Ny venn!

Da har det flyttet et nydelig vesen inn med 4 labber og hale !! For en sjarmør av en kattunge! Så utrolig hyggelig å få et nytt familiemedlem!!! 🙂

Jeg har nå vasket gulv, satt sammen et lite klorestativ med dusk og lagt meg i rent sengetøy.. Det ble så stilt at jeg hører klokka tikke.

Jeg hadde planlagt å skrive et blogginnlegg mens vi “slappa av” på kvelden hjemme.. Men det har blitt lite avslapping før nå. Litt vanskelig å konsentrere seg om å skrive når også telefonen kan være spennende objekt å “ta”.. Haha! Her er visst ikke tærne trygge under sengtøyet lenger!

Kattungen er bare ca ti uker å litt mindre enn anbefalte 12. Men pga ulike omstedigheter ble overleveringen tidligere, og det går sikkert helt fint!. 

Det føles litt brutalt når man skal skille kattungen(e) fra mammaen sin. Jeg hadde grudd meg litt til det faktisk. Og jeg håper mammaen takler det fint! Kjøpte noen blomster på veien til katteeigeren, men følte jeg fikk så mye. “Takk!” var så lite mot denne fantastiske katten!

Jeg fikk skyss til og fra, slik at jeg kunne holde og stryke på katten på den ” skumle bilturen” Det skar i hjertet med redde, lyse “mjau” på veien. Men etter en forsiktig start i nytt hjem, begynner han bli litt mer kjent og forhåpentligvis tryggere. I starten var det tryggest under senga..!

Jeg har valgt å la han bli vant med få rom først, så ting ikke blir for overveldende. Og jeg vil være i nærheten.. Så det blir ikke opphold i bilen ikveld som i går 😉 Egenlig lenge siden jeg har holdt meg hjemme stort annet enn for å sove. Så blir en liten overgang for meg dette her..Å en fin annledning til å komme igang med komposisjonsleksene mine. For av alle ting har jeg havnet på (musikk)komponeringskurs!..Og det nærmer seg!

Nå ligger kattungen helt inntil meg å sover.. Smelt! Jeg tror jeg holder på å få meg en ny venn!!

Ha ei god natt! 

(Ps! Bildet av kattungen er tatt en dag jeg besøkte kattungen. Har besøkt han flere ganger i de lange venteukene) 

 

3 kommentarer

Siste innlegg