FORRIGE GANG.. (GRAVID, FYLLESYK, OPERASJON, LATTERKRAMPE, FEIL GARDEROBE M.M)

Forrige gang..

Jeg leste en bok.. Det er noen måneder siden jeg leste ut en bok sist. Og det var en Joy Fielding bok. (Psykologisk thriller)

Jeg såg en serie.. Iforgårs. Bates Motel 1 episode.

Jeg hørte en sang.. Igår. Den nye sangen til Taylor Swift. ME! For den hadde jeg ikke hørt før.

Jeg opererte noe.. Da var jeg seks år og tok bort nesepolypperer, som altså er en operasjon i nesa.

Jeg var fyllesyk.. Jeg har bare vært ordentlig fyllesyk to ganger i mitt liv, og begge gangene skyltes det champagne på skoleavslutning. Haha, jeg må le med tanken. Første gang etter årsavslutningen på “musikalskolen,” og andre gang når jeg feiret at bacholoren i boks. Det var litt flaut med den sistnemnte gangen, for jeg måtte avlyse en 50 årsdag kvelden etter for jeg var så dårlig, og noen sa jeg hadde omgangssyken, hehe.

Jeg hadde latterkrampe.. Det husker jeg ikke. Hmm. Jeg lo hvert fall kraftig av ulike Ushi Hirosaki prank- intervjuer på youtube, for eksempel med Christian Jessen.Haha! Ellers så trenger jeg nok å være mer sosial og le mer 🙂

Jeg var gravid.. Jeg har aldri vært gravid så vidt jeg vet.. Jeg har aldri tatt abort, ingen barn:-) Men visste du at utrolig mange prosent kvinner har spontanaborter de første dagene uten de vet det?

Jeg var på harryhandel.. For to år siden. (Bor jo på “feil side” av fjellet til slikt). Og jeg husker at jeg hadde reknet feil iforhold til alkoholkvoten og trodde jeg hadde kjøpt akkuratt litt for mye (som jeg ikke hadde). Så jeg husker at jeg drakk noen breezer i passasjersetet før grensekontrollen, haha. (Vestlendinger harryhandler ikke så ofte, så vi (les; jeg) har ikke så god peiling. Neida!)

Jeg hadde sex.. Skal jeg svare på det? Hmm.. Jeg tror jeg velger å ikke svare på det akuratt nå…

Jeg var på ferie.. Det er to år siden til sommeren. Og jeg og min daværende kjæreste reiste på biltur til københavn via østlandet og hele sverige. Vi var ikke borte i så mange dager, så vi kjørte ekstremt mye på få dager. Men det var kjekt. Og jeg elsker jo biltur, og vi var bla innom Legoland, der jeg da aldri hatt vært før.

Var på ett annet kontinent.. Nå må jeg tenke meg om.. Det var i 2006. Da var jeg i Etphiopia og Kenya. Jeg pleier å tulle med at dette var “i mitt forje liv” . For jeg har gjort så lite de siste fem åra, men jeg var kjempeaktiv og gjorde så mye spennende før.  (Jeg savner det.)  Reisen var uforglemmelig, sterk, fantastisk og en stor opplevelse. Og jeg tror faktisk jeg aldri har nevnt noe av det med den reisen og det jeg opplevde der på bloggen før.

Jeg var på resurant.. Det var på Egon i forbindelse med bursdagen min tidligere denne måneden. Og da spiste jeg vegetar quesadilla, og løkringer. Såå godt! 🙂 Anbefales!

Jeg hadde meg en drink…. Bursdagshelga mi, da hadde jeg en sykt god drink på Egon. Ellers er det ikke mye part party og drinker for tida, hehe! Men jeg synest det er veldig godt med mange ulike drinker:-)

Jeg sang karaoke sist.. oi, det har jeg ikke gjort ofte. Men for noen år siden sang jeg karaoke i Rosendal, hahaha! Det var veldig gøy. Jeg er egentlig litt pysete på sånt selv om jeg liker å synge. Men jeg husker jeg sang en sang selv og en sang (Johhny Cash/june carter) med en fyr der.:-)

Jeg kjøpte noe dyrt til deg selv.. Hmm.. Altså i mitt “forje liv” spontankjøpte jeg jo ett keyboard (workstation) til over 10000 på bursdagen min, hehe. Det var litt å dra med hjem, syv og en halv oktaver med tangenter.. Etter at jeg ikke var i jobb lenger så tror jeg ikke jeg har kjøpt noe dyrt til meg selv som ikke har vært gave fra andre?

Forje gang jeg ble sjekket opp.. Du det vet jeg ikke.. Men jeg tror ikke alltid jeg er så flink å fange opp slik hvis det ikke er veldig obivious. Sist jeg var på en uteplass ble jeg hvertfall sjekket opp av en, men det er lenge siden. Og så var det noen som plystret etter meg fra bil og tutet, men vil ikke kalle det sjekking (Er det andre som synest det bare er veldig irriterende? Jeg skvetter så fælt)

Jeg ble skuffet.. Idag faktisk, litt skuffet hvert fall..en smule.. En avtale ble utsatt for andre dag på rad pga en jobbsituasjon. Så da ble jeg såpass skuffa at jeg måtte åpna Nidars favoritter å trøstespise, hehe. Så her har det vært litt mye alenehelg:-)

Jeg strigråt. På mandag. Det var ikke noe kjekt. Jeg fikk beskjed forje søndag kveld om at ENDA MER skulle gjøres på huset jeg leier (som om ikke det var nok å skifte vegger). Dette var til og med mye mer stressende for meg. Så da satt jeg på gulvet og gråt ganske mye og lenge og pakket og styrte. Nå gruer jeg meg fælt til imorgen. Og vi får se hvordan arbeidsforholdene blir for å få blogget..

Jeg var på kino Det er sikkert ett år siden. Og dette hørtes sikkert kjempenørdete ut. Men vi skulle litt spontant på kino og såg en dokumentar som heter “Im not your negro.” Den var interessant da.

Jeg var i svømmebassenget Det må være kjeempelenge siden. Men jeg husker jeg var litt i svømmebassenget på Domus Atletica (treningssenter) som student, og at jeg klarte å begynne å kle av meg i feil garderobe en gang (mannegarderoben).

 

HAR VI NOE FELLES PÅ “FORJE GANG LISTA”?

HAR DU HATT EN FIN DAG?

Alle bildene er fra denne måneden

Ha det bra fremover <3

 

3 ARTIG HUKOMMELSES-FENOMENER/ TIPS TIL DEG SOM SKAL HA EKSAMEN

God morgen og god søndag! 🙂 Jeg vil bare dele tre artige hukommelses-fenomen med dere som jeg synest er litt fascinerende. For visste du at hukommelse og sted kan påvirke hverandre?

1. NÅR MAN GLEMMER HVA MAN HAR DRØMT

Har du opplevd å først komme på hva det var du drømte natta før i det øyeblikket du legger hodet på puta om kvelden? Gjerne er drømmen helt borte fra hukommelsen når du våkner på morgenen, men kommer som ett flash når du igen legger deg kvelden etter og lukker øynene. Er det ikke rart? Dette fenomenet skjer vissnok fordi hukommelsen ofte knyttes til sted. Derfor husker du drømmen idet du er tilbake i samme samme sovestillingen i samme rom i samme seng 🙂 Men jeg lurer på om lys også kan påvirke og tid på døgnet? (Det siste er bare egen filosofering og erfaring).

2. NÅR MAN GLEMMER HVA MAN SKAL HENTE

Ett annet fenomenet iforhold til hukommelse og sted er som følgende; Man står opp, og går for å hente noe, men glemmer HVA man skulle hente på veien! Haha! Er det noen som kjenner seg igjen? Det har skjedd med meg såå mange ganger. Eller at jeg rett og slett glemmer hvorfor jeg gikk inn i stua i det hele.. Løsningen hvis du har blackout mellom A og B, kan da være å gå tilbake til det stedet/rommet du tenkte tanken om hva du skulle hente! For da kommer man som oftest på det igjen, merkelig nok. (Jeg har prøvd, og ofte kommer jeg faktisk på det igjen da..men ikke alltid). 3. EKSAMENSTIPS

 Og til slutt, nå som eksamenstider nærmer seg.Her er en interessant teori du som student må teste ut; HVOR man sitter å leser før eksamen vs hvor man sitter når man har eksamen kan visstnok påvirke hvor godt man husker pensum. Fordi man husker pensum bedre hvis man sitter der hvor man leste pesum. Så kanskje dere studenter skal være strategiske å teste det ut? 1. Lese i eksamenslokalet. 2. Sette dere samme sted under eksamen.  Om dere bare fårA-er fra nå av kan dere takke meg senere 😉 Neida!:-)

HAR DU OPPLEVD NOEN AV DISSE HUKOMMELSES- FENOMENENE?

Alle bilder er fra Pixabay.

16 PHOTOSHOPPEDE BILDER DU BARE MÅ FÅ EN LATTER AV! :-)

Når jeg tidligere idag lette etter noe i bloggarkivet, kom jeg over noen bilderedigeringer jeg engang i tida hadde delt på bloggen av en som heter James Friedman. Og jeg syntes de var utrolig morsomme idag også. Så jeg fant ut at jeg ville google etter flere bilder, og ha ett eget innlegg med de jeg likte best. Disse bildene er så mye delt at det er vanskelig å finne kilde, forutenom at James Friedman er mannen bak og at de ligger både på pinterest, borde panda osv. 🙂

Håper dere får dere en latter! God helg! <3

 

Nb! På skiltet på nederste bilde i kollasjen t.h. står det (i tilfelle du ikke ser det) “keep of th e grass”. Det ble litt utydelig å lese:-)

Ellers.. Jeg begynte på en serie som heter Bates Motel igår etter anbefaling. Første episode var veldig spennende og det er utrolig bra skuespillere de har fått med. Men vi får se om det er i skumleste laget for meg akuratt nå, hehe! Men for tøffe tøffinger virker det som en bra serie i kategori grøsser/drama.

Ellers så har jeg for det meste vært i mitt eget selskap i helgen, og det har hvert fall ikke blitt jobbet her idag. Jeg ser på en måte frem til å forhåpentligvis være mer sosial etter helgen, men gruer meg sykt til neste uke. Men en dag av gangen, og den tid den sorg..hvis man klarer legge bort det litt..

Ønsker dere en fin kveld! <3

JEG ER SÆRDELES DÅRLIG TIL DETTE!/ ANTREKK /NÅR MAN MÅ KJØPE MER ENN MAN TRENGER.

Igår fikk jeg meg endelig ny flaskeåpner. En “sånn ting” som er kjekt å ha hvis man er særdeles dårlig (som jeg er) til å åpne en flaske uten åpner. Noen menn og sikkert kvinner også er flinke på det. De bruker en bilnøkkel, og SMUKK- kork av. Mens jeg har endt med blodig finger, vond tann (ikke finn på å gjøre det!) og en smule frustrasjon. Spesielt en gang, når halve innholdet havnet på gulvet når jeg først fikk korken av, da var stemningen dårlig. Og altså, hvis man ender med å knuse toppen av flaska kan man vel si at operasjon- “få opp flaska” var misslykket. Så det at jeg trengte en flaskeåpner det var det ingen tvil om..

Så NÅ har jeg flaskeåpner! Yeey! Jeg har faktisk to! For det var tre ganger så dyrt å kjøpe en som å kjøpe to. Logisk? Så nå kan jeg jammen meg være effektiv ikveld og åpne to flasker samtidig mens jeg ser Netflix! For jeg skal snart teste ut en ny serie.

Ellers, når vi først snakker om å kjøpe mer enn man trenger…

Jeg nevnte at jeg ville ha noen knapper til kjolen jeg strikker. Men selvfølgelig kan man ikke bestille bare to knapper fra Kina. De fleste knappene jeg såg på og likte tror jeg var pakninger på 50 knapper!! Det er mange knapper..

Jeg prøvde å unngå for stor mengde med knapper som jeg ikke trengte, så jeg fant heldigvis en pakning med 5 knapper. Men det er rart det der hvor ofte man egentlig “må” kjøpe mer enn man trenger. Og det er nok av tilbud med “Ta tre, få en gratis.” “Ta tre, betal for to.” “Fem plagg for hundre kroner.” Og så finner man kanskje ett plagg på salgsbordet som man har kjempelyst på, og så “må man nesten” ta fire plagg til som man egentlig ikke vil ha fordi de tross alt er “gratis”..

 

HAR DU KJØPT NOE I DET SISTE DU IKKE TRENGER?/ SOM DU FIKK MED PÅ KJØPET.

Bildet av meg er fra igår. Er det innafor med slik “sporty” hverdagsgenser til skjørt?

Paramore! “Kødder du nå?”

Jeg tipper at noen av dere har fått med dere at jeg er Paramore fan. Jeg har jo nevnt Paramore flere ganger de siste åra på bloggen. Og sist jeg nevnte de var vel i forbindelse med innlegget “Min drømmefestival” her. For der stod selvsagt Paramore som en av hovedartistene på min drømmefestival.

Men så til poenget.. Sist uke fikk jeg vite noe på biltur som fikk fjortissen i meg til å boble over. Jeg ble så avstands starstruck (hvis det er ett ord) at jeg måtte danse litt på parkeringsplassen, hehe!

For nå har det seg sånn at jeg har fått tilbud om å være keyboardist på noen konserter/liten festival. (Kan evt skrive mer om det og hvorfor jeg ikke vet enda- om dere vil) Og så kommer det fra han jeg er på tur med:

Han; “Vet du hvem som har liket instagrammen hans (les; til han jeg fikk tilbud om å spille med) nå?”

Jeg: “uhm.. nei?”

Han: “….Paramore og…..Haaailey williams !”..

Jeg: “Du kødder! Du kødder nå? Du kødder ikke.?! Seriøst?! Du er seriøs? Er det sant??” Og plutselig sprang jeg rundt på en parkeringsplass i en sirkel som en treåring!

Altså nå var det jo ikke akuratt MIN instagram de liket (jeg er ikke engang der nå) og dette er altså ingenting JEG kan skryte av. Men altså..!. Jeg syntes det var sykt kult. Og ikke at jeg er så sikker på om Hailey selv har sittet å liket noe som helst. Men når den gruppa du er mest fan av offesielt sett liker noen man kanskje skal spille med er det uansett veldig gøy da! 🙂 Og så må jeg jo si at det var vel fortjent med likes for en utrolig bra og sympatisk mann med bra musikk.

Hilsen Frøken, fjorten år! 

HAR DU EN ARTIST/ BAND DU ER FAN AV?

BARBERE DE LYSE HÅRA PÅ ARMENE OG LÅRA TIL SOMMEREN?

Ettersom vi har fått kjenne på litt solstråler de siste ukene, så tenkte jeg å komme meg ett lite barberingsspørsmål. Hvor mye er egentlig “nødvendig” å barbere seg til bikinisesongen? Hva med de lyse dunhåra på armene?

Jeg vil anta at svarene på hva som er “nødvendig” å barbere vil variere fra person til person. Det går vel både på vane og hva man føler seg vel med. Men jeg må innrømme at jeg synest det er litt for fristende å ta de låra iblant, selv om de lyse håra knapt vises. Og ja, jeg gjør det noen ganger..

Egentlig så tror jeg man gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å barbere slike steder som strengt tatt ikke er nødvendig, ettersom man kan risikere å få mørkere vekst og måtte begynne å barbere. Eller hva tenker dere?

Jeg barberer foresten ikke armer og har heldigvis aldri hatt behov for noe i ansikt bortsett fra å nappe bryn.

 

HVA SYNEST DERE OM Å BARBERE LYSE DUNHÅR PÅ ARMER OG LÅR?

BILDER, status quo :)

Jeg vil bare dele noen bilder som jeg ikke tror jeg har delt på bloggen før. De fleste er fra forje uke, og ett  bilde er muligens fra uka før. (Det går litt i surr med dagene..)

Hvitveis er så fint! 🙂 Jeg la kamera nesten ned på bakken for å få med både hvitveis og utsikt, og syntes bildene ble fine 🙂

Egentlig er det litt nedoverbakke der jeg satt  knipset hvisveisen, som vist på bildet nederst til høyre i kollasjen under 🙂

På bildet øverst til høyre i kollasjen under tok jeg bilder av alle fuglereira i treene, er det ikke flott?

Håper dere har det fint!:)  Jeg stresser litt for tida, som de som leser bloggen regelmessig min sikkert har sjønt. Men jeg håper mye blir bedre etterhvert.:) Det kommer folk å skal jobbe på huset kl fire er siste beskjed, så jeg gleder meg til sent ikveld, men ser ikke like frem til de neste timene. Har dere en rolig ettermiddag, har dere hatt en fin start på hverdagen?

UGRESS / HUMLER & KANELBOLLE

Idag formiddag var jeg på biltur, og der ble det påskequiz på veien over broene. Vi kjørte til den samme landhandelen som vi var på iforgårs. Og der fikk vi oss kaffi/te og skillingsbolle. 

Det var litt rart at det faktisk var fult av biler nede ved parkeringen. For vanligvis er vi omtrent alene de gangene vi har vært der på tur. Så dette var tydligvis “den store turdagen”.

Dette stedet (Brandasund) har de mest fantastiske skillingsbollene, og var verd en halvtimes kjøring. 

Jeg gav turfølge en liten oppmerksomhet. Jeg vet ikke om det er innafor å gi en hare på pinne til en mann, menmen.. Tanken teller, hehe.

Fletteguri

Meg på en bro etter å ha “slått løs håret”. 🙂

Løvetann er fantastiske og fine! Og jeg klarer virkelig ikke å forstå hvordan en blomst kan sprenge asfalten?? Her er en fin bukett jeg måtte knipse bilde av.

Jeg oppdaget noe jeg ikke var oppmerksom på når jeg kom hjem i kveld. ” Se, blomsten har lagt seg” sa han som kjørte meg hjem. Og ja, den lille hviten blomsten utenfor hadde lagt seg nærmere bakken, akuratt som om den la hodet ned for å hvile. “Og se løvetannene” sa han å pekte på de løvetannene som står rett ved døra mi. Og såvisst hadde de lukket seg litt for kvelden. Det har jo ikke jeg lagt merke til/tenkt over at blomster gjør. Men det er egentlig utrolig fascinerende!

Jeg skulle ønske ikke alt “ugresset ute” ble fjernet der jeg bor. Jeg bare leier å bestemmer ikke slikt. Men nå er det NYDELIG, med løvetann og lilla engkarse. (Og for de som kan velge er det bra for humlene å vente vertfall litt til med å klippe bakkene snaue og fjerne alt ugress. For noen uker fra og til har mye å si for bier og humler.)

Jeg håper at den eneste lille hvite blomsten utenfor døra mi også står utenfor etter de som snart kommer å arbeider igjen er ferdig.. Den står litt farlig plassert.

Den er noe vakkert med en blomst som står alene å skinner og det er rart hvordan en liten blomst kan gi litt hverdagsglede hver gang man går ut og kommer hjem.

SYNEST DU UGRESS KAN VÆRE VAKKERT?

HA EN FIN DAG! :)

Så var det den helga! 😀 Jeg har ikke stått opp av senga engang, men godteri har jeg fått endel av! 🙂 Det er så deilig å bare ha en helt rolig morgen og surfe på internett fra senga. Men nå skal jeg straks opp å kle meg opp til ny dag! Vil bare ønske dere en fin dag! 🙂 <3

Hva er dine planer idag?

LØRDAGEN I BILDER/ MITT NYE PROSJEKT :-)

    

Det ser jo ut som jeg har hatt med en paparazi rundt omkring idag, haha. Men det er artig med litt hverdagsbilder da, også på shopping på biltema ! 🙂 

Som en superkjapp oppsummering av noe av lørdagen, så var det kjempfint ute og jeg fikk knipset endel bildet med kamera mitt. Jeg såg både fuglereir i trærne, søte lam og fine hvitveis. Og så fikk jeg forhåpentligvis litt D-vitaminer 🙂

Og er det ikke koselig med slike gamle veier som på bildet under? Vi var så langt på ødelandet en stund at vi ikke traff på mange biler, så det var stille og helt  nydelig natur.:-) 

Igårkveld plantet jeg bl.a. paprika og minipaprika. Vi får se hvordan det blir…

Jeg hadde så lyst på hengekøye på biltema. Men strengt tatt må jeg først vite hvor jeg evt kunne hatt den, og at jeg bruker den endel!

Hadde du det fint igår?

Har du plantet grønnsaker eller blomster i år?

Nå har jeg foresten endelig svart på kommentarene på disse innlegga;

HER HER HER