LAGE JULEGAVENE SELV? FLERE IDEER, DEL 2

Har du vurdert å lage julegavene selv i år? Kanskje du tenker at hjemmelagede gaver tar for mye tid og ikke er “godt nok?”Jeg ønsker å dele noen flere gaveideer til ting du kan lage selv til jul. Mitt forje innlegg og ideer kan du lese HER.  Der finner du ideer som mulig tar litt kortere tid enn forslagene i dette innlegget. Håper du finner inspirasjon! 

 

1. FOTOALBUM

Du har sikkert mange bilder på pcen du aldri har fremkalt? Kanskje ligger det hundrevis av bilder der av deg selv der sammen med bestevennen helt fra barneskolen og til voksen alder? En ide til julegave er å lage ett godt gammeldags fotoalbum. Klippe, lime og skrive. Dette tar litt tid, men er såå koselig å få! Å det er en gave som vil glede igjen og igjen. 🙂 

Bildet er fra Pixabay. – free photo images.

 

2. HEKLEBAMSE 

Har du noen barn du bil hi julegave til? Det finnes mange hekleoppskrifter på nett på søte kosedyr. Jeg falt veldig for denne sauen som jeg fant HER. Var den ikke søt?? Tenk å få en slik til jul da??

Det finnes også mange gratis oppskrifter som har ulik vanskligetsgrad. Noen kosedyr er avanserte å lage, mens andre er veldig enkle. Jeg prøvde å finne en gratisoppskrift på elefant, og fant en kjempesøt amigurumibamse jeg vil dele med dere som dere finner HER

 

3. FUGLEHUS

Fuglehus eller fuglebrett er veldig kjekt å ha, og tillegg til å mate fuglene kan man da sitte å glede seg over å se på de søte fuglene. Hehe, jeg synest ihvertfall det gir glede! Og jeg er veldig glad i kjøttmeis!  Å lage fuglehus er ikke så veldig vanskelig, og man kan bruke sin egen fantasi til å gjøre det akkuratt som man vil. Men det kan jo være greit med litt inspo og veiledning, derfor har jeg er funnet noen bilder og linker.

 

Bildet over er fra aktivitørfaget

Bildet over er fra ut.no

Noen tips til bygging finner dere HER  (fuglehus) og HER (fuglebrett).  Jeg håper noen får lyst å prøve!

0 kommentarer

Siste innlegg