BABY PÅ VEI?

Her har jeg en skikkelig avslapningskveld. Jeg er litt sliten idag og har lest litt blogger og lagt meg på senga med sjokolade, brus og serie! Høres det ok ut? Jeg må si jeg har trivdes godt i eget selskap idag – uten å ha pratet med noen. (Utenom kattene da, de prater med meg og vil ha oppmerksomhet, og Nille vil inn og ut).

Nå har jeg kun EN episode igjen av serien The Affair. Så det er planen å se serien ferdig ikveld. Og jeg skal ikke spoile for mye – Men for fy søren så frustrert jeg ble de to forje episodene!! Jeg får jo bare lyst å gråte her, haha. Min favorittkarakter går det ikke veldig godt med akkuratt nå, selv om jeg må si jeg ble veldig stolt av karakteren i episode ni. Men ….! Jeg kunne sagt mye, men da spoiler jeg, så lar det være.

Ellers så troor jeg at jeg vil ha nyheter å dele snart om noe jeg prøver ikke tenke på ALTFOR mye nå. Vertfall ikke det hele tiden for da blir jeg bare superstressa! Men det handler om det overskrifta hentyder og ett tantebarn…! Kanskje har hun kommet allerede? Kanskje kommer hun snart?

 

HÅPER DERE HAR EN FIN KVELD!

<3

18 kommentarer

Siste innlegg