Bilder som viser tydlig endringen i Kylies utseende!

Jeg må innrømme at jeg synest Kylie Jenner og den ENORME forandringen på utseende gjennom årene er nokså facinerende!

Jeg vil legge ved noen bilder som tydelig viser forandringen i ansiktet år for år. Og jeg vet ikke om dette er kun inspirerende, eller om det er litt skremmende og tankevekkende også. For det viser jo at en helt allminnelig jente (utseendemessig) kan bli smellvakker og veldig annerledes med bruk av riktig sminkelegging (og muligens noe botox og operasjoner..men jeg skal ikke skrive om noe jeg ikke vet for sikkert).

Man kan gjøre utrolige forandringer ved hjelp av sminke!I Og iforhold til bildene av Kylies forandring tenker jeg at noen av de største endringene er at brynene blir større og større, bredere og mer markert. Leppene blir større og større. Vippene blir “større”og lengre. Og hudefargen blir mørkere og mørkere. Som veldig ung var jo Kylie nokså lys i huden med fregner. Og nå ser hele Kardeshian ut som de prøver å se nesten afroamerikanske ut.. Vertfall mørkere enn de naturlig er. Og så er jo sminken og stilen til Kylie i konstant endring, og hun er flink å får fremhevet “de riktige stedene”.  Ja, bildene taler for seg selv:

Hehe! Jeg fant ut at jeg sminker meg som da Kylie var 13. For jeg legger på farge på relativt tynne bryn, tar på svart eyeliner rundt øynene, har på maskara og evt noe blush, pudder, foundation.. Og som oftest er thats it..

Leppene blir større og større.. Huden mørkere.. rettere sagt sminken 🙂

Jeg synest definerte (og kan man si veldig stylet og litt falske) bryn kan være veldig fint! Men det er ikke hokus fokus å lage det selv er min erfaring 🙂 Synest dere det er pent med slike bryn? Eller synest dere tynnere, mer rufsete og naturlige finest?

 

HVA TENKER DU OM KYLIES FORANDRING?

TROR DU ETT SÅ STYLET UTSEENDE BLIR IDEALET VIDERE, ELLER BLIR DET NATURLIGE MER IN?