Love Island Norge vs/Love Island uk.

Jeg har fulgt med på den norske versjonen av Love Island. Ett nokså uskyldig dating- realityshow. Men idag kikket jeg på første episode av den engelske versjonen. Og det var jo veldig annerledes! Og det skjedde seriøst nesten mer på en episode enn sålangt i den norske episode 14, haha!

Det første jeg tenkte når Love Iskand uk startet var “woow!! Der var det jo myye kjekkere gutter! Utrolig pene modell muskelbunter med vakre ansikt og fortyllende øyne” Rike menn. Og handy menn. Mens de norske guttene er pene nok altså.. Men ikke aaakuratt det samme..dere sjønner. Mer gutter du møter på byen. Normalt pent utseende. Jentene derimot synest jeg var litt likere i sjønnhet i de ulike versjonene. (Ble de norske jentene som meldte seg på live island litt skuffet etter å ha sett den britiske utgaven?)

Ett par minutter inn i programmet sank midlertidig fort beundringen for de britiske gutta!

En player som skiftet ut jenta hver gang en ny kom inn. ..En av menna hadde ligget med 3-400 damer. En annen hadde ligget med 6 jenter på en kveld.. Osv.. osv.. Og førsteinntrykket var at de ikke var altfor empatiske. Så hadde de norske gutta stått ved siden av, hadde jeg sannsynligvis valgt dem for varig kjærlighet..

Ellers var det høyere tempo i den britiske. Og jeg fikk helt vondt av jenta “ingen ville ha”. 

Plutselig føltes den norske versjonen og deltagerne så mye snillere. De gir liksom alle en sjanse, vertfall i starten. Og ja, jeg vet det er reality. Og den britiske versjonen ER nok bedre reality. For det er høyere tempo, mer intriger, mer eyecandy og playere. Men jeg føler det er to helt ulike serier ut fra samme konsept. Og for noen tror jeg den norske versjonen kan bli litt kjedelig og treig. Men jeg liker absolutt den norske best ut fra det lille jeg såg av uk. Men antagligvis spiller det inn hvilken man fulgte med på først.

Det er jo litt interessant med matching og kjærlighet. Tror dere noen norske detltakere finner varig kjærlighet gjennom ett realityprogram? Det nye tinder.. 

 

HVA SYNEST DU OM LOVE ISLAND?

4 kommentarer

Siste innlegg