Nillepus fyller sitt første år!!!

Jeg må se om jeg får tatt ett bursdagsbilde med bursdagsbarnet idag! Og de tre nyfødte søskena. (Høres ut som jeg driver oppdrett av katter her, men jeg hadde “bare” to katter frem til p pillene til pus ikke hadde gjort nytten. Og nå har jeg fem katter, som var langt fra planen og ikke passer særlig bra nå.. Det føltes helt katastrofe faktisk.  Men man må prøve å gjøre det beste ut av det og være positiv. 

For å være ærlig angående Nilles dag idag er jeg en smule usikker på om Nille faktisk har bursdag idag. Og jeg klarte ikke finne den opplysningen som kunne hjelpe meg å bli sikker. Så egentlig burde jeg  sunget bursdagssang som i sangen om Bamsefar (hakkebakkeskogen)”Fyller år omtrent på denne tida”. Hehe! Nei.. Jeg tror det er riktig dag, og skal lete videre etter infoen som gjør meg sikker 🙂 Så kattebursdagene kommer på rekke å rad nå på forsommeren. Pus blir tre istarten av juni !!! Jeg fikk hun i august, to dager etter jeg startet denne bloggen tror jeg. Så på en måte var det hun som motiverte til blogging 🙂 

De minste kattene er jeg nokså sikker har bursdag 16 denne måneden. Jeg slapp Pus inn tidlig på dagen etter at hun hadde vært lenge ute. Og hun fikk mat drikke, og mye skjedde den dagen for min del, så jeg såg ikke etter Pus før jeg sovnet på kvelden. Så jeg er litt flau når det på 17 mai hadde komt kattunger uten jeg hadde vært med henne, og som dårlig matmor. Men selv om det er ett usikkerhetselement om de ble født 17, tror jeg det var 16… Er det fælt at jeg ikke vet det sikkert? 

Jeg er ikke hjemme nå. Og har ordentlig dårlig samvittighet for å ikke være med burdagskatten . Får prøve å gjøre det godt igjen ikveld 🙂

Dagens prosjektide.  De hadde ikke heklenål i stor nok str der jeg kikket etter det. Kan jeg finne en pinne og spikke og pusse en heklenål selv?

Det øverste bildet er fra idag på valevåg. 

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Siste innlegg