10 grunner til hvorfor du bør se det kongelige bryllupet i Storbritania imorgen! :-)

 

Jeg gleder meg som ett barn til å se på kongelig bryllupet i morgen. 🙂 🙂 Og muligens er jeg mer interessert i kongelige enn de fleste andre, men jeg tror dette er verd å få med seg for dere også. Jeg hadde utrolig lyst å reise til England denne helgen. Derpå jeg er litt lei meg for jeg ikke kan det. Men jeg skal se det på TV. Og jeg er faktisk litt spent.. Men for dere som ikke er like engasjert, her er noen grunner til å skru på Tv mellom 12 og 13 imorgen:

1. Ett kongelig bryllup er historie. Det er stort og det er folkefest. Dette bryllupet blir også det siste store kongelige bryllupet på lange tider (blant de kongehusa folk flest i Norge kjenner best til). For det blir noen år til neste generasjon gifter seg.. 🙂 

Dette bryllupet skriver historie på flere områder, og Harry og Meghan var tatt flere egne nyskapende valg. (Gjesteliste bl.a)

2.  Meghans bakgrunn. Det er faktisk en stor ting at en kvinne med afrikanske røtter (afroamerikans mor) giftes inn i det tradisjonsrike britisk kongehus. Dessuten er Meghan en foretningskvinne, grunder, har vært gift før, og er en suksessfull kjent skuespiller. Så dette er ikke et kongelig tradisjonelt valg av parner. I tillegg er hun ikke britisk (kongefamilien i Storbritania har nesten alltid valgt britisk ektefelle eller blått blod). Meghan er Amerikansk, fra California 🙂

3. Brudekjolen! Kanskje mest interessant for den kvinnelige andel av befolkningen og spesielt interesserte menn. Men det ryktes at det blir en brudekjole som skiller seg ut fra tidligere. Og designeren er hitil ukjent, men er nokså sikkert britisk. Meghan Markle kommer til å se nydelig ut. (Hun hadde setr nydelig ut i ett laken også da…)

4. De skal ha 10 brudepiker og brudesvenner, deriblant William og Kates to eldste barn. Og de kommer til å bli så søte 🙂

5. Dronning Elizabeth vil selvfølgelig komme i bryllupet. Hun er tidenes lengssittende monark, og jeg har mye respekt for henne. 

6. Det blir moro å se alle gjestene og kjolene. Alle kjendisene og de stastlige kledde kongelige. Og ikke minst de rare hattene..

7. Jeg tror det blir ett vakkert øyeblikk når vi for første gang ser Meghan kommer inn i følge med Prins Charles. (Jeg håper ingen tenker hardt om Markles far. Han har sikkert en god grunn til hvorfor han ikke tar oppgaven, selv om det har vært mange rare rykter. Siste nytt var helseproblem).

8. Jeg tror det vil gi mye stemning å se folkehavet og hestene. Vognene. Når brudeparet møter folket! Og selv om det nok er annerledes å være der enn å se det på Tv håper jeg vi får litt stemning.. Og en funfact,  Der brudeparet kommer ut og kysser, der skal publikum bestå av mennesker fra det britiske folk som har gjort noe bra for andre. Og er det ikke fint at akkuratt de får invitasjon. De som gjør livet bedre for mange andre, gjennom frivillighet og veledighet.

9. Kjærligheten og romantikken er verd å sku på Tv i seg selv. Jeg kommer nesten garatert til å grine kjenner jeg meg selv rett.:-) Giftemål er vakkert! Og så blir det ofte rørende, selv om man ikke personlig kjenner ekteparet.. Er det andre som synest slikt er rørende?

10. Og sist men ikke minst, Prins Harry. Er vi ikke alle litt glade i prins Harry. Den prinsen mange ungpiker ville gifte seg med.. Tenåringsvillstyringen. Og mange var veldig glad i hans mor, og fikk ekstra hjerte for Harry etter han så tidlig mistet henne. Så hvem har ikke ønsket denne flotte prinsen det beste. 

 

Fikk du lyst å se Prins Harry og Meghans store dag? Starten på deres kongelige ekteskap.. for å si det ordentlig romantisk 🙂 

HVA ER DU MEST SPENT PÅ? (Om noe da.. hehe!)

#kongeligbryllup #meghanharry #royalwedding2018 #royalwedding 

0 kommentarer

Siste innlegg