Ti morsomheter and thing on my mind idag! :-)

1. Gårsdagens blogginnlegg ble årets mest leste på min blogg (ila en dag).. Er det ikke litt utgjort at de blogginnlegga man legger mest tid og sjela i leser “ingen”. Men nevner man Isabell, eller “the ulitmate guide til å komme på topplista”..Svitsj svatsj- lesertallet flyr…? Så for å toppe dette på leserstatistikken må jeg nesten vise puppene imorgen! 😉 Det blir bra!

2. Jeg var på besøk hos en venn i formiddag, og Real housewifes var på en stund. En av disse fruene fikk en superfancy bil til bursdagen, med sånn amerikansk sløyfe på. Ser dere for dere hva jeg mener? Så jeg utbrøter (ettersom jeg har bursdag på lørdag) at jeg ikke skal være så kravstor, men ønsker meg min gamle bil til bursdagen! Og min venn svarer, spøkefult “Jeg kan jo sette en sløyfe på da! Den står nå bare der”! (Hahaha! Var ikke akkuratt det jeg mente da. Jeg vil at den ikke bare skal stå der. Tjihi).

3. Dagens “diskusjon” hos min venn iformiddag var som følgende. Han fylte Kaffikoppen, og så sa han at han gikk på do.  Han var iferd med å gå på do med koppen i hånda, og jeg bare “Eeeh, med kaffi?” Så spørsmålet til dere er, hvilken side står dere på? Er det normalt å ta med kaffien på do? Jeg satte neste min i halsen for føler det er “No no no no! Ikke mat og drikke med på do!! Hadde aldri falt meg inn å sitte å do my things å drikke litt kaffi” Hehe! Morsomt!

4. Det ser ut som jeg slipper være alene på bursdagen i år! Yeeeeey!!!!!  De siste åra har bursdagen vært kjip, men ifjor var desidert mitt livs verste bursdag. Satt alene hele dagen å gråt. Men tørr ikke ha forhåpninger enda! Blir utrolig glad om jeg får selskap og kanskje får oppleve noe. Trenger ikke være så mye. Men hyggelig om bursdagen skiller seg litt ut fra alle de andre dagene. F eks ut å spise, reise til nærmeste by? Gå på konsert eller kino. Overnatte om det går. For det er såååå lenge siden! Lørdag er fin dag å ha bursdag på! 🙂

5. Idag er Pus sin “få pille dag”. Og det slår nesten aldri feil at DA er hun ikke alltid å se. Kanskje hun har notert i kalenderen sin at det er dagen hun får ekkel pille i maten, hehe? Uansett, det er styr med sånne piller. Jeg  tok pause selv fra pillestyr, og hater huske på slikt. Er fult i hodet fra før. Og nå er det pus jeg ikke må glemme! Men heldigvis bare en gang i uka. I wish det var en gang i måneden.

6. Jeg var innpå Nelly idag. Og tror det var flere år siden sist. (Bør man ikke ha noe, bør man ikke gå inn..) Men det ER lov å ønske seg noe. Og min bursdag er min unskyldning til kikke litt. Det var ett plagg på tilbud til rundt rundt 150 jeg tror hadde blitt så fint!! Angående farger. Jeg ville valgt noe hvitt eller rødt til våren. Evt grønt, blått tror jeg. Knasj! Jeg håper å få noen nye kler nærmere sommeren. For hvem liker ikke noe nytt til sommeren??  Våren gir vertfall meg mer abstineser der. Men salgt er fint om man må være forsiktig. Pinterest inspobilder (hvitt):

Jeg synest badetøy er så moro, selv om jeg vel aldri har bestilt det! Det er bare at det er det vanskligste klesplagget å se for seg hvordan det vil se ut på MEG. For de fleste modellene ser så smashing ut, har tigh gap og store pupper iforhold til at de er tynne. Og jeg tror mange bikinitopper desverre vil se helt annerledes ut på andre kroppfasonger, og de som ikke har silkon eller naturlig store bryst? Men jeg skal ikke klage. Jeg passer mye. Jeg bare synest bikini er vanskligere, og toppen må nesten prøves.. (Hvis du ikke alltid har samme kjede og har prøvd før).

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22: Actress Natalie Portman attends the 2015 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/WireImage)

7. Angående hvitt tøy og “looking smashing in white.” Natalie Portman, som btw var på Ellen idag! Liker så godt den skuespilleren (og Ellen). Jeg har begynt på Annihibition! (Netflix) Interessant. Men jeg er så lettskremt på science ficton. Kanskje noen av dere har sett den? Jeg skal ikke spoile.

8. Dagens lattis (desverre på andres vegne idag. Så håper han selv tar humoren) er illusjonen (synsbedraget av lys skygge) på Harry Styles bukse. Denne. (Link til side 2) Hehe! 

 

9. Det kommer rosa Kitcat sjokolade! 

Jeg fikk sååå lyst på den sjokoladen!! Den er visstnok “naturlig rosa”.. Så vet du det!

10. Jeg kommer ikke på ti. Er ikke det typisk??. Hvis man har tenkt å ha topp ti liste og får blackout etter ni… Og hvis man da skriver overskrift med topp NI høres det uansett ut som.. “Hun fikk blackout etter ni”.. Hehe! Men det var egentlig en ting i seg selv.. Var det godkjent som punkt ti?

Ønsker dere en fin dag! 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg