Liten kattepus ute i den store verden! :)

  

 God kveld! Idag har jeg hatt kattungen med meg på besøk til familie. Og det gikk veldig fint bortsett fra utrolig skummel biltur, som heldigvis var veldig kort! Han sjarmerer jo   alle og blir skikkelig bortskjemt!

Jeg syns katten skal få litt frisk luft selv om han ikke er så gammel. Men det er ikke alltid like lett å “lufte” en kattunge i hans kommende uteområde.. Det innebærer fult fokus, litt løping i fremmedes hager og konstant våkenhet for lyden av bilmotor! Det ble derfor temmelig dårlige bildekvalitet, tatt fra film, ettersom jeg hadde nok med å passe katten og ikke prioriterte å få blinkskuddbilder.

Pus var relativt avslappet ute- begynner å bli så tøff nå iforhold til for få dager siden- haha! Han fanget insekt, undersøkte og gjemte seg litt under biler og presenninger og alle steder et lite nurk som til, og la seg selvfølgelig midt i veien for å slappe av.. haha! Er det et sted man ikke slapper av så er det midt i veien!! Jeg holdt kattungen som regel når biler kjørte forbi (de kjører veldig tregt her i feltet heldigvis).. Men en gang fikk jeg ikke tatt han før bilen nærmet seg, og katten fikk panikk. Han sprang frem og tilbake over veien, mens jeg sprang mellom han å bilen å flirte litt.. for er det noe som ikke er særlig smart når det kommer bil er det vel nett det lille pus gjorde. Men,ikke like lett når man blir paralysert av første møtet med bil! 

Bilen hadde jo stoppet opp, og jeg fikk tak i katten uten stor dramatikk. Men jeg slipper han neppe ut alene helt enda.. Men jeg kan jo ikke lære han at biler er farlig heller.. Han får vel mer fokus når ikke alt er nytt å spennende og overveldende! 

Her er litt bilder fra jeg og katta uti den store verden:

 

Beklager elendig kvalitet..                                                                     
Ha en fin kveld alle! Hilsen meg og pus 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg