Er Leaving Neverland sannheten?/10 år

Tidligere i år såg jeg Leaving Neverland. Dokumentaren der to menn påstår at Micheal Jackson har gjort overgrep mot dem. Og som de fleste andre ble jeg påvirket av historiene og tenkte at menna kanskje pratet sant.

Men jeg gjorde likevel noen søk på nettet og det resulterte i at jeg ble veldig usikker på om menna pratet sant likevel. For det har jo kommet veldig mange beviser på at veldig mye i dokumentaren faktisk ikke stemmer, noe som jeg ikke forstår hvorfor ingen norske medier skriver om?

Jeg kan skrive ett eget innlegg om ting som ikke er riktig i dokumentaren hvis noen er interessert. Men jeg tipper det er for spesielt interesserte. Men bare som ett eksempel kan jeg nevne noen få ting (av mange) her;

– Wade Robson starter i dokumentaren med å forteller at de første overgrepene på Neverland skjedde mens familien drog til Grand Canyon og han var alene med Michael. Men Wade var faktisk med familien til Grand Canyon og var aldri igjen alene med Michael. Det er dokumentert.

– Det er kommet frem korrespondanse mellom wade og moren som høres veldig ut som de planlegger en oppdiktet historie fra dette første oppholdet på Neverland.

– Når James påstår at han og Michael Jackson feiret thanksgiving sammen var Michael på andre siden av kloden på scenen i Australia.

– James forteller om overgrepene på togstasjonen. Men togstasjonen han prater om var ikke engang begynt påbygget og fantes ikke da. Regisøren Reed forsvarer denne feilen med at James må ha rotet med årstallene. Men isåfall stemmer ikke timelinen ettersom han påstår i dokumentaren at overgrepene stoppet når han var 14 år.

– Moren til Safechuck sier i doumentaren at hun var så glad når Micheal Jackson døde at hun danset i stua. Men i ett annet intervju fortelles det at James ikke fortalte om overgrepene og at moren ikke visste noe før i 2013. (Og MJ døde i 2009..)

Ja, det er mye mer.. Men da måtte jeg skrevet eget innlegg..

Jeg sier ikke at guttene lyver om alt. Men jeg sier at mitt inntrykk er at det er lite troverdighet igjen når det er så mye som ikke virker til å stemme. Når det ikke er noen beviser så går jo alt på troverdighet. Og både timelinen og hva de sier i ulike intervjuer korresponerer ikke helt. Så selv når man legger godviljen til så blir man litt forvirret.

Jeg synest de som har svelgt dokumentaren rått burde faktasjekke litt og hvertfall vurdere muligheten for at guttene mulig er ute etter de 1,7 billion dollerene de har saktsøkt for.

Jeg synest det er litt skummelt å poste innlegg om Leaving Neverland og være kritisk. For de fleste mener dokumentaren er det sanneten, og man blir litt redd for at noen tror man forsvarer en pedofil eller “ikke tror på overgrepsoffere.” Og metoo står utrolig sterkt! Noe som er veldig bra, men ikke hvis det brukes feil.

Mange som har opplevd overgrep har identifisert seg med James og Wades historier og tar det nesten personlig når man stiller spørsmålstegn ved disse menna.

Det er kjempeviktig å ta overgrepsoffer på alvor. Men det er dessverre også noen som kommer med falske beskyldinger og lyver om overgrep (selv om det er vanskelig å forstå at noen kan gjøre det). Og det er også veldig alvorlig og veldig bekastende for den det gjelder og familiene. Og det er endel ting som tilsier at man kan være pittelitt kristisk her.

Før pleide man å være uskyldig til det motsatte er bevist. Men nå blir det underholdning og offentlig gapestokk uten at de fornærmede kan gjøre noe med det.

Media har fremstilt saken kun fra en side og har vist en dokumentar uten en motstemme, noe som er veldig uvanlig at gjøres. For vanligvis stoppes slike dokumentarer av etiske grunner.

En mann er jo anklaget for noe av det groveste man kan bli anklaget for. Ingen har fått forsvare han i dokumentaren, og filmskaperen har sagt han ikke har faktasjekket noen av mennas historier. Han har kun intervjuet og filmet dem for å fortelle deres historie.

Idag er det ti år siden Micheal Jackson døde, så har tenkt litt på denne saken. Og det har vært litt i media om han idag. Men ingen har faktisk pratet kritisk om Leaving Neverland av de norske avisene og jeg lurer litt på hvorfor?

 

Tror du Leaving Neverland forteller sannheten?

 

NYPETRE, METAPIC, SKOG, HÅRFARGE- HVERDAGSINNLEGG

Reklame |

Figurnær kjole

God mandag! Idag har jeg vært på tur i skogen, og det var utroolig deilig! Det luktet så godt der idag av alt. Har dere kjent hvor godt nypetrær/blomster lukter?

Idag har jeg testet ut Metapic for første gang, som er nytt på blogg.no. Så jeg tnkte jeg kunne starte med å prøve å linke til kjolen jeg hadde på meg idag. Men tror dere jeg fant den, hehe?

Jeg tror rett og slett kjolen er gått ut, for jeg har lett og lett. Men jeg linket til tvillingsøsteren, som jeg tror er lik bortsett fra fargen. Og den kjole-versjonen med stripe langs siden med samme form var egentlig tøffere enn min, hehe. (Dyrt  sette inn link visst, for ender bare med at man får lyst på ting selv)

Det var utrolig koselig på tur idag. Og veldig kjekt med kaffi og skravling i bilen etter gåturen.

Jeg merker jeg har vært litt mye alene for tida, for hjelpes så mye jeg pratet idag. Og timingen på gåtur var perfekt, for det begynte å regne etterpå.. (Og ja, vi stoppet ved vigdavannet ved brygga igjen, hvis noen ser det gjennom ruta nedenfor).

Jeg oppdaget når jeg såg bildet av meg hvor todelt hårfargen såg ut der! Jeg farget jo håret nokså nylig. Men ettersom jeg hadde knasj rødt en periode så vises det veldig tydelig i nederste del av håret nå. For rødfargen har liksom aldri gått helt ut av håret, men sitter utrolig godt. Så er nok det som kommer frem nede når jeg testet lysere brunfarge sist. For den øverste delen av håret har jo aldri vært rødt og er nå mye mørkebrun og uten rødskjær.. 

Dagen har vært fin her, men jeg er utrolig trøtt.

 

HAR DERE HATT EN FIN DAG?

SERIE- TIPS, HAR DU SETT DENNE?

Jeg har nettopp startet på en serie på HBO som heter “Escape at Dannemora.” Serien har fått gode kritikker og virker lovende med det lille jeg har sett til nå:-)

Handlingen er basert på en sann historie om to fanger med livsdom som klarte å rømme fra ett fengsel i New York i 2015 ved hjelp av en kvinnelig fengselsvokter. Vokteren hadde utviklet ett intimt forhold til begge de to fangene, og ifølge en annmeldelse jeg leste mentes det at serien var god til å skape en forståelse for hvordan alt det som skjedde kunne skje.

Denne kvinnelige fengselsvokteren spilles av Patricia Arquette. Og jeg må si det var ekstremt vanskelig å viske ut rollen hennes i serien “The Act”  nå i starten. Men det går seg kanskje til 😉

Ellers.. Her skjer det ekstremt lite idag av samme grunn som igår. Det har vært mye alenetid ihelga, men gler meg til imorgen.

 

HAR NOEN AV DERE SETT “ESCAPE AT DANNEMORA?”

WHEN THEY SEE US- (NETFLIX) TANKER/ RASSISME, MEDIA, USA.

Jeg ønsker å komme med noen tanker etter å ha sett miniserien “When they see us” på Netflix. En serie som er bygget på en sann historie om fem gutter fra New York som ble uskyldig dømt for ett overfall i Central Park.

Casen i korte trekk:

I 1989 ble en kvinnelig jogger funnet overfalt i Central Park. Fem unge gutter ble arrestert for ugjerningen, og avhørt av politiet. Guttene fikk ikke ha foreldre eller advokat med seg i avhør tross deres unge alder (de yngste var 14 år), og etterforskerne brukte vold og løgner til å skremme guttene til å si som kunne bli brukt mot dem. Politiet fikk guttene til å tro at om de gjorde som de ble fortalt ville de få dra hjem etterpå.

Guttenes “confession videoer” er nå lagt ut på you tube, og det er ordentlig vondt å se på. Guttene ser livredde ut, og hun som avhører de legger orda i munnen på de på kald måte. Det er helt tydlig at de ikke har peiling på hva som skjedde med joggeren i Parken. Og kun to av guttene kjente hverandre fra før.

Den eldste av guttene kan virke til å ha litt “disablitities” som de sier på engelsk. En utrolig flott og snill gutt som ikke engang var “på lista” over de politiet ville avhøre. Han fulgte bare kameraten ned på stasjonen for å være en god venn. Men fordi de manglet ett lim i de falske forklaringene var denne vennen med litt disabilities ett lett bytte. Han var den eldste, men bare såvidt fylt 16. De andre var 14 og 15 år.

TRUMPS ROLLE I THE “CENTRAL PARK 5”- SAKEN

Kun uker etter at disse unge guttene var arrestert fant en rik mann ut at han skulle kjøpe en helside i alle de største avisene i New York for å be om døsstraff for disse fem. Altså hvilken voksen mann bruker så mye penger på å få BARN HENRETTET? Og rettsaken hadde ikke engang startet.

Dna prøven stemnte ikke, guttenes timeline stemnte ikke, de var ikke engang i område joggeren ble funnet. INGEN bevis fantes det. MEN de som førte saken hadde fått guttene til å avgi en falsk forklaring på video som ble til etter vold og trusler. Klippet og redigert. Men guttene sa ALDRI at de hadde gjort det de ble siktet for. De stod for at de ikke hadde noe med det å gjøre hele tiden.

Mannen som kjøpte helsider i avisene gikk så ut på nasjonalt TV med samme oppfordring om å at guttene burde henrettes. Hvor sykt er ikke det? Det er så rasisme. Og han hadde IKKE satt seg inn i saken engang. Og å be om at barn blir henrettet før rettssaken i det hele har startet er noe av det sykeste jeg har hørt om.

Mannen er selvfølgelig Trump. Og jeg synest det er skremmende hvor mye hat denne mannen har. Og det er helt sinnsykt at han er president. Han sa selv på TV i forbindelse med saken noe slikt som “Dette er ikke å være sint, dette er hat” (videoklipp lenger ned i innlegget)

Og tror dere Trump hadde kjøpt helsider i avisen om en hvit rik families 14 årige sønn kom i arresten for å få han drept?

Den hvite overklassedamen som jogget to om natta i parken med musikk på øret overlevde overfallet og ble fungerende igjen, men fikk noen varige skader. Det at overfallet lignet andre overfall i området og matchet med en serieovergriper som ble tatt samme tid ble fullstendig ignorert. Disse guttene skulle dømmes.

“The Central park 5” som guttene blir kalt ble dømt til fengsel til tross for at aktoratet helt klart visste at de var uskyldig. Noe som er skremmende at kan skje. Men som likevel ikke er første gang skjer med svarte ungdommer i USA.

Guttene sonet 5-13 år i fengsel, og den eldste overlevde såvidt  i voksenfengselet og er ekstremt traumatisert idag. (Og han var som sagt “ikke engang på lista” av de >misstenkte”,  men fulgte sin venn på politistasjonen som sagt. Han var ikke engang i parken den kvelden i det hele!!) Og de andre guttene var på andre siden av parken enn i det området joggeren ble funnet.

Men en dag snudde saken da denne eldste av guttene møtte den virkelige gjerningsmannen i fengselet. Og denne seriemorderen fikk dårlig samvittighet for denne gutten som led uskyldig i fengsel og han meldte seg.

Som noen sa i ett kommentarfelt “Drapsmannen hadde mer samvittighet og hjerte med guttene en politiet” Og det sier jo litt.

Mannen som tilstod passet på DNA prøven og alle beskrivelsene han gjorde var riktige, også ting “bare gjerningsmannen kunne ha visst” Så det var ingen tvil om at de hadde riktig mann. Og The Central Park 5 ble renvasket for all skyld og gitt erstatning. Så da er vel alt bra?

Bilde fra serien: Felicity Huffmann spilte en av de som stod i bresjen for å få guttene dømt.

Det som er ekstra skremmende med denne historien den dag idag er at det ikke har fått noen konsekvenser på de som fikk dømt fem uskyldige gutter helt bevisst.

Etterforskerne og de i rettsvesenet som fikk guttene dømt fikk fortsette i jobbene og nekter for å ha gjort noe galt. Og D. Trump har aldri beklaget at han tok feil og prøvde å få de henrettet.

Derimot fortsatte Trump å hevde guttene var skyldige på twitter etter de var renvasket!!

Det sitter en mektig elite på toppen av systemet som hverken har beklaget eller innrømmet at noe er gjort galt. Og noen mennesker kan ikke innrømme de tok feil eller beklage seg. Men disse guttene har lidd ekstremt som følge av å ha blitt feilaktig dømt. Det er ikke bare at de har vært “en tur innom fengselet” på ferie. De er traumatisert og har null sjanse for ett normalt liv etter å ha blitt misstenk for overfallet.

Trump viser stor sympati med joggeren fra overklassen som ble angrepet, men bryr seg ikke om at det finnes fem andre offer i denne saken som har lidd hver dag siden 1989. Og det at Trump har gått sånn ut i media å dømt guttene har selvfølgelig gjort ting mye verre. For en ting er å renvaske seg i rettsvesenet, men en annen ting er å bli renvasket i samfunnet og blant naboer og folk rundt seg.

Joggeren husker ingenting av overgrepet. Men heller ikke hun har vist noen sympati med at fem har sonet feilaktig for overgrepet. Hun er blitt god venn med en av etterforskerne som drev meget slue metoder for å få “The Central Park 5” dømt.

Det sitter altså en mektig elite på toppen av systemet som hverken har beklaget eller innrømmet at noe er gjort galt. Og D. Trump står fortsatt på sitt uten å ha sett på saken engang. Og dette er nokså hårreisende av den mektigste mannen i USA.

You tube -videoer som viser litt av det jeg skriver om:

Til slutt vil jeg bare si at denne saken er desverre ikke enestående i USA. Det er en grunn for kampanjen “Black lives matters”. Og det er mange triste saker med politivold og uskyldig dømte gutter med aftroamerikansk eller latinoamerikansk bakgrunn. Bare ta ett googlesøk på hvor mange ungdom som er skutt ned av politiet uten grunn.

Jeg synest det er utrolig vanskelig å forstå at rasisme fortsatt finnes i dag. Men så er det jo ikke såå lenge siden 50 tallet og tida hvor svarte måtte ha egne toaletter og egne universiteter m.m. Så man kan jo håpe mye blir endret med neste generasjon.For jeg føler det er mest rassisme i de eldre generasjonene. (Men bare si fra om dere er uenige).

En annen viktig ting å tenke på ut fra serien “When they see us” og andre viktige saker er MEDIA.

Jeg har hørt at yngre generasjoner ofte er flinkere til å tenke selv og være kritiske til media enn de litt eldre. Og mulig det har å gjøre med at man ikke kan stole helt på media lenger og at media er litt endret. Og de yngre vokser jo opp i en litt anneredes hverdag.

Alt er ikke god fisk, og sekv om “det står i VG” trenger det ikke å være den fulle sannhet. Man er nødt for å tenke litt selv. Og jeg skulle ønske USA våknet litt og også såg hvilken president de har med å gjøre og at de har ett maktapparat med mye hvit elite og rassisme.

Jeg vil ellers anbefale serien “When they see us” på det sterkeste. Meget aktuell serie og brilliant skuespill!!

 

HAR DU NOEN TANKER OM TEMAET?

HAR DU SETT “WHEN THEY SEE US”?

#blacklifesmatters #rassisme #whentheyseeus #netflix

HAR DERE SETT DENNE? HISTORISK PÅ YOUTUBE

BlackPink photographed in the PEOPLE Magazine Portrait Studio at the Universal Music Group 2019 Artist Showcase on Feb 9, 2019 in Los Angeles, CA.
CREDIT: Jim Wright for PEOPLE

Jeg nevnte på innlegget tidligere idag at jeg hadde en sang på hjernen som heter “Kill this love” av Blackpink. Å jeg har fortsatt sangen på hjernen, og har hørt litt på den ikveld.

Jeg liker låten bedre og bedre, og jeg synest det er utrolig tøft av ett jenteband fra Korea har kapret plass på Billboard og nå har den mest viste Kpop videoen på YT. Det er jo historisk.Og det er veldig artig at musikkartister fra Asia blir synlige i vesten, for det er jo ikke så ofte. Og nå har jammen Blackpink havnet på radio Haugaland til og med, hehe. (Nærradioen).

Jeg må flire litt av starten på musikkvideoen for det er så utrolig pompøst og litt annerledes. To store svaner og merkelig lipsync. Men fra 1.15 på refrenget er det ganske hot og girlpower. Og artig å følge hårfargene og antrekka gjennom videoen. Man kan finne inpirasjon gjennom mange kanaler 😉 Og foresten hørte jeg den flere ganger før jeg tenkte over at de ikke sang engelsk hele tiden, haha. De synger jo koreansk mesteparten av tida, men engelsk innimellom.

Hva synest dere om Blackpink og låten Kill this love?

Ps! Kan dere andre bloggere skrive ordet YT i fulltekst uten at bloggen tror ordet er en video å lager hull i teksten? YT er steder videoen under er hentet fra….Utrolig kjipt å ikke kunne skrive ordet full ut, men håper alle forstår hva jeg mener fremover med forkortelsen YT. Har endel teknisk rot med bloggen.

Sexside eller datingsside? Er nettdating forandret? Sex-henvendelser.

For ca ett halvt år siden testet jeg ut nettdating, noe jeg ikke hadde gjort på nesten ti år. Og det må sies å være en litt annerledes opplevelse i 2018 enn på de samme datingsidene i 2007-2010)

Jeg ser ikke bortfra at folks opplevelser på en datingsside kan variere, og at det selvfølgelig er litt tilfeldig hvem man møter på, også for min del. Men jeg husker faktisk ingen negative opplevelser og så mange sexhenvendelser med nettdatingen de to forrige gangene. Noen rare datinghistorier ble det selvfølgelig den gang også, men de fleste lette etter en kjæreste der inne var mitt inntrykk.

I 2018, valgte jeg å teste nettdating på enn av de samme sidene som i 2010, fordi jeg tenkte det kanskje var flere “seriøse” på en ordentlig datingside iforhold til å finne “kjærligheten” der enn på tinder.

Men jeg må si at det føltes som jeg var på en sexdatingside iblant. Og det er ikke det at sex er en unormal ting å prate om i en datingprosess altså. Men jeg ble tilbydt både det ene og det andre av menn jeg omtrent bare hadde svart “hei” til, eller ikke skrevet noe med;

Jeg ble tilbydt flybillett, utenlandstur, å komme til en annen by å få massasje. En skrev “hva han satt å gjorde nedi buksa”når han såg jeg ble pålogget, en startet samtalen med pensislengden sin og at han var lege (Ja, det var misstenkelig mange “leger” som tok kontakt) Og flere tok kontakt med å lurte på ting som “hvordan jeg var i senga”. “Er du lystig?” (Jeg trodde det betydde munter når jeg ble spurt om det, haha) “Er du aktiv?” “Vil du ha sex uten forfliktelser” osv.

Og tilfelle noen lurer på om jeg la opp til dette, så kan jeg si at jeg ikke hadde noen særlig utfordrende bilder på min profil, og hele profilen var kjempetydelig på at jeg var ute etter langtidsforhold. Jeg startet heller ingen samtaler som kunne ledet inn på det temaet. Det er liksom ikke det aller første man spør om tenker jeg, sålenge man ikke kun er ute etter sex.

Jeg vet ikke hvilke erfaringer andre har med nettdating om dagen. Men jeg syntes iblant det var litt vanskelig å skille intensjonen og hovedmålet til enkelte faktisk. Og man kan jo føle seg litt objektivisert om utseende og sex blir fokus og ikke hvem du er som person. Men jeg forstår mange som er på datingsider har stort behov (og savn) for nærhet, og det er jo naturlig. Og kanskje de fleste egentlig ønsker en kjæreste, men at mange vil starte helt uforpliktende og samtidig få dekket behovet OG ha døra åpen for noe mer hvis..?.. Eller bare ha sex.. Jeg vet ikke.

Man må jo kysse mange frosker for å finne prinsen. Og hvis man vil ha sex med alle “froskene” man møter, må man for all del gjøre det. Men uansett så synest jeg det er fint å starte med “Hei! Hvem er du?” Og hverken å få dickpics, at noen sier de onanerer når de skriver til deg eller å få servert penislengde som første info er noe som nødvendigvis slår ann. (Men det er hvertfall mange menn med stor selvtillitt rundt utstyret sitt.) Også er det selvfølgelig både menn og kvinner som er på datingsider med hovedmål om en fremtidig partner.

 

SYNEST DU NETTDATINGKULTUREN ER ENDRET?

HAR DU FÅTT MYE RARE HENVENDELSER PÅ NETTDATING?

HAR ANDRE SLIKE ERFARINGER?

 

DISSE 4 KINO-FILMENE HAR JEG LYST Å SE!

Det er rart med kinoprogrammer. For noen ganger frister ingenting, mens andre ganger er det mange filmer man vil se på en gang. Nå er det faktisk flere filmer som går på kino jeg gjerne kunne sett. Så her er min kinoliste:

1. The hustle. Komedie

Slike komediefilmer er jo aldri “oscarkandidater.” Men det er deilig med en feelgood-film med litt humor iblant. På begynnelsen av 2000 tallet såg jeg jo mange filmer med Anne Hathaway, så det er jo “gammel filmkjenning”som jeg liker.:-) Og The hustle virket som en artig komedie.

Dette står om The hustle i kinoprogrammet:

“To kvinner med vidt forskjellige bakgrunner, konkurrerer om å lure en ung tech-milliardær for hele hans formue. Men det blir snart tydelig for dem at de har mer til felles enn man skulle tro.

Josephine Chesterfield er en glamorøs og forførende kvinne bosatt i et overdådig hjem på den franske rivieraen. Hennes forkjærlighet er sykt rike menn fra alle verdenshjørner. Inn i denne velorganiserte verden plumper Penny Rust, som er Josephines rake motsetning på alle fronter.
Der Penny håver inn penger ved å lure ofrene sine i lugubre barer, fyller Josephine safen med enorme diamanter som hun svindler til seg i glamorøse casinoer.
Til tross for forskjellige metoder, håndterer begge kunsten å svindle menn med stil, og når en uskyldig tech-grunder – med stor formue – kommer på banen, slår de hodene sammen for å sikre sin andel av herligheten.”

2. Aladdin

Trenger jeg egentlig å si så mye om hva den handler om? Selv har jeg sett Aladdin utrolig mange ganger på tegnefilm som liten. Så det ligger mye nostalgi der. Det var en av de filmene vi hadde på vhs, og man hadde jo ikke såå mange filmer hjemme på 90- tallet. Så den ble mye sett. Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan den nye filmen er og håper jeg får sett den.

3. Rocketman

En film som handler om Elton Johns liv og starten av karrieren.

Jeg har utrolig lyst å se denne! Jeg elsker jo musikk, og Elton John er jo kjempestor artist innen singersongwriter/pop. Han er dessuten en interessant og artig person med en særegen stil som jeg ikke vet mye av forhistorien til. Jeg var på konsert med han i Haugesund for mange år siden. Så det er litt kjekt å ha sett han live:-)

Taron Egerton in Rocketman from Paramount Pictures.

4. Stalker

Kanskje ikke veldig “nyoppfunnet” tittel. Men jeg elsker psykologiske thrillere!

Jeg hørte om denne filmen på radioen, og den fanget omtrent umiddelbart min interesse. Dette står i kinoprogrammet:

Frances (Chloë Grace Moretz) er en ung og kanskje litt naiv kvinne som nettopp har flyttet til New York. Da hun en dag finner en gjenglemt håndveske på t-banen er det opplagt for Frances at hun må finne eieren og returnere den. Vesken viser seg å tilhøre Greta (Isabelle Huppert), en eksentrisk fransk pianolærer med en kjærlighet til klassisk musikk og en smertefull ensomhet. Frances, som har mistet moren sin, får en umiddelbar omsorg for Greta og de to blir raskt venner. Men Gretas moderlige sjarm begynner veldig snart å rakne og blir stadig mer skremmende etter hvert som Frances oppdager at ingenting i Gretas liv er sånn som det først så ut.

Nb! Jeg prøvde å legge trailere med i innlegget, men jeg opplever desverre mye  teknisk problemer med bloggen for tida.. På samme hvilken måte jeg la inn videoene eller linket til de kom de ikke med på publiseringen selv om de viste i kladden min. Så jeg måtte kaste inn håndkle. Men jeg fikk godt inntrykk av Rocketman sin trailer, så søk de opp om dere vil:-)

 

FIKK DU LYST Å SE NOEN AV FILMENE?

HVILKE INNLEGG SLÅR BEST ANN? 3 AV MINE MEST LESTE INNLEGG SISTE MÅNEDENE

Jeg synest det er litt moro med google analytics, for det er jo så mye rart man kan se inne på hovedsiden. Og jeg synest det er interessant å se hvilke innlegg som slår best ann! For slikt er ofte vanskelig å vite på forhånd, og man kan jo lære litt av det.

Jeg tenkte å dele noen av mine mest leste innlegg. Det sier jo egentlig mer om leserne enn om meg. Og hva “kategorier” som slår ann hos meg kan jo gjerne slå ann hos andre bloggere også.:-)

Hos meg er det definitivt mest klikk på bloggadressen min/sidetall og “om meg”. Så jeg vil tro jeg har endel faste lesere. Og ellers ligger mange innlegg i kategorien bloggprat høyt oppe. Men 3 av de 7 mest leste innlegga de siste månedene er disse:

1. Tror du på at kjeven kan endres uten kirurgi / mewing. HER (Ble dere overrasket? Mitt omtrent eneste og “verste” skjønnhetsinnlegg på topp av alle innlegga de siste månedene, haha! Men det er jo forsåvidt ett interessant tema)

2. Blogg.no og nouw sammenligning. (Dette innlegget er helt utdatert og tar utgangspunkt i blogsoft, så jeg holder på med med ett nytt oppdatert innlegg mellom wordpress blogg.no og nouw. Men det virker som flere er interessert i å vite forskjellene mellom de.)

3. Jeg dater ikke lave menn. Dating og preferanser. Det var litt artig at dette innlegget er mye lest. HER.

 

Hvis du har blogg;

Hva er dine topp 3 mest leste innlegg?