SØSTRENE GRENE, OH LYKKE.

Da ble det spontartur til Haugesund idag, og jeg klarte å dra med meg mye stasj på kort tid.. 🙂 Du vet “Søstrene grene”…. Trenger jeg si mer? En utrolig artig kjede.. Så mye billig og kjekt å ha ting.. (Og en del ting man egentlig ikke trenger) Jeg brukte litt over 100- lappen der og fikk perler, smykkesnorer, klistremerkeøyner, (ja, jeg har en plan med det) lim til limpistol, en kam, pakke med ledlys, tre pinner/ matpinner ( kommende ispinner) og et lite speil med Pus på baksiden.

Ps! Hvis du drar på Søstrene grene.. Legg merke til alle mennene som sitter utålmodige å venter utenfor.. Haha! Ja, det kan ta sin tid å slippe dama inn der.. Min kompanjong satt til slutt sammen med to andre menn på en sofa. “Dette er tortur” tullet den ene når dama hans endelig kom ut.. Hahahaha!

 Før vi dro tilbake måtte vi innom polet.. Å selv om Alkoholreklame er på kanten må jeg si at litt Malibu blandet med ananasjuice er utrolig godt!! Jeg må se om jeg finner en kokosnøtt så jeg kan lage skikkelig Hawaii opplegg. Hehe! En veldig fin drink på sommerkvelden. 🙂 Men alt med måte..

Ellers har jeg vært på visning idag. Noe jeg helt ærlig synes er litt stress.. Men sånn er det. Og vi var vært på flere restauranter med komleabstinenser (det er jo torsdag) Men med en resturant stengt for dagen og en resturant utsolgt, ble det Lasagnelaging.. Å nå begynner det å lukte godt!! Og jeg gleder meg til å lage armbånd og sånt nå!! Xxx

Ønsker dere en fin kveld! 🙂

#ferie #sommer #sommerdrink #søstrergrene #hverdag #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg