For å få flere klikk kan man ty til disse tipsa!

Licensed from: adamkontor pixabay.com

 For å fortsette å blogge på blogg.no må man ha klikk. Hele blogglisten baseres jo på sidevisninger. Men hva kan man gjøre for å få klikk? Jo man må ha de riktige temaene, de riktige bildene og de riktige overskriftene. Så her er noen clickbites som garantert slår ann:

– “15 år og gravid”.. Da går bloggen som det suser.. Men den er litt for sen for min del. Og leserne vil trolig avsløre en pensjonist som prøver seg på denne overskriften kun for lesere. Men er du 15 og gravid; Velkommen til blogg.no!

– “Legger meg under kniven”. Blogg.no burde ta patent på denne frasen. Det er klikkgaranti. Og blogg.nos lesere elsker det. Da vet fjortenåringene hva de skal ønske seg til jul når de er atten. Greit å få litt inspirasjon. Det eneste er at jeg ikke har så veldig lyst å bli kuttet opp i juleferien.

– “Jeg var på fest med Kim Kardeshian”. Det funker alltid å dra inn en kjendis i overskriften. Dess større dess bedre. Men for min del er det særdeles få kardeshians å gå på fest med her på “bondelandet”. Lykke til på kjendisjakt. Prøv gjerne en avstandsselfie med en intedanende kjendis heseblesende på juleshopping i bakgrunnen. (In the sake of saving your blog.)

– “Jeg tar ut silikonen” Søren heller! Jeg har ingenting å ta ut :/ Men har sjønt det er interessant å lese om å ta ut silikonen, og i tillegg applauderes det stort! Bedre å ta silkikon og ta det ut, enn å ikke ta silikon.

“Jeg er med i neste års sesong av Paradise hotel”. Med denne nyheten er du garantert både bloggerplass og toppbloggerplass etter deltakelse. Men jeg er for gammel til å være med på det programmet. Og egentlig er tanken mer ett mareritt enn drøm tror jeg. 

Valg av bilde:

For å få flere klikk kan du poste bilder av kløft, rumpe med g-streng og helst operert rumpe! Rumpe er kjempein på blogg.no. Og man må strekke kroppen på bildet med armene i været og få rumpa i best mulig sprettposisjon. (Jaa, jeg har vært lenge på blogg.no). Og illustrasjonen min øverst i innlegget er ett forslag nå i juletida. “Nå er det tid for å pynte juletreet”. Bare finn frem den røde g-strengen!

Hva synest du om clickbites lignende som de skrevet over? 

Er du flink til å få fengende overskrifter? 

(Å blogge om sin hverdag uten å være opptatt av lesertall, og å blogge for mest mulig klikk og clickbites er to ulike verdener. Hvertfall hvis det skal være clickbites hvert innlegg som noen få toppbloggere kjører på med)

20 kommentarer
  1. Ler så jeg griner! Du har slått hode på spikeren. Det er to vidt forskjellige verdenen og veldig synd det ikke blir satt pris på at det skal finnes noe å lese for alle. Alle som ønsker burde få muligheten at være med over. Jeg heier på deg! 🙂

  2. Helt enig i det du sier! Jeg klikker aldri på innlegg med slike overskrifter, for jeg vet så altfor godt at det bare er tull. Da jeg gikk på journaliststudie lærte vi masse om hvordan vi skulle lage overskrifter som er ganske clickbait- aktige. Så det legges stor vekt på overskrifter! Litt annerledes med aviser, men fortsatt!
   Når det gjelder blogger så mener og tror jeg at hvis du er flink til å skrive og har godt innhold, så kommer leserne tilbake fordi de vil, ikke fordi man har en provoserende overskrift

  3. Haha, jeg må bare le, dette innlegget er virkelig “on point”! Slike overskrifter som virkelig ikke har noen sammenheng med innholdet synes jeg dessverre svært lite som, rett og slett fordi det ikke er noe sammenheng. Jeg synes det går så langt som å lure leseren trill rundt..!

  4. He he, Vet ikke helt om jeg hadde fått så mye klikk hvis jeg hadde stilt opp i trusa slik. Kanskje skulle gjort det 😀 Da hadde det kanskje blitt furore i stedet. Den halvgamle teletubbie bestemora kler av seg for å få klikk . Humrer her jeg sitter og tenker på overskrifter.

  5. He-he, ja sprett-rumpe kan jeg hvertfall glemme. Og silikon og alt det der.. Her sagger det bittelitt etter jeg rundet 40…det begynte da 😀 ha-ha. Nei, jeg liker å skrive om det jeg føler VIL UT, så jeg satser på det holder. Og jeg liker å ha konkurranser og utfordringer som gjør at folk føler samhold. Hatt mange rare utfordringer på bloggen, har hatt foto-konkurranser, høstutstilling, “catwalk”, alt jeg kan tenke meg av rare ting som vi kan “finne på ” sammen. Det har jeg kost meg med, fordi jeg liker å være kreativ. Og det har fungert sånn at vi har blitt en liten GJENG, som har fulgt hverandre. Jeg får aldri MANGE lesere av det, men jeg har fått en del sidevisninger , uten at jeg har tenkt at det var noen GREIE. Og det er først nå siste måneden det er DET som har telt for å komme på blogglisten. Før var det lesere. Så da var jeg alltid langt utafor enhver liste 😀

  6. Homemadebyf: Hehe, tusen takk! Så bra jeg traff noe gjenkjennelig! 😉 Jeg liker selv godt små blogger, hobbyblogger og hverdagsblogger. Og jeg håper så sterkt på at folk får fortsette med bloggen. Tusen takk for støtte! <3

   Håper du har en fin kveld! 🙂

  7. Rita: Haha! Det hadde vært litt av en overskrift! Du hadde sikkert fått noen klikk 😉 Men det finnes sikkert mer familievennslige måter å få sidevisninger på 🙂 Du får finne frem juletrusa og tenke på det, hehe! 😉

  8. Henriette: Så bra! 🙂 Det må være spennende å gå på journalistikk og lære om overskrifter og clickbites!
   Er noen få blogger jeg har følt meg “lurt” av. For clickbites er en ting. Men clickbites som ikke stemmer med innholdet er ikke noe heldig!
   Enig i at for å få lesere til å komme tilbake må man også skrive bra.:-)

  9. girls with no job: Hehe! Så godt jeg traff noe gjennkjennelig! Men drt er jo tragikomisk at det er sånn clickbites funker på blogg:-)
   Jeg er så enig i at å lure leseren med overskrift som ikke stemmer med innholdet er missvisende og uheldig. Gjør man tror jeg man kan miste lesere og irritere endel som klikker seg inn!

  10. frodith: Haha! Du er jo veldig vakker da! Rumpa burde streng tatt ikke være det som får en blogg opp å gå uansett:-)
   Jeg synest det er utrolig positivt at du holder konkurranser og ting som samler bloggere jevnt utover hele året! Det tror jeg mange setter pris på. Og du er en initiativrik og kreativ person som samler. En viktig rolle!

   Jeg har har også flere sidevisninger enn lesertall, mye på grunn av kommentarfeltet vil jeg tro. Om det er en bra ting at topplisten nå går på visningstall og ikke lesertall det vet jeg ikke. Men det kan jo gangne noen av de aktive med aktivt kommemtarfelt, og det synest jeg er fortjent. Men mulig det blir mer clickbites fra noen også. Veldig moro du er på topplisten! Den plassen fortjener du!

Siste innlegg