Alle burde ha en slik! :-)

En som har betydd mye for meg de siste åra har bursdag idag! 

Det er en person som jeg elsker å prate med. En som jeg synest har utrolig mange gode sider. Og som har gode verdier. En som jeg kan samtale om alt fra love island og blogg til politikk med. Og som ofte gir meg noe å reflektere på etterpå. Inpirasjon og nye inputs.

Jeg synest det er så befriende å kunne prate med noen om alt. Morsomme ting. Hverdagen. Dype temaer. Ja hva har vi ikke pratet om?  Det jan jo være alt fra mat, film, veganisme, miljøvern, biler, pride – homofili og transer, nyheter, noe morsomt på tv.. Og jeg lærer stadig noe nytt.

Det er virkelig ikke alle man kan prate så fritt og dypt og lett med om alt. Og kanskje leker like barn best? Selv om det er nok av ulikheter og ting man er uenige i også. Og jeg tror neppe blogg hadde vært hans interesefelt uten at jeg hadde dratt opp det temaet. 🙂 Men mange verdier og interesser er like. Og det jeg egentlig prøver å formidle er at jeg setter så utrolig pris på å ha hatt en slik person i livet mitt de siste åra. Og jeg håper alle mine lesere har minst en person i livet som de kan ha gode og interessante samtaler med. For det er så utrolig viktig! 

“Gratulerer med dagen!! Setter pris på deg og ønsker deg en kjempefin dag! Løøve!”

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg