DETTE SIER PROFILBILDET DITT OM DEG!!

Det er gjort forskning på personlighetstrekk og profilbilder.. Og jeg synes det var litt moro! Deler litt her, samt noen av mine profilbilder! Gjerne ta utfordringen med å dele noen av dine profilbilder på 

“En ny undersøkelse som har sett på sammenhengen mellom personlighetstrekk og profilbilder, har konkludert med at profilbildet faktisk kan si mye om deg.

Ifølge undersøkelsen kan bildene inneholde viktige hint om personligheten din og kan avsløre om du er pliktoppfyllende, ekstrovert eller nevrotisk.

Forskere ved University of Pennsylvania i USA og Shahid Beheshti University G.C i Iran analyserte over 66.000 twitterbrukere, og samlet opp mot 3200 av de seneste twittermeldingene fra hver person, skriver Daily Mail.

Ga brukere personlighetsundersøkelse

I tillegg til dette fikk 434 twitterbrukere en psykologisk undersøkelse for å finne ut hvilke av de fem store personlighetstrekkene de hørte best innunder. Disse personlighetstrekkene er utadvendthet, medmenneskelighet, planmessighet, nevrotisme og åpenhet for nye opplevelser.

Ifølge undersøkelsen hadde personer med hvert personlighetstrekk en tendens til å ha en spesiell type profilbilde.

Personer med personlighetstrekket planmessighet hadde bilder som er mer fargerike, naturlige og lyse. Disse brukerne smiler også ofte på bildet.

Dette fant forskerne

Personer med åpen personlighet: Hadde ofte profilbilder med høy estetisk kvalitet, økt kontrast, skaphet og fargemetning, og var også mindre uskarpe. Men bildene hadde også mindre farger, og ansiktsuttrykkene viste også mer negative følelser, spesielt sinne.

Personer med høy grad av åpenhet eller nevrotisme: Hadde høyere sannsynlighet for å ha bilder som ikke viste ansikter.

Personer med nevrotiske personlighetstrekk: Hadde også en tendens til å ha enkle, mindre fargerike bilder.

Personer med planmessige personlighetstrekk: Hadde bilder som er mer fargerike, naturlige og lyse. Disse brukerne hadde i høy grad bilder som viste ansiktruttrykk som glede, blant annet smil.

Utadvendte personer: Hadde de mest fargerike profilbildene, og hadde en tendens til å ha profilbilder hvor flere personer var med på bildet.

Personer forbundet med medmenneskelighet: Hadde fargerike bilder, som var uklare og lyse. Bildene til disse personene hadde også en tendens til å viste ansikter som uttrykte gode følelser.”

Hentet fra: https://www.sol.no/underholdning/2016_05_24_89592_forskning-dette-sier-profilbildet-ditt-om-deg.html

Og her fra en annen  nettadresse:

fem

 

“(..) 

Kontroll: Profilbildet er fargerikt, lyst og naturlig, med helst én person på bildet.

Varme: Profilbildet er fargerikt, blurete og lyst.

Åpenhet: Pofilbildet er skarpt, lite blurete med store kontraster. Profilen viser gjerne ikke fjeset til profilinnhaveren.

Nevrotisme: Enkelt profilbilde med lite farger, hvor ansiktet til hovedpersjonen også gjerne er skjult.
Utadvendthet: Profilbildet er veldig fargerikt, og har en tendens til å være med flere mennesker.

faktaboks

Hentet fra: http://www.p4.no/det-gode-liv/teknologi/ny-forskning-dette-forteller-profilbildet-om-deg/artikkel/660546/

I forhold til dette tror jeg at jeg vet selv hva jeg er.. her er noen av mine profilbilder fra Facebook:

Ja.. Dette er bare noen av profilbildene. Men jeg​ ser jeg har mange bilder som ikke ansiktet viser.. Og kanskje jeg tror selv det er ” åpenhet/ planmessighet “?

Kjenner du deg igjen, eller er det tull og vås? Gjerne lag et innlegg å del noen av dine profilbilder!! 🙂 Moro å se. Kanskje det er noe i denne forskningen? 😉

 

DRØMMEHJEM FRA TV-SERIE TIL SALGS!!

My Dreamhome fra ungdomstiden.. Tenk at det kunne blitt en realitet å bo der.. For jeg tror jeg ville flyttet inn dit med glede! Og nå kan det bli virkelig.. For et par millioner..

Kopier denne linken for å lese mer..: http://www.seher.no/kjendis/n-kan-huset-fra-under-samme-tak-bli-ditt-86993

 Ellers kunne jeg god tenke meg å bo slik som i Two and a half men! Hvilket Tv- serie-hjem ville du bodd i?

#fullhouse #blogg #hverdag #torsdag