RARITETER/ JEG TROR DETTE PARET VINNER LOVE ISLAND

God kveld! Jeg tenkte å lufte noen overfladiske tanker jeg 🙂

1. Overfladisk. Selv om det bobler over inni meg nå for å brette ut hele livet på bloggen ikveld, så kommer jeg til å prøve å holde meg på ett litt overfladisk nivå idag. Og det er så deilig å også kunne prate om det overfladiske også.

2. Love Island. Jeg ser love Island omtrent hver kveld og synest det er facinerende studie i mennesker, hehe! Jeg sitter jo å tenker “Hvem passer sammen, og hvem passer ikke sammen av parene. Og hvorfor.” Og for å ta min konklusjon av parene superkjapt, så vet jeg ikke om jeg har troa på noen sålangt. Og det er kun en uke igjen til finalen.

Jeg synest det har vært for lite utvalg deltakere, og at det virker veldig tilfeldig hvem “nye” som kommer inn. Og desverre så matcher jo nesten ingen av “de nye” i personlighet og kjærlighet ved første blikk med de som er på love island fra før. Så det blir nesten litt kjedelig. Parene er liksom “satt” selv om “ingen” av de er supre matcher. Og nå tørr de muligens ikke bytte partner uansett, fordi alle vil vinne?

Jeg synest Martin virker skjønn. Men jeg må bare flire av alt styret med Magnhild og dette dramaet (som sikkert brukes for det det er verd av produksjonen). Jeg har tvilt litt på om Ellinor og Christian er bra match, men de er vel de det nærmeste til å vinne? Jeg klarer ikke å se på Morten og Andrea som at de har noe ekte, selv om man ikke vet hva de føler selv. (Mulig jeg er forutinntatt også ettersom jeg misstenker bloggerne som er med for å være med for følgere (med kjærlighet som bonus)). Andreas og Silje passer visuelt, noe som er rart å påpeke ettersom Andreas vil ha en “instavennlig jente.” Men jeg mener bare at begge er pene, blonde og fin høydeforskjell. Meeen, det er jo helt uvesentlig i ett lykkelig forhold. Og jeg er usikker om de vil få det til å funke.. Maybe. Og Bruna og Niclas tror jeg ikke veldig mye på som kjærester dessverre. Så enten blir det E og C, selv om jeg tror andre kunne matchet dem bedre, ellers må det komme en ny person inn og skape stormende forelskelse på slutten. Martin og Anne Marte er for tidlig å si noe om.. 🙂 Og til deltakernes forsvar, det tar jo ofte tid å bli kjent og bli forelsket. Og noen ganger prøver man, men det er ikke riktig! ..Så min konklusjon er at dersom ingen nye kommer inn å tar noen med storm, eller Martin og Anne M går bra, så vinner nok Ellinor og Christian tror eg. Hva tror du?

3Regn regn og atter regn. Jeg hører på regnet og lurer på om det egentlig vært en eneste dag uten regn denne måneden? Det har ikke det? 🙂

4. Vasking. Jeg har vasket gulv idag jeg (flink?) etterfulgt av en god dusj, og i seng tidlig. Og jeg er stuptrøtt kl ni pluss. 

5. Sjokoladekjeks. Jeg har så sykt craving på sjokoladekjeks. Sånn safarilignende. Og jeg har spist to store pakker denne uka, og spiste nett opp siste rest av siste pakke. Og nå har jeg seriøst abstinenser for mer!! Finnes ett take away emergenzy sjokoladekjeks tekefonnummer? Hehe..

6. Flått. Jeg haaater flått. Og det er ikke lett å være en person når man både skal holde katten, ta bort den lange pelsen mens katten ikke vil være i ro og fjerne hele flåtten. Er det andre med langhårende husdyr som kjenner til utfordringen? Og kan katter/hunder få borelia eller lignende?

7. Videoen. Etter at jeg postet sist innlegg, og jeg såg gjennom filmen, så må jeg si at den hjemme alene dansingen var mye verre enn jeg trodde. Det var sykt dårlig faktisk!! Så enten må jeg øve på skillsa, eller ha gardinene igjen. 😉

HA EN FIN KVELD! TAKK FOR DU STAKK INNOM! HÅPER DU HAR DET FINT <3

 

0 kommentarer

Siste innlegg