Strikkegenser

Hei. Jeg har begynt å strikke genser! Jeg kom over ett sennepsgult garn, og syntes fargen var så fin. Og så fant jeg ett annet garn i litt lik farge, slik at jeg kunne strikke med dobbelt garn. (med andre ord på tjukke pinner, og at det går raskt) Jeg dikter selv, men det er typisk enkel genser med armer for seg, og fremme og bak i hver sin del. Og så tenkte jeg lage en flette fremme. 🙂 Jeg har diktet endel strikkeprosjekter før. Men nå var det lenge siden. Når jeg startet å blogge hadde jeg kanskje trodd det ville bli mer strikking her. Og hadde jo en stund strikking som kategori under headeren. Men så ble det lite strikking..

Hva tror dere om genseren? Ser det ut til å bli noe man faktisk vil bruke? (kanskje vanskelig å se så tidlig)  Jeg håper bare jeg faktisk strikker den ferdig, og at den blir noenlunde fin. Garnet er veldig deilig og fargen falt jeg veldig for. Jeg får tenke på om jeg vil ha en flette bak også. Men den skal være litt enkel og røff.

 


Ellers er bilen nå fikset,(!!) og jeg svinge mellom å være i en nokså fin boble til å ikke ha det så veldig bra. Og det blir mye Kardeshians og å sitte under ett teppe.. Og spille utrolig meningsløse dataspill. Men da har jeg det faktisk ok. 

8 kommentarer

Siste innlegg