Min kveld ble slik! Håper dere har en fin kveld?

Licensed from: LUM3N pixabay.com

Da var lillejulafta over, og det er bare å vente på den store dagen! 🙂 Imorgen må jeg nesten tidlig opp for å prøve å få gjort noe før askepott begynner. For askepott må man se, eller blir det vel ikke jul?

Ellers idag har det blitt noen tårer. Jeg forbinder denne dagen med min mormor som har bursdag lillejulafta. Så omtrent alle lillejulafter fra jeg gikk i bleie har jeg vært på besøk der på denne dagen. Vi hadde veldig nært forhold, og jeg savner henne utrolig mye. Dette blir andre jula uten henne. Og når jeg strikket sjerfet til min morfar ferdig idag (min mormor lærte meg å strikke, og vi satt i timesvis sammen å skravlet, drakk kaffi og strikket) så er det klart jeg kjente ekstra på savnet.

Nå har jeg kun en strikkegave som ikke er ferdig! Jammen er jeg ute i siste liten..!!

Kvelden kan jeg takke min gode venn og tidligere kjæreste for at ble fin. Det var så godt å være med en som virkelig kjenner meg så godt ikveld, og koselig å bli invitert på middag. Vi såg alene hjemme 2 på TV. (Med ett lite avbrudd – “Grevinnen å hovmestern har begynt!!”) Alene hjemme er min tradisjon på lillejulafta, sammen med kvelden før kvelden og grevinnen og hovmesteren. Og det var veldig koselig å se Alene hjemme med noen idag. Men er det ikke utrolig at en film på ca 1,2 time kan vare i 2 timer og 50 min på grunn av reklame?

6 kommentarer

Siste innlegg