Kvalitet eller oppdatering?

Det er en ting jeg har tenkt litt på. Og det er hva som er viktigst på en blogg av “kvalitet” eller regelmessighet. 

Jeg vet selvfølgelig at begge deler er det optimale. Men la oss si at en blogger har 1-2 uker med “unormalt mye” på privaten, som vil gå ut over muligheten til å fokusere så mye som vanlig på bloggen (og det å få tatt nye bilder.) Bør bloggeren da ta bloggpause de ukene? Eller er det bedre å blogge litt/ oppdatere om status quo selv om innlegga ikke er like gjennomarbeidet i tekstlengde og bilder?

Gjerne si din mening om kvalitet vs oppdatering! Sånn generelt sett. 🙂

Som status quo kan jeg si at jeg gruer meg litt til idag pga jobbingen på huset. Og idag blir det til at jeg også skal være hjemme, så det blir “greier,” hehe. Nå har jeg flytta bilen, fordi den kan ikke stå utenfor der den pleier noen dager pga arbeidet. Og jeg får ikke ladet den på noen dager hjemme. Så jeg tenkte å la bilen stå idag og ting er back to normal. Han jeg pleier å være på biltur med skal jobbe dag og natt nå. Så ingen biltur idag, og lite sol på meg idag. Men jeg får ta det igjen:-) Håper dere har det fint! Blogges forhåpentligvis om ikke om altfor lenge <3

FORRIGE GANG.. (GRAVID, FYLLESYK, OPERASJON, LATTERKRAMPE, FEIL GARDEROBE M.M)

Forrige gang..

Jeg leste en bok.. Det er noen måneder siden jeg leste ut en bok sist. Og det var en Joy Fielding bok. (Psykologisk thriller)

Jeg såg en serie.. Iforgårs. Bates Motel 1 episode.

Jeg hørte en sang.. Igår. Den nye sangen til Taylor Swift. ME! For den hadde jeg ikke hørt før.

Jeg opererte noe.. Da var jeg seks år og tok bort nesepolypperer, som altså er en operasjon i nesa.

Jeg var fyllesyk.. Jeg har bare vært ordentlig fyllesyk to ganger i mitt liv, og begge gangene skyltes det champagne på skoleavslutning. Haha, jeg må le med tanken. Første gang etter årsavslutningen på “musikalskolen,” og andre gang når jeg feiret at bacholoren i boks. Det var litt flaut med den sistnemnte gangen, for jeg måtte avlyse en 50 årsdag kvelden etter for jeg var så dårlig, og noen sa jeg hadde omgangssyken, hehe.

Jeg hadde latterkrampe.. Det husker jeg ikke. Hmm. Jeg lo hvert fall kraftig av ulike Ushi Hirosaki prank- intervjuer på youtube, for eksempel med Christian Jessen.Haha! Ellers så trenger jeg nok å være mer sosial og le mer 🙂

Jeg var gravid.. Jeg har aldri vært gravid så vidt jeg vet.. Jeg har aldri tatt abort, ingen barn:-) Men visste du at utrolig mange prosent kvinner har spontanaborter de første dagene uten de vet det?

Jeg var på harryhandel.. For to år siden. (Bor jo på “feil side” av fjellet til slikt). Og jeg husker at jeg hadde reknet feil iforhold til alkoholkvoten og trodde jeg hadde kjøpt akkuratt litt for mye (som jeg ikke hadde). Så jeg husker at jeg drakk noen breezer i passasjersetet før grensekontrollen, haha. (Vestlendinger harryhandler ikke så ofte, så vi (les; jeg) har ikke så god peiling. Neida!)

Jeg hadde sex.. Skal jeg svare på det? Hmm.. Jeg tror jeg velger å ikke svare på det akuratt nå…

Jeg var på ferie.. Det er to år siden til sommeren. Og jeg og min daværende kjæreste reiste på biltur til københavn via østlandet og hele sverige. Vi var ikke borte i så mange dager, så vi kjørte ekstremt mye på få dager. Men det var kjekt. Og jeg elsker jo biltur, og vi var bla innom Legoland, der jeg da aldri hatt vært før.

Var på ett annet kontinent.. Nå må jeg tenke meg om.. Det var i 2006. Da var jeg i Etphiopia og Kenya. Jeg pleier å tulle med at dette var “i mitt forje liv” . For jeg har gjort så lite de siste fem åra, men jeg var kjempeaktiv og gjorde så mye spennende før.  (Jeg savner det.)  Reisen var uforglemmelig, sterk, fantastisk og en stor opplevelse. Og jeg tror faktisk jeg aldri har nevnt noe av det med den reisen og det jeg opplevde der på bloggen før.

Jeg var på resurant.. Det var på Egon i forbindelse med bursdagen min tidligere denne måneden. Og da spiste jeg vegetar quesadilla, og løkringer. Såå godt! 🙂 Anbefales!

Jeg hadde meg en drink…. Bursdagshelga mi, da hadde jeg en sykt god drink på Egon. Ellers er det ikke mye part party og drinker for tida, hehe! Men jeg synest det er veldig godt med mange ulike drinker:-)

Jeg sang karaoke sist.. oi, det har jeg ikke gjort ofte. Men for noen år siden sang jeg karaoke i Rosendal, hahaha! Det var veldig gøy. Jeg er egentlig litt pysete på sånt selv om jeg liker å synge. Men jeg husker jeg sang en sang selv og en sang (Johhny Cash/june carter) med en fyr der.:-)

Jeg kjøpte noe dyrt til deg selv.. Hmm.. Altså i mitt “forje liv” spontankjøpte jeg jo ett keyboard (workstation) til over 10000 på bursdagen min, hehe. Det var litt å dra med hjem, syv og en halv oktaver med tangenter.. Etter at jeg ikke var i jobb lenger så tror jeg ikke jeg har kjøpt noe dyrt til meg selv som ikke har vært gave fra andre?

Forje gang jeg ble sjekket opp.. Du det vet jeg ikke.. Men jeg tror ikke alltid jeg er så flink å fange opp slik hvis det ikke er veldig obivious. Sist jeg var på en uteplass ble jeg hvertfall sjekket opp av en, men det er lenge siden. Og så var det noen som plystret etter meg fra bil og tutet, men vil ikke kalle det sjekking (Er det andre som synest det bare er veldig irriterende? Jeg skvetter så fælt)

Jeg ble skuffet.. Idag faktisk, litt skuffet hvert fall..en smule.. En avtale ble utsatt for andre dag på rad pga en jobbsituasjon. Så da ble jeg såpass skuffa at jeg måtte åpna Nidars favoritter å trøstespise, hehe. Så her har det vært litt mye alenehelg:-)

Jeg strigråt. På mandag. Det var ikke noe kjekt. Jeg fikk beskjed forje søndag kveld om at ENDA MER skulle gjøres på huset jeg leier (som om ikke det var nok å skifte vegger). Dette var til og med mye mer stressende for meg. Så da satt jeg på gulvet og gråt ganske mye og lenge og pakket og styrte. Nå gruer jeg meg fælt til imorgen. Og vi får se hvordan arbeidsforholdene blir for å få blogget..

Jeg var på kino Det er sikkert ett år siden. Og dette hørtes sikkert kjempenørdete ut. Men vi skulle litt spontant på kino og såg en dokumentar som heter “Im not your negro.” Den var interessant da.

Jeg var i svømmebassenget Det må være kjeempelenge siden. Men jeg husker jeg var litt i svømmebassenget på Domus Atletica (treningssenter) som student, og at jeg klarte å begynne å kle av meg i feil garderobe en gang (mannegarderoben).

 

HAR VI NOE FELLES PÅ “FORJE GANG LISTA”?

HAR DU HATT EN FIN DAG?

Alle bildene er fra denne måneden

Ha det bra fremover <3

 

3 ARTIG HUKOMMELSES-FENOMENER/ TIPS TIL DEG SOM SKAL HA EKSAMEN

God morgen og god søndag! 🙂 Jeg vil bare dele tre artige hukommelses-fenomen med dere som jeg synest er litt fascinerende. For visste du at hukommelse og sted kan påvirke hverandre?

1. NÅR MAN GLEMMER HVA MAN HAR DRØMT

Har du opplevd å først komme på hva det var du drømte natta før i det øyeblikket du legger hodet på puta om kvelden? Gjerne er drømmen helt borte fra hukommelsen når du våkner på morgenen, men kommer som ett flash når du igen legger deg kvelden etter og lukker øynene. Er det ikke rart? Dette fenomenet skjer vissnok fordi hukommelsen ofte knyttes til sted. Derfor husker du drømmen idet du er tilbake i samme samme sovestillingen i samme rom i samme seng 🙂 Men jeg lurer på om lys også kan påvirke og tid på døgnet? (Det siste er bare egen filosofering og erfaring).

2. NÅR MAN GLEMMER HVA MAN SKAL HENTE

Ett annet fenomenet iforhold til hukommelse og sted er som følgende; Man står opp, og går for å hente noe, men glemmer HVA man skulle hente på veien! Haha! Er det noen som kjenner seg igjen? Det har skjedd med meg såå mange ganger. Eller at jeg rett og slett glemmer hvorfor jeg gikk inn i stua i det hele.. Løsningen hvis du har blackout mellom A og B, kan da være å gå tilbake til det stedet/rommet du tenkte tanken om hva du skulle hente! For da kommer man som oftest på det igjen, merkelig nok. (Jeg har prøvd, og ofte kommer jeg faktisk på det igjen da..men ikke alltid). 3. EKSAMENSTIPS

 Og til slutt, nå som eksamenstider nærmer seg.Her er en interessant teori du som student må teste ut; HVOR man sitter å leser før eksamen vs hvor man sitter når man har eksamen kan visstnok påvirke hvor godt man husker pensum. Fordi man husker pensum bedre hvis man sitter der hvor man leste pesum. Så kanskje dere studenter skal være strategiske å teste det ut? 1. Lese i eksamenslokalet. 2. Sette dere samme sted under eksamen.  Om dere bare fårA-er fra nå av kan dere takke meg senere 😉 Neida!:-)

HAR DU OPPLEVD NOEN AV DISSE HUKOMMELSES- FENOMENENE?

Alle bilder er fra Pixabay.

16 PHOTOSHOPPEDE BILDER DU BARE MÅ FÅ EN LATTER AV! :-)

Når jeg tidligere idag lette etter noe i bloggarkivet, kom jeg over noen bilderedigeringer jeg engang i tida hadde delt på bloggen av en som heter James Friedman. Og jeg syntes de var utrolig morsomme idag også. Så jeg fant ut at jeg ville google etter flere bilder, og ha ett eget innlegg med de jeg likte best. Disse bildene er så mye delt at det er vanskelig å finne kilde, forutenom at James Friedman er mannen bak og at de ligger både på pinterest, borde panda osv. 🙂

Håper dere får dere en latter! God helg! <3

 

Nb! På skiltet på nederste bilde i kollasjen t.h. står det (i tilfelle du ikke ser det) “keep of th e grass”. Det ble litt utydelig å lese:-)

Ellers.. Jeg begynte på en serie som heter Bates Motel igår etter anbefaling. Første episode var veldig spennende og det er utrolig bra skuespillere de har fått med. Men vi får se om det er i skumleste laget for meg akuratt nå, hehe! Men for tøffe tøffinger virker det som en bra serie i kategori grøsser/drama.

Ellers så har jeg for det meste vært i mitt eget selskap i helgen, og det har hvert fall ikke blitt jobbet her idag. Jeg ser på en måte frem til å forhåpentligvis være mer sosial etter helgen, men gruer meg sykt til neste uke. Men en dag av gangen, og den tid den sorg..hvis man klarer legge bort det litt..

Ønsker dere en fin kveld! <3

Melde meg på “Hele Norge snakker?”

Har dere hørt om “Hele Norge snakker?” Det er ett prosjekt i regi av NRK, Morgenbladet, Fagbladet og Dagens Næringsliv, der hvem som helst kan melde seg på å svare på syv verdispørsmål. Her. Og så får ett utvalg av de som melder seg på møte sin meningsmotstander 25 mai å diskutert noen politiske spørsmål.

Litt av hensiktet bak prosjektet slik jeg har forstått det, er å vise hvordan man ville debattert ulike meninger over en kaffi versus gjennom opphetede diskusjoner i kommentarfelt på internett.

Jeg synest konseptet høres veldig moro ut, og jeg har vurdert å melde meg på. For jeg liker å prate om politikk, og jeg synest det hørtes artig ut å være med på. (Men jeg må tenke meg litt om, om det er rett tid å binde seg til noe nå, for det er bindende påmelding.:-))

Jeg har svart på spørsmålene på NRK. Men å ta stilling til syv verdispørsmål ved å svare ja eller nei, det syntes jeg faktisk ikke var så lett. For jeg fikk lyst å si mer enn ja eller nei, og noe imellom iblant.

SPØRSMÅLA:

Det som er med meg og slike politiske spøsmål er at jeg ofte diskuterer og er litt uenig med meg selv. Og jeg vil tro at det er mer interessant tv-underholdning med de kverulerende småhissige diskusjonspartnerende som har kjempesterke meninger i hver sin ytterkant.

Jeg prøver alltid å se flere sider. Eller rettere sagt er det kanskje naturlig for meg i mange sammenhenger å gjøre det? Og da blir det av og til slik at man blir litt 50/50 eller 75/25 i flere av sine meninger.

Men sånn utenom tv-underholdning så må jeg være ærlig å si at jeg synest det er fint når andre mennesker man møter også er litt åpen når de diskuterer ting. Ikke holder seg for ørene og er bedrevitere. Og jeg liker når folk er nysgjerrig og faktisk villig til å rikke på synspunktet sitt hvis de får ny input og kunnskap som tilsier at det de mener ikke nødvendigvis er beste eller eneste løsningen. Tenk om folk lyttet å sa:”Du har ett poeng her!’ Og det å innrømme at man tar feil, det er det ikke alle som synest er lett.

Jeg må også si at frasen “Det er makt i det sterkeste argument” som sosiologen og filosofen Habermas omtaler, sier mye. Og jeg vil si kunnskap henger mye sammen med det å kunne argumentere. Dersom du har kunnskap, også om “motsatt” side, da står man jo mye sterkere i en eventuell debatt.

Men det er selvfølgelig noen punkt jeg har sterkere meninger på enn andre. Jeg skifter jo ikke mening bare noen er uenig med meg. Jeg har såvisst meninger. Og noen meninger er litt vanskeligere å overtale i en annen retning enn andre, selv om jeg kan få inn litt ny input å vurdere meningen min på ny. Og jeg synest ofte flere grønne spørsmål er lettest å svare ja på umiddelbart. For jeg finner ikke like mange argumenter som kan nå opp mot det å verne naturen og klimaet, selv det kan diskuteres mye hvordan man går frem.

 

HAR DU STERKE MENINGER? 🙂

KUNNE DU VÆRT MED PÅ “HELE NORGE SNAKKER?”

 

JEG ER SÆRDELES DÅRLIG TIL DETTE!/ ANTREKK /NÅR MAN MÅ KJØPE MER ENN MAN TRENGER.

Igår fikk jeg meg endelig ny flaskeåpner. En “sånn ting” som er kjekt å ha hvis man er særdeles dårlig (som jeg er) til å åpne en flaske uten åpner. Noen menn og sikkert kvinner også er flinke på det. De bruker en bilnøkkel, og SMUKK- kork av. Mens jeg har endt med blodig finger, vond tann (ikke finn på å gjøre det!) og en smule frustrasjon. Spesielt en gang, når halve innholdet havnet på gulvet når jeg først fikk korken av, da var stemningen dårlig. Og altså, hvis man ender med å knuse toppen av flaska kan man vel si at operasjon- “få opp flaska” var misslykket. Så det at jeg trengte en flaskeåpner det var det ingen tvil om..

Så NÅ har jeg flaskeåpner! Yeey! Jeg har faktisk to! For det var tre ganger så dyrt å kjøpe en som å kjøpe to. Logisk? Så nå kan jeg jammen meg være effektiv ikveld og åpne to flasker samtidig mens jeg ser Netflix! For jeg skal snart teste ut en ny serie.

Ellers, når vi først snakker om å kjøpe mer enn man trenger…

Jeg nevnte at jeg ville ha noen knapper til kjolen jeg strikker. Men selvfølgelig kan man ikke bestille bare to knapper fra Kina. De fleste knappene jeg såg på og likte tror jeg var pakninger på 50 knapper!! Det er mange knapper..

Jeg prøvde å unngå for stor mengde med knapper som jeg ikke trengte, så jeg fant heldigvis en pakning med 5 knapper. Men det er rart det der hvor ofte man egentlig “må” kjøpe mer enn man trenger. Og det er nok av tilbud med “Ta tre, få en gratis.” “Ta tre, betal for to.” “Fem plagg for hundre kroner.” Og så finner man kanskje ett plagg på salgsbordet som man har kjempelyst på, og så “må man nesten” ta fire plagg til som man egentlig ikke vil ha fordi de tross alt er “gratis”..

 

HAR DU KJØPT NOE I DET SISTE DU IKKE TRENGER?/ SOM DU FIKK MED PÅ KJØPET.

Bildet av meg er fra igår. Er det innafor med slik “sporty” hverdagsgenser til skjørt?

Å BLI “BLIND” PÅ KLIKK PÅ SOSIAL MEDIER

God helg! Idag ble jeg litt overrasket over å se hvor mange som besøkte bloggen igår. For jeg trodde egentlig ikke jeg hadde kommet innenfor topplista i det hele en stund, ettersom mitt kontrollpanel viste 164 klikk eller 204 sidevisninger igår og jeg ikke låg på plass 100.

Men så var jeg plutselig på topplista lenger oppe med i underkant av 400 klikk. Jeg har sagt fra til support ett par ganger om at sidevisningene mine er på blåbærtur på mitt kontrollpanel, så får vi se om det blir bedre. Men enn så lenge så har jeg altså ikke helt “kontroll” på hvor mange som er innom. Jeg kan se sidevisningene på topplisten, men tallet på lesere vet jeg ikke om stemmer.

Når det er sagt, så synest jeg både 100 eller 300 lesere er ganske mye hvis jeg tenker over det. Det er så lett å bli litt “blind” på disse tallene og hvor mange mennesker det egentlig er.. Ja, man kan jo prøve å omgjøre ulike tall til “ett par skoleklasser,” “noen fulle busser med mennesker,” “to kinosaler.”. Og jeg må si at det at noen klikker seg inn på bloggen igjen og igjen er jo det beste komplimentet man kan få når man blogger.

Jeg synest egentlig sosiale medier og disse talla er ganske fascinerende. Og jeg må si at hodet mitt ikke engang klarer å ta inn hvor mange som faktisk klikker seg inn på de største instagramprofilene og youtubevideoene. 1 billion klikk- tenk over det!

KLARER DU Å TA INNOVER DEG HVOR MANGE MENNESKER SOM FAKTISK “ER BAK” KLIKKENE I SOSIALE MEDIER?

Paramore! “Kødder du nå?”

Jeg tipper at noen av dere har fått med dere at jeg er Paramore fan. Jeg har jo nevnt Paramore flere ganger de siste åra på bloggen. Og sist jeg nevnte de var vel i forbindelse med innlegget “Min drømmefestival” her. For der stod selvsagt Paramore som en av hovedartistene på min drømmefestival.

Men så til poenget.. Sist uke fikk jeg vite noe på biltur som fikk fjortissen i meg til å boble over. Jeg ble så avstands starstruck (hvis det er ett ord) at jeg måtte danse litt på parkeringsplassen, hehe!

For nå har det seg sånn at jeg har fått tilbud om å være keyboardist på noen konserter/liten festival. (Kan evt skrive mer om det og hvorfor jeg ikke vet enda- om dere vil) Og så kommer det fra han jeg er på tur med:

Han; “Vet du hvem som har liket instagrammen hans (les; til han jeg fikk tilbud om å spille med) nå?”

Jeg: “uhm.. nei?”

Han: “….Paramore og…..Haaailey williams !”..

Jeg: “Du kødder! Du kødder nå? Du kødder ikke.?! Seriøst?! Du er seriøs? Er det sant??” Og plutselig sprang jeg rundt på en parkeringsplass i en sirkel som en treåring!

Altså nå var det jo ikke akuratt MIN instagram de liket (jeg er ikke engang der nå) og dette er altså ingenting JEG kan skryte av. Men altså..!. Jeg syntes det var sykt kult. Og ikke at jeg er så sikker på om Hailey selv har sittet å liket noe som helst. Men når den gruppa du er mest fan av offesielt sett liker noen man kanskje skal spille med er det uansett veldig gøy da! 🙂 Og så må jeg jo si at det var vel fortjent med likes for en utrolig bra og sympatisk mann med bra musikk.

Hilsen Frøken, fjorten år! 

HAR DU EN ARTIST/ BAND DU ER FAN AV?

BO ALENE & HØY ANGST.

God kveld!:-) Jeg vil skrive litt tanker om det å være alene og ha høy angst (/Ha en kropp i full angst.) Hvis det er ett for dystert innlegg på sene kvelden for noen,så er det bare å hoppe videre til neste innlegg. Men jeg tenker at det kanskje finnes noen der ute som kan kjenne seg igjen og kanskje kan finne litt tøst i at de ikke er alene om dette.

Jeg bor alene. Og stort sett går det veldig greit. Jeg føler ikke så ofte på sterk ensomhet, for jeg har så mange hobbyer og ting å finne på i mitt eget selskap. Dessuten kan internett og TV merkelig nok gi en slags følelse av samhold og selskap, selv om det naturligvis ikke kan sammenlignes med å være sosial i det virkelige liv.

Min ønskesituasjonen er ikke å bo alene, og jeg håper jo på sikt at jeg ikke gjør det. For jeg liker absolutt best å ha folk rundt meg, og hvert fall mer enn jeg har nå og på kveldene.

Men som sagt så trivest jeg stort sett i eget selskap og klarer hvert fall å gjøre det beste ut av det nå når livssituasjonen er slik.

Men det er EN ting som får meg til å synest det er veldig vanskelig å være alene, og det er veldig høy angst.

Litt angst går relativt fint for meg, for det er jeg så altfor vant til. Jeg klarer ofte (ikke alltid) å distrahere bort litt angst og ha det ok likevel. Men skyhøy angst er noe av det verste som finnes, og da klarer man jo ikke gjøre så mye fornuftig..

Denne uka har vært utrolig tøff som nevnt tidligere Og ikveld har jeg hatt veldig høy angst. Så akuratt nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg prøver å skrive litt, for det funket best. Rettere sagt var det eneste jeg prøvde som funket.

Det som er så rart med angst er at man noen ganger kan ha mye angst i KROPPEN mens hodet har det relativt fint. Hvor rart er ikke det? Altså jeg vet jo idag at hodet egentlig ikke har det fint innerst inne. Og jeg kan nok ane årsaken til angsten. Men jeg tror at ved å prøve å distrahere seg at hode har tvinget “det kjipe” i en skuff, lukket igjen og bedt kroppen skjerpe seg. Men så er det jo ikke alltid sånn at kroppen vil høre på hodet.

Jeg er så varm og sykt kvalm at jeg må ligge helt i ro. Kroppen skjelver, knuten i magen er vond, tårene presser på og jeg tenker bare at jeg ikke vil være alene.. men avogtil er man det.. alene og dårlig.

Det fine er at jeg vet det gir seg etterhvert. Så det er liksom bare å holde ut. Og akuratt det tror jeg er veldig viktig å huske på når man har en sånn “reaksjon”.

Jeg skrev tidligere ett innlegg om forslag til noen ting som kan hjelpe meg å koble av hvis jeg har angst. Kanskje noen kan ha nytte av det. Innlegget kan leses HER.:-)

 

HAR DU OPPLEVD Å VÆRE ALENE MED ANGST FØR?

HAR DU NOEN AKTIVITETER/DISTRAKSJONER SOM HJELPER?

Foto; pixabay

BARBERE DE LYSE HÅRA PÅ ARMENE OG LÅRA TIL SOMMEREN?

Ettersom vi har fått kjenne på litt solstråler de siste ukene, så tenkte jeg å komme meg ett lite barberingsspørsmål. Hvor mye er egentlig “nødvendig” å barbere seg til bikinisesongen? Hva med de lyse dunhåra på armene?

Jeg vil anta at svarene på hva som er “nødvendig” å barbere vil variere fra person til person. Det går vel både på vane og hva man føler seg vel med. Men jeg må innrømme at jeg synest det er litt for fristende å ta de låra iblant, selv om de lyse håra knapt vises. Og ja, jeg gjør det noen ganger..

Egentlig så tror jeg man gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å barbere slike steder som strengt tatt ikke er nødvendig, ettersom man kan risikere å få mørkere vekst og måtte begynne å barbere. Eller hva tenker dere?

Jeg barberer foresten ikke armer og har heldigvis aldri hatt behov for noe i ansikt bortsett fra å nappe bryn.

 

HVA SYNEST DERE OM Å BARBERE LYSE DUNHÅR PÅ ARMER OG LÅR?