Å komme på blogglisten ved å poste rumper og pupper fra google! Er det greit?

Til deres som hele tiden legger ut sexy overskrifter på innleggene deres bloggshout;

Dere som lokker med sexy, erotiske bilder dere finner på google;

Dere som lager sexfikserte overskrifter som ikke har noe med innlegget å gjøre, men vil ha lesere!

Kan dere tenke dere om flere ganger??

Jeg skjønner at mange ønsker flere lesere. Topplisten lokker. Og man bruker alle triks i boka for å nå frem!

Det er ikke lenge siden blogg.no endret reglene for leserstatistikk, fordi for kjøpte seg stemmer i utlandet. Derfor telles bare norske lesere nå, ikke utenlandske!

Jeg kan forstå ønsket om å få flere lesere, kanskje frustrasjonen også. Men jeg gir ingen støtte her til de som prøver få lesere ved å “jukse” med statestikken. Hva tenker dere på?? Skal blogglisten basert på hvem som har råd til å kjøpe flest IP-adresser fra utlandet? Ikke kvaliteten, og det at mange faktisk leser bloggen?

Jeg er ikke perfekt. Og jeg har ikke problem med at folk legger ut temmlig uskyldige bilder, som viser litt kropp! 

Jeg bare ønsker ikke at blogg.no skal bli en ny arena, der jenter føler seg presset til å “vise”seg selv, og gi sexy overskrifter og bilder for å bli en “god” blogg! Der er hvertfall jeg uenig !

De fleste som blogger ønsker lesere. Og mange tar godt imot tips om hvordan man kan få en bedre blogg, og flere lesere. Slik det ser ut nå, er desverre ikke det første og det andre nødvendigvis samkjørt. Det er flere bloggere som gir tips om at sexforkuserte innlegg gir lesere. Spesielt nærbilder av hote pupper og bakdeler. Og mange håpefulle bloggere tester da ut  dette, med bilder og sexfikserte overskrifter. Kanskje det faktisk gir flere lesere? Å, ja, det kan hende.. Men vil du virkelig komme på topplisten på grunn av noen hote bilder?? Eller vil du komme på topplisten fordi folk synest du har en god blogg??

Hvis du velger å komme på topplisten ved å skaffe deg faste lesere, er det mest sannsynlig at du holder deg på topplisten en stund (sålenge du fortsetter å legge ut gode innlegger som folk liker å lese. Eller andre får enda flere lesere)

Om du derimor velger å komme på topplista over natta ved å legge ut nærbilde av den mest spretne rumpa du finner på google, vil du mest sannsylig ikke være der dagen etter. Da må du ut på ny bildejakt. Og kanskje kjenner folk igjen bloggnavnet til slutt, og slutter å gå inn. For de skjønner at det er bare en “lokkeblogg uten noe særlig innhold! Gjerne innlegg bestående av googlebilder uten tekst i det hele. (Med unntak av overskriften da).

Jeg har også lurt endel på; er dette i det hele tatt lov? For det er jo temmelig streng å kopiere bilder fra nettet, også til bloggbruk. Jeg tviler sterkt på at disse bloggerne har hentet tillatelse hos rettighetsinnhaverne? Og for å sette det litt på spissen; hvem vet hva man egentlig deler?? Hva om bildet er spredt av exkjæresten til hun på bildet? Litt ute av mitt topic..  Men dere skjønner greia?

Jeg lurer egentlig bare på om andre enn eg har meninger om dette? Det er få som kommenterer på slike innlegg, hverken positivt eller negativt. Disse innlegga er helt klart laget for å få lesere, ingen annen intensjon. Noen er så ærlige at de også innrømmer det på bloggen sin. Men jeg har ikke sett så mange som stiller spørsmålstegn ved dette. 

Jeg syns det blir bare mer og mer av dette og jeg synest det blir litt feil! Gjerne del eller skriv om du er enig/uenig!

Ha en fin kveld! 

Pus er 12 uker idag!!

Idag er pus 12 uker !! Og da er han offisielt klar for å være selvstendig pus! Å han begynner virkelig  bli tøffere, raskere og jaktinstinket er stort! Alt fra persienner, ledninger til strikkesaker, papirbiter og mitt hår, er kjempespennende bytter! Og langbeiner og møll spesielt!

Tenkte dele noen bilder senere over hvor skuffet en katt kan bli når møllen flyr å setter seg et sted katter ikke når! Så urettferdig at katter ikke kan fly altså!! Han bare satt å stirret i taket og pep utålmodig.. haha!

Jeg tok noen bilder av kattungen før han flyttet til meg som jeg vil dele her. Jeg gledet meg sånn til han skulle komme, og besøkte han hele fire ganger i ventetiden.. Så ble han nå litt kjent med meg også! 🙂 

Jeg ble helt foreslsket i han jeg.. Og det er vel ikke vanskelig  skjønne?

(Jeg skal ikke bare skrive om pus her på bloggen altså.. Men inntil han kan være utepus er han jo en stor del av hverdagen min! Han er jo boktavlig talt begynt å bli en liten villstyring! Og det er litt vanskelig å blogge på samme rom som han, for da sitter han oppå tastaturet, eller prøver å fange fingrene mine når de løper over tastene..  Haha!)

Ok, litt bilder og video av lille pus og hans søsken:

   

   

    

   Så utrolig mye spennende å leke med! Skolisser, nøkler, og alt som beveger seg !!    

                                                                                                                 

    Video av kattungen og søskena hans. Tror de er rundt 7-8 uker her:

    video:1175032310155819227180632656487512n

Videoen er fra andre gang jeg besøkte kattungene! Smelt! Stakkar liten som blir overfalt fullstendig! haha! For noen skjønninger altså!! Rart at ett kull kan bli så forskjellige     En svart, en grå og to spranglepuser med ulikt mønster og farge… Jeg kunne godt hatt alle 4 om jeg kunne! Men spraglekatten min får heller få lov å være sjefen i huset alene. Tror det er best! 🙂

Ha en fin dag! Håper helgen starter bra! 🙂

Liten kattepus ute i den store verden! :)

  

 God kveld! Idag har jeg hatt kattungen med meg på besøk til familie. Og det gikk veldig fint bortsett fra utrolig skummel biltur, som heldigvis var veldig kort! Han sjarmerer jo   alle og blir skikkelig bortskjemt!

Jeg syns katten skal få litt frisk luft selv om han ikke er så gammel. Men det er ikke alltid like lett å “lufte” en kattunge i hans kommende uteområde.. Det innebærer fult fokus, litt løping i fremmedes hager og konstant våkenhet for lyden av bilmotor! Det ble derfor temmelig dårlige bildekvalitet, tatt fra film, ettersom jeg hadde nok med å passe katten og ikke prioriterte å få blinkskuddbilder.

Pus var relativt avslappet ute- begynner å bli så tøff nå iforhold til for få dager siden- haha! Han fanget insekt, undersøkte og gjemte seg litt under biler og presenninger og alle steder et lite nurk som til, og la seg selvfølgelig midt i veien for å slappe av.. haha! Er det et sted man ikke slapper av så er det midt i veien!! Jeg holdt kattungen som regel når biler kjørte forbi (de kjører veldig tregt her i feltet heldigvis).. Men en gang fikk jeg ikke tatt han før bilen nærmet seg, og katten fikk panikk. Han sprang frem og tilbake over veien, mens jeg sprang mellom han å bilen å flirte litt.. for er det noe som ikke er særlig smart når det kommer bil er det vel nett det lille pus gjorde. Men,ikke like lett når man blir paralysert av første møtet med bil! 

Bilen hadde jo stoppet opp, og jeg fikk tak i katten uten stor dramatikk. Men jeg slipper han neppe ut alene helt enda.. Men jeg kan jo ikke lære han at biler er farlig heller.. Han får vel mer fokus når ikke alt er nytt å spennende og overveldende! 

Her er litt bilder fra jeg og katta uti den store verden:

 

Beklager elendig kvalitet..                                                                     
Ha en fin kveld alle! Hilsen meg og pus 🙂

God morgen!

Jeg har ikke sovet spesielt mye inatt! Katten tror visst det er noe spennende under dynetrekket han skal ta. Og han hopper til når det beveger seg. Tærne ligger dårlig ann.. ! Haha. Mulig han må sove på ett annet rom fremover..

I sjutida i dagmorges ville han leke. Det er litt tidlig en søndag morgen? .. Men det er superkoslig også! Han sjarmerer meg i senk. Og han er så kosete, og liker å ligge nært. Maler ofte når han går kos. Så myk! Bare klørne som begynner å bli litt for kvasse til å overraske bein i sovemodus 🙂

Skal prøve å lukke øynene litt til før jeg står opp å kler meg. Er så trøtt! 

Ha en fin dag så lenge! 

Ny venn!

Da har det flyttet et nydelig vesen inn med 4 labber og hale !! For en sjarmør av en kattunge! Så utrolig hyggelig å få et nytt familiemedlem!!! 🙂

Jeg har nå vasket gulv, satt sammen et lite klorestativ med dusk og lagt meg i rent sengetøy.. Det ble så stilt at jeg hører klokka tikke.

Jeg hadde planlagt å skrive et blogginnlegg mens vi “slappa av” på kvelden hjemme.. Men det har blitt lite avslapping før nå. Litt vanskelig å konsentrere seg om å skrive når også telefonen kan være spennende objekt å “ta”.. Haha! Her er visst ikke tærne trygge under sengtøyet lenger!

Kattungen er bare ca ti uker å litt mindre enn anbefalte 12. Men pga ulike omstedigheter ble overleveringen tidligere, og det går sikkert helt fint!. 

Det føles litt brutalt når man skal skille kattungen(e) fra mammaen sin. Jeg hadde grudd meg litt til det faktisk. Og jeg håper mammaen takler det fint! Kjøpte noen blomster på veien til katteeigeren, men følte jeg fikk så mye. “Takk!” var så lite mot denne fantastiske katten!

Jeg fikk skyss til og fra, slik at jeg kunne holde og stryke på katten på den ” skumle bilturen” Det skar i hjertet med redde, lyse “mjau” på veien. Men etter en forsiktig start i nytt hjem, begynner han bli litt mer kjent og forhåpentligvis tryggere. I starten var det tryggest under senga..!

Jeg har valgt å la han bli vant med få rom først, så ting ikke blir for overveldende. Og jeg vil være i nærheten.. Så det blir ikke opphold i bilen ikveld som i går 😉 Egenlig lenge siden jeg har holdt meg hjemme stort annet enn for å sove. Så blir en liten overgang for meg dette her..Å en fin annledning til å komme igang med komposisjonsleksene mine. For av alle ting har jeg havnet på (musikk)komponeringskurs!..Og det nærmer seg!

Nå ligger kattungen helt inntil meg å sover.. Smelt! Jeg tror jeg holder på å få meg en ny venn!!

Ha ei god natt! 

(Ps! Bildet av kattungen er tatt en dag jeg besøkte kattungen. Har besøkt han flere ganger i de lange venteukene) 

 

God kveld!

 Av alle rare steder å oppholde seg et par timer på fredagskvelden- ..i bilen! Og nei, jeg har ikke noe fult hus hjemme jeg tar en pause fra. Jeg bor alene- ingen barn, ingen feriegjester.. Og jeg har heller ikke motorstans eller gått tom for bensin..

Jeg funnet ut at bilen er et ypperlig sted. Jeg slapper sånn av! Her på mellomstasjonen mellom hjem, venner, besteforeldre, skog, mat og aktiviter.. Å kjøre til en utkant, der det er helt rolig, bare lyd av sjø og vind. Eller se på ” livet” av mennesker som passerer..

Ok, allerede her har jeg sikkert mistet lesere, i all min rarhet.. Haha! Og til mitt forsvar.. Jeg sitter ikke i bilen hver fredagskveld altså 😉 

Men jeg har funnet ut at å svinge innom å kjøpe mat, drikke (kaffi) for så å sitte å surfe på mobilen eller lese i ei bok..i bilen.. Det er ganske fint, og får meg til å koble helt av.

Jeg fikk kjøpt meg bil ( igjen) for noen måneder siden, etter å vært uten bil ca ett år. Og den har virkelig gjort stor forskjell i livet mitt! For en frihet det er.. !! Spesielt på et sted der tbane, bybane og trikk ikke eksisteter. Kanskje føler man seg mindre alene også..Ikke at jeg føler meg spesielt ensom. Men jeg bor alene, og jeg blir litt gal om jeg ikke kommer meg ut. Ut på besøk, smal talk med folk på butikken, kafebesøk.. Men for all del, jeg liker også avogtil å være alene. Og som mange andre er jeg litt avhengig av sosiale medier og internett!  

Men apropo å bo alene..!  Imorgen skal jeg vise dere en  fantastisk skjønning med 4 labber som skal flytte inn hos meg! Det gleder jeg meg veeldig til. Og veldig spent..!

 God natt til alle fra mellomstasjon min. Snart må jeg hjem å sove. Og jeg gleder meg til imorgen! 🙂

 

Sommerdag i vest!

Da var det sommer og sol. Lyden av glade barnestemmer og båtmotorer høres over den lille stranda og det stille, glinsende havet. Hva kunne vært et bedre sted å starte en blogg?

Alt blir så mye vakrere på dager som dette. Og ettersom fåtalls dager har bikket over 20 grader her vest i sommer synes jeg det er ekstra flott her ved sjøkanten. Endelig kunne jeg ta på shorts!!

Barn bader, som seg hør og bør på en sommerdag. Men det må være isksldt i vannet!! “Bølge bølge bølge” roper de idet en liten båt råner forbi stranda! Jeg kjenner meg så altfor godt igjen. Som liten og øyboer, var bølger og båter krydder i hverdagen, spesielt på hytta. Dess større båt og bølger, dess bedre! Jeg hadde tilogmed ei bok på hytta der jeg skrev ned navnet på båter for så streker o.l. hver gang de gikk forbi. En svunnet tid antar jeg. Å skrive ned bilnumre og båtnavn.. Men hadde man lite å finne på, var det å finne opp aktiviteter selv. Noen leker tenker jeg enda at jeg og vennene må være de eneste som lekte. Som fargeleken. Det å sitte lenge å gjette hva farge den andre tenkte på, med egne spillregler. Kanskje andre også har leker de har funnet opp, som kanskje holder på å glemmes? 🙂 

Håper det blir flere slike solskinnsdager! Det er varmer kropp og sinn! Ha en god dag!#sommer #sol #vestlandet #sjø #klartvann #tangogtare