Pus er 12 uker idag!!

Idag er pus 12 uker !! Og da er han offisielt klar for å være selvstendig pus! Å han begynner virkelig  bli tøffere, raskere og jaktinstinket er stort! Alt fra persienner, ledninger til strikkesaker, papirbiter og mitt hår, er kjempespennende bytter! Og langbeiner og møll spesielt!

Tenkte dele noen bilder senere over hvor skuffet en katt kan bli når møllen flyr å setter seg et sted katter ikke når! Så urettferdig at katter ikke kan fly altså!! Han bare satt å stirret i taket og pep utålmodig.. haha!

Jeg tok noen bilder av kattungen før han flyttet til meg som jeg vil dele her. Jeg gledet meg sånn til han skulle komme, og besøkte han hele fire ganger i ventetiden.. Så ble han nå litt kjent med meg også! 🙂 

Jeg ble helt foreslsket i han jeg.. Og det er vel ikke vanskelig  skjønne?

(Jeg skal ikke bare skrive om pus her på bloggen altså.. Men inntil han kan være utepus er han jo en stor del av hverdagen min! Han er jo boktavlig talt begynt å bli en liten villstyring! Og det er litt vanskelig å blogge på samme rom som han, for da sitter han oppå tastaturet, eller prøver å fange fingrene mine når de løper over tastene..  Haha!)

Ok, litt bilder og video av lille pus og hans søsken:

   

   

    

   Så utrolig mye spennende å leke med! Skolisser, nøkler, og alt som beveger seg !!    

                                                                                                                 

    Video av kattungen og søskena hans. Tror de er rundt 7-8 uker her:

    video:1175032310155819227180632656487512n

Videoen er fra andre gang jeg besøkte kattungene! Smelt! Stakkar liten som blir overfalt fullstendig! haha! For noen skjønninger altså!! Rart at ett kull kan bli så forskjellige     En svart, en grå og to spranglepuser med ulikt mønster og farge… Jeg kunne godt hatt alle 4 om jeg kunne! Men spraglekatten min får heller få lov å være sjefen i huset alene. Tror det er best! 🙂

Ha en fin dag! Håper helgen starter bra! 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg