Hotel Cæsar stopp og meg som pensjonist

Det ☔ regner ☔ og regner og ☔ regner. Å jeg har kaffi (Mmmm) en ny bok og nypålagt neglelakk. Imotsetning til sist, da jeg var særdeles fornøgd med egen innsats på neglelakkfronten, har det vært litt katastrofe idag. Lakken ville liksom ikke tørke. Og jeg klarer sjelden å ikke komme borti noe denne tiden. Så det ble reparasjon på reparasjon, og neglelakk som nesten skled av. (Skjønner dere greia?) Så etter en times tid med lakk, tørk & fiksing, kunne godt noen si at det ser “kjeempefint ut;)” hehe!

Regn er litt herlig nå når jeg slipper å være ute i det. Jeg liker lyden. 🙂 En behagelig lyd. Lyd av noe friskt og rent? Å det er jo ikke sjeldent det regner her i traktene. (Btw. Jeg husker at jeg avogtil ble så glad når det regnet når jeg bodde i Oslo. Å da vet man at man er vestlending, haha!) 

(Min nye bok)

Tenk at det er helg igjen! Jeg blir litt stresset over at ukene bare flyyyr.. Og snart kommer til og med bursdagen min, som jeg egentlig kunne tenke meg at ikke kom riktig enda. For jeg gjerne bli ett år eldre altså, men helst ikke helt enda!! Det er så mye jeg gjerne vil gjøre først. Og det er ikke såå lenge siden sist bursdag?!

Ikveld blir det kanskje norske talenter på meg på tv. Jeg har strikketøy. Jeg har bok. Kaffi på trakteren. Jeg snakker om været og hva som skjer på tv på bloggen min. Og jeg har spist grovbrød med makrell i tomat. Ja, er jeg egentlig en pensjonist? En traust pensjonist med snev av fjortissproblemer inni seg? For jeg tror jeg lever nokså likt som mange eldre? Å jeg tipper også min fysiske alder (slike tester de gjør med kondis og tøyelighet) nærmer seg 80. Jeg som en stund kunne trene, danse og gå timesvis på en dag , og nesten kom i spagaten, jeg knekker jo bare jeg prøver å bøye meg omtrent nå;) Nei, jeg må liksom bare begynne å spise kamferdrops og se nyhetene hver time på NRK så er jeg der?  (Å kanskje det er derfor jeg ofte trives godt i selskap med eldre mennesker?)

 Idag kom nyheten om at det er slutt for hotell Cæsar. Å selv om jeg allerede følte det var litt slutt når det gikk over til sumo, og allerede har vært sint og lei på vegne av mange tilhengere og enslige eldre på bloggen da,  er jeg litt trist nå også. I kommentarfeltene hagler det derimot av mange tøffe kommentarer, og folk som er mer “endelig slutt” og synest det var drittunderholdning. Og det kan de jo synest. Men dette programet har også betydd mye mange. Og for flere jeg kjenner (og sikkert flere skap tilhengere) Å mange eldre har hatt dette som høydepunkt i en ensom hverdag. Så for dem, og litt for meg selv som har fulgt med av og på fra starten, og for de utrolig gode skuespillerene som mister jobben, vil jeg si at det er en trist nyhet. Å forstår ikke hvorfor så mange jubler over det, for er jo så mye annet å se på for de som ikke liker det?

 

💖 Jeg ønsker dere en fin kveld, enten du spiser kamferdrops eller skal ut på byen å danse på bardisken.

7 kommentarer
  1. jeg ser nå, at jeg er ikke den eneste som av og till liker å sitte inne og ser/hører på regn :). kanskje på noen måte det ser ut litt dum, men på en annen side det er så behagelig og avslappende 🙂
   du er pensjonisten? hehe nei det er helt helt galt. en man bør ikke bli Albert Einstein til å se hva skjer her. jeg håper at du skal ikke bli sint på meg, men hvis jeg kan si du er bare en snill og ung person som er litt ensom og mistet mellom andre mennesker. inne i deg har så så mye livsenergi og så så mange ideer for å bedre livet ditt, jeg er sikker i det.

  2. Det finnes så mye mere enn Hotel Cæsar. Det er så mye , f.eks litteratur der ute som man kan lese og bevege seg inn i sin egen drømmeverden. Leser f.eks nå The name of the wind, en fantastisk bok som har alt det man trenger og mere til.
   Jeg elsker regn også forøvrig, faktisk elsker jeg å gå ute i regnet, eller om det sner. Det å føle været er som å føle seg selv og det er knakende godt når man kommer inn under ly igjen, eller når man har spasert i -20 kuldegrader og føle den ekte varmen, når man kommer hjem igjen:)

  3. milan: Så hyggelig kommentar, den varmet 🙂 tusen takk. Ja, regn kan være avslappende å høre på 🙂 Håper du har en fin dag?

  4. Tom Kristoffersen: ja, det er en utrolig god følelse å være ute i “uvær” eller regn og snø for så å komme inn i varmen 🙂 Ja, det er mye litteratur man kan lese 🙂

Siste innlegg