparten av “støyten” i åra etterpå?

Bill Clinton kom seg mye lettere (men ikke lett) unna skandalen på mange måter enn hva Monica Lewinsky gjorde, og han fortsatte karrieren. Det kan virke som om presidenten ikke støtte Lewinsky etter skandalen og i hetsen mot henne, og han viste tydelig avstand ved å omtale henne som “that woman”. Jeg kan selvfølgelig forstå at presidenten måtte ta avstand og redde inn ekteskap og sin posisjon, men samtidig bare funderer jeg litt på om det likevel er mulig å ta ansvar og støtte opp når man har vært med å forutsake utfallet- gjennom media for eksempel. Predikanten ble bokstavlig talt kastet til ulvene- og dersom det en person som virkelig har blitt hånet og mobbet i pressen så er det Lewinsky.

Karrieren hennes sluttet brått etter skandalen og hun fikk store problemer med å få jobb etterpå. Ingen ville ansette henne og hun fikk ikke alltid engang lov å jobbe som frivillig har hun selv fortalt i intervju. På det verste forteller hun at hun såvidt orket å leve lenger, og det var en enorm svertekampanje.

Idag jobber Monica Lewinsky i en antimobbe-organisasjon som blant annet jobber med mobbing i media.  Og hun er jo en helt nydelig dame, eller hva? Det er rart å tenke på at nå 20 år etter er Monica Lewinsky enda langt yngre enn presidenten var under “affæren,” noe som er litt tankevekkende.

Jeg håper tv-serien vil belyse historien ut fra lewinskys synsfelt, noe som er meget sannsynlig ettersom Lewinsky selv skal være medprodusent. Det er ikke kommet frem så mange detaljer rundt affæren tideligere bortsett fra hvor den skjedde, og at den blå kjolen til lewinsky ble det fellende beviset. Selv innrømmet Lewinsky affæren etter å ha blitt tilbudt en kompensasjon mot å avgi vinemål. Jeg er veldig spent på denne serien!

 

Kunne du likt å se denne serien?

Har du noen tanker om Lewinsky-skandalen?

#Lewinskyskandalen #Lewinskyserie #Dethvitehus #serienytt #monicalewinsky #metoo

DISSE 4 BLOGGENE ANBEFALER JEG PÅ DET STERKESTE!

Jeg vil komme med fire blogganbefalinger. Og felles for disse bloggene jeg vil fremheve er at de inspirerer, engasjerer, har kvalitet i tekst og bilder, og er trivelige å besøke. 

Foto: MatildaBerlin

Matilda Berlin; Kategori; Hverdag, Inspirasjon- Sverige

Matilda er en svensk blogger fra nydelige Gotland. Og jeg blir gang på gang inspirert når jeg går innom denne bloggen. Matilda har bare en utrolig smakfull blogg i layout, tekst og bilder og virker i tillegg tvers gjennom som en skjønn jente. Matilda tar utrolig gode bloggbilder (noen kunne jeg glatt hatt på veggen), og hun har etter min smak utrolig flotte antrekk og antrekksbilder. Jeg har mer en en gang ønsket å ha samme antekk i klesskapet mitt…

Jeg finner mye inspirasjon gjennom denne bloggen og synest hun har en av de fineste bloggene jeg vet om! Jeg anbefaler sterkt turen innom for litt blogginspirasjon og for å sjekke ut en veldig fin hverdagsblogg. Link til blogg- HER.

Foto:MatildaBerlin


Norsketankeridanmark; Kategori; Hverdag, engasjement, 

Jeg anbefaler turen innom denne gledesprederen av en blogger. For denne bloggen blir hvertfall jeg ofte i veldig godt humør når jeg titter innom! Tonje er en trønder som er gift dansk, og hun bor i Danmark med sin mann Tommi og to skjønne jenter. Bloggen er en hverdagsblogg med innslag av samfunnsengasjerende temaer, og man får en fin blanding av humor, varme og alvor. Innleggene er korte, lettleste og engasjerende, og bloggeren er en mester i clickbites. Men da clickbites iform av fengende overskrifter som sjelden skuffer! Jeg må ellers si at jeg liker at bloggeren er så befriende ufiltrert i bloggingen, og noen ganger er de norske tankene nokså danske. Her snakker man rett fra levera og det er ikke overaskende med ord som “pikk, penis og orgasme” i overskriften. Egentlig overrasker ingenting, og det blogges om alt mulig.. Kort fortalt er Tonje er bare en veldig kul dame!!  Så jeg anbefaler alle å sjekke ut bloggen. Link- HER

Foto: NorsketankeriDanmark


Foto: MetteAsk

Mette Ask; Kategori; Personlig, hverdag, kjærlighet, engasjement.

Mette Ask er en dame fra Bergen som har en utrolig fin blogg som jeg anbefaler å sjekke ut. Dersom du ikke har vært innom bloggen til Mette før så vil jeg beskrive den som en hverdagsblogg som kanskje er litt mer personlig enn mange andre blogger. Bildene på bloggen er kjempefine, og jeg har inntrykk av at bloggeren er veldig ærlig, ekte og genuin, noe som er en av grunnene til at jeg liker bloggen ekstra godt. Selv har jeg fulgt Mette noen måneder og synest alltid det er veldig hyggelig å ta turen innom.

Mette er mor, tvillingbestemor og gift med en tyrkisk mann. Og sistnemte er kanskje det som har hatt mest fokus på bloggen de siste månedene. For nylig giftet bloggeren seg med mannen Hüseyin, og hun skriver blant annet åpent om at de har ett ønske om barn sammen. Jeg har fått med meg at endel mennesker har latt seg engasjere og hatt sterke meninger om enkelte ting rundt bloggerens “personlige valg.” Men det hadde jammen vært utrolig kjedelig om alle skulle fulgt samme mal og gjort alt helt “A4.” Jeg synest bloggeren er utrolig tøff som står i alle disse sterke meningene utenfra, og hun og mannen ser utrolig fine ut sammen.

Jeg synest det er veldig interessant å lære litt mer om den tyrkiske kulturen gjennom bloggen og også det å bli gift via landegrenser med det det fører med seg praktisk i starten og av kulturlikheter og forskjeller. Jeg håper at bloggeren klarer å få ned litt fordommer, for det er det tydeligvis veldig mange av.

Helt til slutt vil jeg nevne at Mettes blogg også inneholder andre temaer, som for eks bloggtips, Amalies spalte (dattera) m.m. Og det er tydelig at bloggeren legger mye arbeid i bloggen. Jeg bare synest bloggen bare blir bedre og bedre, og jeg anbefaler alle en tur innom MetteAsk. Link til blogg- HER

frem

Foto:MetteAsk


Foto: Rå foto, Tastaturheks

Tastaturheks; Kategori; livsstil, engasjement, kjærlighet & dating m.m.

Sist men ikke minst så vil jeg anbefale bloggen til Tastaturheks. Lena, som er dama bak bloggen tastaturheks, bor i Stavanger med sin tenåringsdatter. Hun blogger om alt fra samfunnsengasjerende temaer, livsstil, mat, dating til skjønnhetstips. Dette er en blogg jeg ofte titter innom, og bloggeren er så utrolig flink til å komme opp med engasjerende temaer! Hun klarer å fenge meg gang på gang er også en mester i fengende overskrifter.

Jeg blir egentlig i veldig godt humør av å gå inn på bloggen, og toppbildet i seg selv er jo bare utrolig stilig!! Bloggnavnet tastaturheks er veldig morsomt og originalt. Oh jeg synest det er så forfriskende med bloggere som skriver nokså direkte og ærlig hva de mener om ulike temaer og som har ben i nesa.

Tastaturheks har utrolig skarpe bilder på bloggen, og jeg synest hun skiller seg ut i bildestilen fra majoriteten på bloggplattformen – noe som er veldig positivt. Hun har generelt sin egen stil, og er ellers også en veldig vakker og hyggelig person. Jeg synest det er veldig hyggelig å følge tastaturheks, og jeg har fått mange gode tips om alt fra middagsretter til skjønnhetsråd. Mine personlige kategori-favoritterier er likevel dating og de samfunnsengasjerende temaene, for de synest jeg er veldig underholdenes. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom bloggen. Link – HER.

Foto: Rå foto, Tastaturheks

LESER DU NOEN AV DISSE?

Jeg har fått tilatelse til bruk av bilder

ER ALLE FRIVILLIG PROSTITUERTE LITT “MESSED UP?”

Jeg hadde nylig en samtale der vi kom inn på temaet prositusjon,- og kvinner som frivillig valgte å selge sex “på si.” For det er jo ikke noe A4 jobb å være luksusprioritert ved siden av studiene, og hvem valgte en slik måte å tjene penger?

Det jeg har lurt på er om det er mulig å selge sex uten å bli ødelagt mentalt på sikt. For jeg tipper det går fint for de fleste frivillig prosituerte i starten, og at de til og med kan synest det er topp? Men kan noen takle ett slikt yrke på sikt uten at det får konsekvenser? Kanskje noen?

I Danmark er det mer liberalt med prositusjon enn i Norge, og de tilbyr for eksempel prosituerte til handikkappede. Ett tema som igrunn er veldig spennende å diskutere om hvorvidt burde være ett tilbud i Norge også. Men hvordan er det å ha en slik type jobb mon tro, og hvem velger ett slikt yrke?

Jeg tenker at det sikkert finnes de som kan ha en slik jobb og trivest med det og se på det som meningsfult. Men for å være “kjempedømmende,” hehe, så har jeg lurt på om noen av de som velger å bli prosituerte har opplevd ting i livet som har gjort de litt mer grensesprengende (og kanskje litt messed up seksuelt av det). Men man kan  selvfølgelig ikke dra alle prosituerte inn i en bås. Jeg bare tenker at det ofte er grunner til at vi tar de valgene vi gjør, og prosituasjon tror jeg ikke ligger for majoriteten. Og det er jo også litt tabu i Norge og noe som er forbudt å kjøpe. Hvorvidt flertallet som selger sex har hatt en super og kjærlig oppvekst eller ikke for eks har jo ikke jeg forsket på, hehe. Men det er selvfølgelig mange “typer” av frivillig prositusjon og hvordan det skjer og hva opplevelser de enkelte får. Så noen vil sikkert takle det fint mens andre ville ikke det.

Jeg er uansett bare nokså sikker på at jeg selv hadde blitt nokså gal i hodet og ikke hadde taklet noe slikt, selv om man aldri kan vite.

Og foresten vurderer jeg ikke noe nytt yrke til høsten, itilfelle det hørtes sånn ut…

 

TANKER?

foto: pixabay

FRIDAY NIGHT

God kveld! Nå har jeg har fått testet Canon-kameraet litt og kost meg, og jeg gleder meg veldig til å få tatt noen flere bilder ute imorgen. Inne er det så dårlig og rart lys.

Jeg prøvde helt kjapt å ta noen få testknips ute tidligere. Men det må sies at fotoobjektet Nille (katten) ikke var så veldig interessert i å bli fotografert, hehe.

Ellers har jeg hatt ett par litt bedre dager og det trenger man innimellom..

Jeg vil ønske dere en fin kveld videre. Og jeg slenger med den gamle låten “Last Friday night” av Katy Perry. Det er helt sykt at den har fått 1 171 067 029 visninger til nå !! Den er en av de aller mest viste musikkvideoene på youtube og den varer faktisk i over 8 minutter.

Ha en fin kveld!